Bugün uzun uğraşlar bilmem kaç gün denemeler sonrasında Tomris hanımdan 2 saatlik bir görüşme koparabildim.😂 Kendisi de bunun farkına vardı sonrasında neyse 😂 Değdimi beklemeye diye sormazsiniz diye düşünüyorum 😉 Öncelikle kendisi çok güzel bir muhitte oturuyor. Ayarladiginiz saat konusunda kendisi gayet tutarlı. İletişimi net ve sade 👍 Gel gelelim kapıdan içeri adım atmanız ile ilgili olan bitene 😂 Kendisinin en büyük yalanını sizlere açıklıyorum. Sizi kendisi değil küçük ufak minicik tatlı mı tatlı hafif tüylü kızı Lokum karsiliyor 😂😂😉 bu arkadaştan bir ara fırsat buluyorsunuz veeee Aman Tanrım 😘 ah Tomris karşınızda 😉 işte ikinci kandırmaca burda başlıyor. O resimlerde görünen Tomris aslında o değil. 😂 resimlerdeki fotojenik olmayan Tomris 😉 karşınızdaki ise tabiri caizse rüya gibi bir hatun 😘 sizi güzel bir şekilde karşılamaya müteakip içeri alıp ikramlar eşliğinde sohbete başlıyor. Ama sizi sohbetten ara ara çıkarıp aliveriyor sıkıntı yapmayın 😉 kendisini bilen zaten biliyor da bilmeyenler için birşey soylicem kendisini uzun uzun öpün hatta biraz daha öpün sonra bidaha öpün 😉😂 daha da ayrıntıya giremem zaten gerisini yaşayarak anlayacaksınız ve hak vereceksiniz. Eee başka diyeceksiniz ... sizi bir yerde alıp mabedine götürüyor kemerleri bağlıyorsunuz ve uçuşa başlıyorsunuz. Yolculuk çok uzun haberiniz olsun 😂 Ben çok hadi yatak olsun diyen bir insan olmadım aslında kendisi de bunu artık hissetti herhalde ki son saatimizi oturma odasında geçirdik 😘 sadede gelecek olursak kendisinin son kandırmacasini artık açıklama vakti geldi o küçük arkadas lokum kendisi ise afet-i devran 😘 İşin geyiği bir yana bu güzel gün için kendisine teşekkür ediyorum şimdiden çalışmalara başlıyorum bir daha kendisi ile görüşmek için çünkü o konuda sansizim çok zor denk getiriyorum müsaitlik durumunu 😉