Başlık açıklaması; kıymetli @EDA ile randevu aşamasında, Osmanlı ile Safeviler gibi tatlı tatlı atışmalar ile bir anda tartışmamız kaçınılmaz oldu 😁
Sevgili @EDA ile aramızı kısa mesaj trafiği ile düzelttik 👫
İlerleyen zaman diliminde kendisine;
Avto: Keşke sizinle farklı tanışma imkanımız olsaydı, şans ve talih diyelim.
Eda: Herşey de bi hayır vardır.
Avto: Kadınların kalbinin kırılmasını hiç sevmem 😞
Eda: Ben unuttum gitti bu kadar takmayiniz.
Avto: Dobra insanı severim de sizde maşallah eli sopalı imajı verdiniz.
Eda: Hahahahaha derken WP üzerinden karşılıklı, hata bende, yok canım bende yazışmaları sonunda @EDA nın yalın ve dobra tarzı kendisine ilgi duymama vesile oldu ve kaçınılmaz son, hiştt kız güzel atıştık, barıştık eee bir de yüzyüze görüşelim teklifimi saolsun kırmadı 🤩🤩
Tanıtım sayfası ve referanslarında görüşme yeri hakkında çok güzel bilgiler mevcut hiç bir eksik yok 👍🏻
Evet görüşme saati geldi, içimde tatlı bir heyecan var sesli düşünüyorum "bana atar gider yapan kadın kim 🤔"
Kapı açıldı veee aaaaa zihnimde canlandırdığım atarlı cadı kadın ile alakası olmayan tatlımı tatlı güzeller güzeli @EDA karşımda 🧿🧿🧿
İçeriye davet etmesiyle birlikte ilk soru, çay içermisin?
İçmen mi günde 20 bardak çay içen tiryak hayır dermi 🙂🙂
Çay ve ikramlar eşliğinde birbirimize karşı defalarca özür dilemeler ile gerçekten sevgili @EDA nın değil benim hatalı olduğumu bir kez daha anladım 🙈
Avto yani ben çay eşliğinde sohbet ediyorum lakin dilden çıkan sözler ile gözlerimin alakası yok, gözlerim fıldır fıldır @EDA yı kesiyor 😁😁
Güzel kadın maşallah 🧿
Kendisine değerli Sosyal Forumumuzun nasıl kullanıldığı ve neler yapması gerektiği hakkında bilgi verdim, müsadenle duşa gireyim demem ve duştan çıkmam ile uzun metrajlı film başladı 😜
Adı nurumu durumu her neyse o masaj ruhumu bedenimden aldı ve tekrar @EDA sayesinde ruhum bedenime kavuştu 😉😉
Erkeğin penetrasyon öncesi uyarılma ve erekte olmasında @EDA çok iyi 👏👏👏
Oral sexde ise tek bir kelime kurmam gerekiyor @EDA adamı KUDURTUR 🤩🤩🤩
Penetrasyon esnasında ise vücudunun esnekliği sayesinde çok güzel zevk ve haz dolu, farklı birleşmeler kaçınılmaz emin olabilirsiniz 🤭🤭
Sevgili @EDA benimle görüşmeyi kabul ettiği için bir kez de buradan kendisine çok teşekkür ederim.
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 👋👋👋
Sevgili @EDA ile aramızı kısa mesaj trafiği ile düzelttik 👫
İlerleyen zaman diliminde kendisine;
Avto: Keşke sizinle farklı tanışma imkanımız olsaydı, şans ve talih diyelim.
Eda: Herşey de bi hayır vardır.
Avto: Kadınların kalbinin kırılmasını hiç sevmem 😞
Eda: Ben unuttum gitti bu kadar takmayiniz.
Avto: Dobra insanı severim de sizde maşallah eli sopalı imajı verdiniz.
Eda: Hahahahaha derken WP üzerinden karşılıklı, hata bende, yok canım bende yazışmaları sonunda @EDA nın yalın ve dobra tarzı kendisine ilgi duymama vesile oldu ve kaçınılmaz son, hiştt kız güzel atıştık, barıştık eee bir de yüzyüze görüşelim teklifimi saolsun kırmadı 🤩🤩
Tanıtım sayfası ve referanslarında görüşme yeri hakkında çok güzel bilgiler mevcut hiç bir eksik yok 👍🏻
Evet görüşme saati geldi, içimde tatlı bir heyecan var sesli düşünüyorum "bana atar gider yapan kadın kim 🤔"
Kapı açıldı veee aaaaa zihnimde canlandırdığım atarlı cadı kadın ile alakası olmayan tatlımı tatlı güzeller güzeli @EDA karşımda 🧿🧿🧿
İçeriye davet etmesiyle birlikte ilk soru, çay içermisin?
İçmen mi günde 20 bardak çay içen tiryak hayır dermi 🙂🙂
Çay ve ikramlar eşliğinde birbirimize karşı defalarca özür dilemeler ile gerçekten sevgili @EDA nın değil benim hatalı olduğumu bir kez daha anladım 🙈
Avto yani ben çay eşliğinde sohbet ediyorum lakin dilden çıkan sözler ile gözlerimin alakası yok, gözlerim fıldır fıldır @EDA yı kesiyor 😁😁
Güzel kadın maşallah 🧿
Kendisine değerli Sosyal Forumumuzun nasıl kullanıldığı ve neler yapması gerektiği hakkında bilgi verdim, müsadenle duşa gireyim demem ve duştan çıkmam ile uzun metrajlı film başladı 😜
Adı nurumu durumu her neyse o masaj ruhumu bedenimden aldı ve tekrar @EDA sayesinde ruhum bedenime kavuştu 😉😉
Erkeğin penetrasyon öncesi uyarılma ve erekte olmasında @EDA çok iyi 👏👏👏
Oral sexde ise tek bir kelime kurmam gerekiyor @EDA adamı KUDURTUR 🤩🤩🤩
Penetrasyon esnasında ise vücudunun esnekliği sayesinde çok güzel zevk ve haz dolu, farklı birleşmeler kaçınılmaz emin olabilirsiniz 🤭🤭
Sevgili @EDA benimle görüşmeyi kabul ettiği için bir kez de buradan kendisine çok teşekkür ederim.
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 👋👋👋
Moderatör tarafında düzenlendi: