Yaklaşık 3 ay önce ziyarette bulundum kendisini. Çok konuşkan, güler yüzlü, görüştüğünüzde asla pişman olmayacağınız bir hanımefendidir kendisi. Ben memnun kalmıştım, hoşçakal minnak hatun ✋
Yaklaşık 3 ay önce ziyarette bulundum kendisini. Çok konuşkan, güler yüzlü, görüştüğünüzde asla pişman olmayacağınız bir hanımefendidir kendisi. Ben memnun kalmıştım, hoşçakal minnak hatun ✋
Referans için teşekkürlerYaklaşık 3 ay önce ziyarette bulundum kendisini. Çok konuşkan, güler yüzlü, görüştüğünüzde asla pişman olmayacağınız bir hanımefendidir kendisi. Ben memnun kalmıştım, hoşçakal minnak hatun ✋
Merhaba @namertt0909 referansınızın teyidi için Whatsaptan bana ulaşabilir misinizYaklaşık 3 ay önce ziyarette bulundum kendisini. Çok konuşkan, güler yüzlü, görüştüğünüzde asla pişman olmayacağınız bir hanımefendidir kendisi. Ben memnun kalmıştım, hoşçakal minnak hatun ✋
Teşekkürler hayatım. Memnun kalmana sevindim. Beyfendi bir adamsın hep öyle kal 💋💋 💯🔥🥰Yaklaşık 3 ay önce ziyarette bulundum kendisini. Çok konuşkan, güler yüzlü, görüştüğünüzde asla pişman olmayacağınız bir hanımefendidir kendisi. Ben memnun kalmıştım, hoşçakal minnak hatun ✋
Teşekkürler 🤩referans için teşekürler
Teşekkürler 🤩Referans için teşekkürler
Teşekkürler 🤩paylaşım için teşekkürler
🫶Teşekkürler 🤩
paylaşım için teşekkürlerYaklaşık 3 ay önce ziyarette bulundum kendisini. Çok konuşkan, güler yüzlü, görüştüğünüzde asla pişman olmayacağınız bir hanımefendidir kendisi. Ben memnun kalmıştım, hoşçakal minnak hatun ✋