Onaylı Referans Haariikaa😘

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
68
@Naz Atay hanımla bugün bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi çok cana yakın sıcakkanlı bir insan. Benim için çok zevkli bir gün oldu. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. sonuna kadar kefilim çok iyi bir insan 🙏🏼🫦

Durum
Sosyal Coin
282,746
Naz hanımla bugün bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi çok cana yakın sıcakkanlı bir insan. Benim için çok zevkli bir gün oldu. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. sonuna kadar kefilim çok iyi bir insan 🙏🏼🫦

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Naz Atay
Durum
Sosyal Coin
17,669
Tanıtım Konusu Referansları
@Naz Atay hanımla bugün bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi çok cana yakın sıcakkanlı bir insan. Benim için çok zevkli bir gün oldu. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. sonuna kadar kefilim çok iyi bir insan 🙏🏼🫦
Geçekten çok güzel bir gün için bende sana çok teşekkür ederim seni tanıdığıma çok sevindim tekrar görüşmek üzere 💗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Aegis ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
42,982
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
740
Yahu arkadaş bu @Naz Atay hanımdan herkes bu kadar memnun kalıyor iyice merak ediyoruz. Zaten yaşı itibariyle yeterince akıl çeliyor bı de millet memnun oldukça kendimizi tutamiycam ramazan ramazan :)

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Naz Atay
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye