Onaylı Referans Güzel Sevişmeler Tartışma İle Başlar 🙂

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Başlık açıklaması; kıymetli @EDA ile randevu aşamasında, Osmanlı ile Safeviler gibi tatlı tatlı atışmalar ile bir anda tartışmamız kaçınılmaz oldu 😁

Sevgili @EDA ile aramızı kısa mesaj trafiği ile düzelttik 👫

İlerleyen zaman diliminde kendisine;

Avto: Keşke sizinle farklı tanışma imkanımız olsaydı, şans ve talih diyelim.

Eda: Herşey de bi hayır vardır.

Avto: Kadınların kalbinin kırılmasını hiç sevmem 😞

Eda: Ben unuttum gitti bu kadar takmayiniz.

Avto: Dobra insanı severim de sizde maşallah eli sopalı imajı verdiniz.

Eda: Hahahahaha derken WP üzerinden karşılıklı, hata bende, yok canım bende yazışmaları sonunda @EDA nın yalın ve dobra tarzı kendisine ilgi duymama vesile oldu ve kaçınılmaz son, hiştt kız güzel atıştık, barıştık eee bir de yüzyüze görüşelim teklifimi saolsun kırmadı 🤩🤩

Tanıtım sayfası ve referanslarında görüşme yeri hakkında çok güzel bilgiler mevcut hiç bir eksik yok 👍🏻

Evet görüşme saati geldi, içimde tatlı bir heyecan var sesli düşünüyorum "bana atar gider yapan kadın kim 🤔"

Kapı açıldı veee aaaaa zihnimde canlandırdığım atarlı cadı kadın ile alakası olmayan tatlımı tatlı güzeller güzeli @EDA karşımda 🧿🧿🧿

İçeriye davet etmesiyle birlikte ilk soru, çay içermisin?

İçmen mi günde 20 bardak çay içen tiryak hayır dermi 🙂🙂

Çay ve ikramlar eşliğinde birbirimize karşı defalarca özür dilemeler ile gerçekten sevgili @EDA nın değil benim hatalı olduğumu bir kez daha anladım 🙈

Avto yani ben çay eşliğinde sohbet ediyorum lakin dilden çıkan sözler ile gözlerimin alakası yok, gözlerim fıldır fıldır @EDA yı kesiyor 😁😁

Güzel kadın maşallah 🧿

Kendisine değerli Sosyal Forumumuzun nasıl kullanıldığı ve neler yapması gerektiği hakkında bilgi verdim, müsadenle duşa gireyim demem ve duştan çıkmam ile uzun metrajlı film başladı 😜

Adı nurumu durumu her neyse o masaj ruhumu bedenimden aldı ve tekrar @EDA sayesinde ruhum bedenime kavuştu 😉😉

Erkeğin penetrasyon öncesi uyarılma ve erekte olmasında @EDA çok iyi 👏👏👏

Oral sexde ise tek bir kelime kurmam gerekiyor @EDA adamı KUDURTUR 🤩🤩🤩

Penetrasyon esnasında ise vücudunun esnekliği sayesinde çok güzel zevk ve haz dolu, farklı birleşmeler kaçınılmaz emin olabilirsiniz 🤭🤭

Sevgili @EDA benimle görüşmeyi kabul ettiği için bir kez de buradan kendisine çok teşekkür ederim.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 👋👋👋

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
8,710
Sevgili Avto reis ve sevgili Eda öncesi hararetli sonrası daha hararetli buluşmanıza tebrikler , hayat bir yudum nefes ne kadar alabildik o kadar şanslıyız olur öyle şeyler mühim olan uzlaşmak sizinki onuda geçmiş 🤭 nice sevişmelerimiz olsun 🤣

Paylaşıma tişikirler Avto 😉

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil ve Legend
Durum
Sosyal Coin
37,725
Bir ara çok moda bir tabir olan "Felix Culpa" nın sözlük tanımı gibi bir tanışma ve mutlu sonla biten buluşma hikayesi olmuş. Her zaman dediğimiz gibi, sağlıklı iletişim herşeyin başı 🙋‍♂️(y)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈, kingcrimson ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Bir ara çok moda bir tabir olan "Felix Culpa" nın sözlük tanımı gibi bir tanışma ve mutlu sonla biten buluşma hikayesi olmuş. Her zaman dediğimiz gibi, sağlıklı iletişim herşeyin başı 🙋‍♂️(y)

Üstadı Azam @Hawkeye 🙏🏻🙏🏻

Sağlıklı iletişim 👍🏻

Çok özür dilerim atartotiklik yaptım 🙈

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: EDA ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
12,059
arkadaş bi kerede uslu dursan şaşardım zaten..:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: hep bi dayak yeme çabası:ROFLMAO::ROFLMAO:
bu pembişimiz de FBli olabilir mi acaba?:unsure::unsure:
Allahtan @EDA hanımda kıyamayıp seni canlı göndermiş..:p:p
paylaşım için teşekkürler bu arada.. @EDA hanımda radarımızda ;);)

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: EDA, Avtandil ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
6,557
Sevgili üstadım keyifli paylaşımınız için çok teşekkürler (y)
Sonu tatlıya ve hatta daha güzeli sex'e bağlandı ise baştaki sıkıntılar tatlı bir anı olarak zihinlerde yer alır 😇

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: EDA ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
19,466
Başlık açıklaması; kıymetli @EDA ile randevu aşamasında, Osmanlı ile Safeviler gibi tatlı tatlı atışmalar ile bir anda tartışmamız kaçınılmaz oldu 😁

Sevgili @EDA ile aramızı kısa mesaj trafiği ile düzelttik 👫

İlerleyen zaman diliminde kendisine;

Avto: Keşke sizinle farklı tanışma imkanımız olsaydı, şans ve talih diyelim.

Eda: Herşey de bi hayır vardır.

Avto: Kadınların kalbinin kırılmasını hiç sevmem 😞

Eda: Ben unuttum gitti bu kadar takmayiniz.

Avto: Dobra insanı severim de sizde maşallah eli sopalı imajı verdiniz.

Eda: Hahahahaha derken WP üzerinden karşılıklı, hata bende, yok canım bende yazışmaları sonunda @EDA nın yalın ve dobra tarzı kendisine ilgi duymama vesile oldu ve kaçınılmaz son, hiştt kız güzel atıştık, barıştık eee bir de yüzyüze görüşelim teklifimi saolsun kırmadı 🤩🤩

Tanıtım sayfası ve referanslarında görüşme yeri hakkında çok güzel bilgiler mevcut hiç bir eksik yok 👍🏻

Evet görüşme saati geldi, içimde tatlı bir heyecan var sesli düşünüyorum "bana atar gider yapan kadın kim 🤔"

Kapı açıldı veee aaaaa zihnimde canlandırdığım atarlı cadı kadın ile alakası olmayan tatlımı tatlı güzeller güzeli @EDA karşımda 🧿🧿🧿

İçeriye davet etmesiyle birlikte ilk soru, çay içermisin?

İçmen mi günde 20 bardak çay içen tiryak hayır dermi 🙂🙂

Çay ve ikramlar eşliğinde birbirimize karşı defalarca özür dilemeler ile gerçekten sevgili @EDA nın değil benim hatalı olduğumu bir kez daha anladım 🙈

Avto yani ben çay eşliğinde sohbet ediyorum lakin dilden çıkan sözler ile gözlerimin alakası yok, gözlerim fıldır fıldır @EDA yı kesiyor 😁😁

Güzel kadın maşallah 🧿

Kendisine değerli Sosyal Forumumuzun nasıl kullanıldığı ve neler yapması gerektiği hakkında bilgi verdim, müsadenle duşa gireyim demem ve duştan çıkmam ile uzun metrajlı film başladı 😜

Adı nurumu durumu her neyse o masaj ruhumu bedenimden aldı ve tekrar @EDA sayesinde ruhum bedenime kavuştu 😉😉

Erkeğin penetrasyon öncesi uyarılma ve erekte olmasında @EDA çok iyi 👏👏👏

Oral sexde ise tek bir kelime kurmam gerekiyor @EDA adamı KUDURTUR 🤩🤩🤩

Penetrasyon esnasında ise vücudunun esnekliği sayesinde çok güzel zevk ve haz dolu, farklı birleşmeler kaçınılmaz emin olabilirsiniz 🤭🤭

Sevgili @EDA benimle görüşmeyi kabul ettiği için bir kez de buradan kendisine çok teşekkür ederim.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 👋👋👋
Paylaşım için teşekkürler
Sonu daha güzel bitecekse biriyle görüşmeden önce arıza mı çıkarsam diye düşünüyorum?🤔

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: EDA ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Sevgili dostum, buzları eritmek çok hayırlı olmuş, ne güzel. Eda bence çok özel ve değerli bir insan. Bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Birden fazla görüşmüş biri olarak bunu söylemeliyim. Siz de buraların bir üstadı olarak böyle arada küslük olmazmış zaten, ne mutlu.

Sevişmeleriniz daim olsun

Güzel kadın @EDA ile ikinci kez görüştüm kısa zamanda referansı kaleme alacağım.
Küsmek yok muhabbete devam 😄

Beni utandırma 🙈

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: EDA ve Legend

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Canım gazı alalı çok oldu