Onaylı Referans Hakikaten Efsaneymiş

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,410
Bir seyahat sonrasına 5 saat için sözleştik. Uçuşumun değişmesine rağmen hızlıca olumlu yanıt verdi. Ulaşımı taksiyle sağladığım fakat yönlendirmeleri çok yerindeydi. Hiç yabancılık çekmeden ulaşımı sağladım. İkramları gerçekten çok iyiydi. 5 saat çok mu acaba diye düşünürken nasıl geçtiğini anlamadım bile.

İlk başlarda çok gerdindim. Muhabbetiyle hızla rahatlatması, kaynaşması beni çok etkiledi. İsteklerimi hiç mırın kırın etmeden arzuyla kabul etmesi çok özeldi. Hayır kelimesini duymamanın anlamını bilen bilir. Nice sınırsızım diyenleri cebinden çıkartır.

Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Durum
Sosyal Coin
22,799
Bir seyahat sonrasına 5 saat için sözleştik. Uçuşumun değişmesine rağmen hızlıca olumlu yanıt verdi. Ulaşımı taksiyle sağladığım fakat yönlendirmeleri çok yerindeydi. Hiç yabancılık çekmeden ulaşımı sağladım. İkramları gerçekten çok iyiydi. 5 saat çok mu acaba diye düşünürken nasıl geçtiğini anlamadım bile.

İlk başlarda çok gerdindim. Muhabbetiyle hızla rahatlatması, kaynaşması beni çok etkiledi. İsteklerimi hiç mırın kırın etmeden arzuyla kabul etmesi çok özeldi. Hayır kelimesini duymamanın anlamını bilen bilir. Nice sınırsızım diyenleri cebinden çıkartır.

Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları

Çok keyifli bir gorusmeydi. Evet 5 saat cok mu acaba dedin ama neredeyse daha da uzayacak gibi geldi bana🤪 güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim 😘😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: fasulye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye