Olumsuz Görüşme Harcadığınız zamana verdiginiz paraya yazık. Sevgili tadında kesinlikle değil..

Olumsuz Görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
819
Kendisi ile görüşme fırsatım oldu. Fiziksel özellikler dediği gibi iri kalçalı. Kesinlikle sevgili tadında değil. Kendisi tahrik etmekten çok karşıdakinin kendiliğinden ereksiyon olmasını bekliyor. Harcayacak zaman ve paranız çoksa gidin. Tavsiye etmem. Tercih sizin arkadaşlar

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: berkkaramm

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
@bacraund referans için teşekkürler, partner @TOMRİS hanımın da görüşme ile ilgili cevap vermesini bekliyoruz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
@bacraund referans için teşekkürler, partner @TOMRİS hanımın da görüşme ile ilgili cevap vermesini bekliyoruz.
Merhabalar öncelikle teşekkür ederim olumsuz referans için sayın görüşmediğim üye ☺️ Öncelikle ben herkese bi koltukta hoşgeldin derim sonrası zaten gelişir bunu burdan benimle görüşen herkes bilir.Yani diyeceğim ereksiyon olmadan kimse yatağa geçmez.☺️Tabi nedense bi olumsuz referans açmak istemişsiniz hiç sorun değil.Meyve veren ağaç taşlanır.☺️ Çünkü bugüne kadar evimden herkes teşekkür ederek çıkmıştır bana.Tabi kişilik yapısı bozuk olan yoksa aralarında neyse uzatmaya gerek yok. Dediğim gibi çok teşekkürler.Herkes beni beğenseydi kendimden şüphe ederdim zaten iyi günler dilerim sayın üye ☺️

Durum
Sosyal Coin
22,661
Ankara da ki arkadaş grubun dan hiç olumsuz referans almadım kendisi ile ilgili ama.... Bana da mesafe olarak çok yakın kendisi ... Planlar arasında ... Kafa karıştıran bir referans olmuş.... Anlam veremedim.... Bunu yazarken bir arkadaş mesajla dönüş yaptı... Referansları gayet iyi diye..... Bir açıklama gelecektir @TOMRİS hanımdan diye düşünüyorum derken açıklama gelmiş.... Teşekkürler @TOMRİS hanım.... (y)(y)(y)

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS ve Avtandil

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Kendisi ile görüşme fırsatım oldu. Fiziksel özellikler dediği gibi iri kalçalı. Kesinlikle sevgili tadında değil. Kendisi tahrik etmekten çok karşıdakinin kendiliğinden ereksiyon olmasını bekliyor. Harcayacak zaman ve paranız çoksa gidin. Tavsiye etmem. Tercih sizin arkadaşlar

Merhabalar öncelikle teşekkür ederim olumsuz referans için sayın görüşmediğim üye ☺️ Öncelikle ben herkese bi koltukta hoşgeldin derim sonrası zaten gelişir bunu burdan benimle görüşen herkes bilir.Yani diyeceğim ereksiyon olmadan kimse yatağa geçmez.☺️Tabi nedense bi olumsuz referans açmak istemişsiniz hiç sorun değil.Meyve veren ağaç taşlanır.☺️ Çünkü bugüne kadar evimden herkes teşekkür ederek çıkmıştır bana.Tabi kişilik yapısı bozuk olan yoksa aralarında neyse uzatmaya gerek yok. Dediğim gibi çok teşekkürler.Herkes beni beğenseydi kendimden şüphe ederdim zaten iyi günler dilerim sayın üye ☺️

Bu görüşme gerçekleşmemiş sanırım

Görüşmenin gerçekleştiğine dair yazışmalarınızı tarafıma gönderir misiniz @bacraund imza da whatsapp numaram var.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye