Onaylı Referans Harika 3 saat

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,094
Ceren hanımla geçen hafta 3 saatlik plan için teyitleştim kırmadı sağ olsun otel rezervasyonu filan saat konuştuk kendisi gelmeden yoldayım şu dk geliyorum haber veriyor bende sabırsızlıkla bekliyorum oda kapı çaldı aman Allahım kızıl saçlar minyon vücüt hatlar dünya güzeli vardı sohbet muhabbet ettik cana yakın hazırlan mak için izin istedi sonra tm güzel prenses vardı karşımda önce dudaklar konuştu öpüşme si harika özel ana gelirsek dolu dolu eğlene eglene ayak uyduruyor anlatılmaz yaşanır

Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Ceren hanımla geçen hafta 3 saatlik plan için teyitleştim kırmadı sağ olsun otel rezervasyonu filan saat konuştuk kendisi gelmeden yoldayım şu dk geliyorum haber veriyor bende sabırsızlıkla bekliyorum oda kapı çaldı aman Allahım kızıl saçlar minyon vücüt hatlar dünya güzeli vardı sohbet muhabbet ettik cana yakın hazırlan mak için izin istedi sonra tm güzel prenses vardı karşımda önce dudaklar konuştu öpüşme si harika özel ana gelirsek dolu dolu eğlene eglene ayak uyduruyor anlatılmaz yaşanır

@Ali234’ öncelikle Cemre ben 😅😅... Herşey için ben teşekkür ederim, çok güzel 3 saatlik zaman dilimiydi, en uygun tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
762
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cemre
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye