En çok hangi aktiviteyi yapmayı seversiniz?
üstadım sen yine iyisin... ben diğer seçenekleri göremedim bile...Diğerlerini seçecektim ama yanlışlıkla seks seçtim sanırım
üstadım sen yine iyisin... ben diğer seçenekleri göremedim bile...
Allahım neydi günahım 😀
- 🦈 Bol bol seks 🦈 adım çıkmış seksene inmez yetmişe 🤣🤣 sende vur be @Avtandil 🤣🤣🙋🏻♂️
Şok pişman şokkkkEminim pişman olmuşsundur 🤣 ; hatta çoookkk eminim 👅👅🤣😂
Abi kalbimiz neyi istediyse onu tıkıladık 😜Diğerlerini seçecektim ama yanlışlıkla seks seçtim sanırım
Pis sapık 😁üstadım sen yine iyisin... ben diğer seçenekleri göremedim bile...
En güzel en herotik 🤩Hafif müzik eşliğinde sex diyelim😂
Üstad bol bol seks seceneği özel istek üzerine yazıldı @Moria 🦈 😊seks mi ? nerdeeee bol bol diyor birde, o seçeneği görmemişim bile ne kadar uzaksa artık
Yalnız yolculuk yapmak gibisi var mı ya ?En çok hangi aktiviteyi yapmayı seversiniz?
Ah ah adminim bekarlık imparatorluktur 😁😁Yalnız yolculuk yapmak gibisi var mı ya ?
İstediğin yerde dur istediğin hızda git, istediğin otostopçuyu al, istediğin ara yola tabelaya takıl, istediğin yerde çek kenarı yat uyu misss...
Bunuda seviyorum @Deadpool kimseye bağlı olmadan canının istediği yerde ye, iç bir günde üst üste on koy dolaş denize gir canın istedi diye 250 km yol yap bi kuzu tandır yemeye git , karışan yok eden yok hep kendi istediğin , kendi keyfin 🙆🏻♂️Yalnız yolculuk yapmak gibisi var mı ya ?
İstediğin yerde dur istediğin hızda git, istediğin otostopçuyu al, istediğin ara yola tabelaya takıl, istediğin yerde çek kenarı yat uyu misss...
Abi kalbime gümüş mızrağı sapladın 😁😁Bunuda seviyorum @Deadpool kimseye bağlı olmadan canının istediği yerde ye, iç bir günde üst üste on koy dolaş denize gir canın istedi diye 250 km yol yap bi kuzu tandır yemeye git , karışan yok eden yok hep kendi istediğin , kendi keyfin 🙆🏻♂️
Son imparator bu Çin imparatoru gibi gerisi yok kendiyle beraber her şey bitiyor 😉🤣Abi kalbime gümüş mızrağı sapladın 😁😁
İmparatorluğun daim olsun 🧿🧿
Üstad burada diyor ki benden sonrası Türkan pardon tufan 😁😁Son imparator bu Çin imparatoru gibi gerisi yok kendiyle beraber her şey bitiyor 😉🤣