Elena hanımla 1,5 yıldır tanışıyorum. Son birkaç ay işlerimin yoğunluğu nedeniyle görüşememiştim. Geçtiğimiz hafta tekrar yazıştım. Her zamanki gibi hızlı bir dönüşle ertesi gün için 2 saatlik bir program yaptık. Evi temiz ve ferah, ulaşımı ve park yeri sorun değil. Toplu ulaşım kullanmadığım için bilgi veremiyorum. Elenacığım yine beni harika bir seksi kıyafetle karşıladı. Bu kız zaten ne giyse benim başımı döndürüyor, nabız atışım hızlanıyor. Her zamanki gibi tatlı gülüşü, içten sarılışıyla karşıladı. Elena'nın kokusu, teninin pürüzsüzlüğü, yüzünün ve vücudunun güzelliği, tatlı sohbeti beni bulutların üzerine çıkarmaya yetiyor. Bir süredir görüşmediğimiz için sohbet konuları birikmiş, onun tatlı türkçesiyle epeyce bir sohbet ettik. Seçimler ve politika konusunda bile konuştuk. Türkiye'nin sorunlarıyla oldukça ilgili ve bilgili. Sohbet esnasında bir yandan onun güzelliğini doya doya incelerken yavaş yavaş temaslar başlayınca kendimi kaybettim. O kadar özlemişim ki yan odaya bile geçemeden karşılıklı oral ve cowgirl ile koltukta ilk seansı tamamladık. Duş ve sohbet sonrası koltukta başlayan temaslar ile yine yan odaya geçemeden kendiliğinden ikinci seansa geçtik. Değişik pozisyonlarda güzel anlar yaşadım ve o muhteşem kalçalarının ve ince belinin harika görselliğiyle doggy pozisyonunda finali yaptık.
Yanından mutlu bir şekilde ayrılırken doya doya sarılıp kokusunu içime çektim. Bir dahaki görüşmemize kadar hafızamdan silinmemesi için.
Herkesin tercihi farklı olabilir. Ben arada bir yeni insanlarla görüşsem de uyum yakaladığım hanımefendilerle uzun süreler görüşmeyi tercih ediyorum. Birbirimizi tanıdıkça görüşmeler daha çok GFE tadında geçiyor ve bu da çok hoşuma gidiyor. Hele partnerim Elena gibi bir Kazak güzeli olunca.. O kadar güzel bir enerjisi ve elektriği var ki, Elena ile görüşüp yanından mutlu ayrılmayan yoktur sanırım.
Yanından mutlu bir şekilde ayrılırken doya doya sarılıp kokusunu içime çektim. Bir dahaki görüşmemize kadar hafızamdan silinmemesi için.
Herkesin tercihi farklı olabilir. Ben arada bir yeni insanlarla görüşsem de uyum yakaladığım hanımefendilerle uzun süreler görüşmeyi tercih ediyorum. Birbirimizi tanıdıkça görüşmeler daha çok GFE tadında geçiyor ve bu da çok hoşuma gidiyor. Hele partnerim Elena gibi bir Kazak güzeli olunca.. O kadar güzel bir enerjisi ve elektriği var ki, Elena ile görüşüp yanından mutlu ayrılmayan yoktur sanırım.