Geçen haftasonu Kadıköy'e indiğimde, @FRİDA zamanımın geldiğine karar vererek, kendisine yazdım ve kısa bir iletişim sonrası randevumu kaptım. Her zamanki topukluları ile hükümet kadın modunda beni karşılayıp boynuma sarıldı ve biralarımızı açıp muhabbete başladık. Biraları bitirdikten sonra ben kısa bir duş alıp çıktığımda, karşımda bir adet cıbıldak @FRİDA vardı O halde müzik eşliğinde kısa bir danstan sonra beni yatak odasına aldı, tabii böyle bir durumda masaj falan hikaye oldu, direkt sevişmeye başladık Karşılıklı orallar, en sevdiğimiz kaşık pozisyonu, misyoner o bu derken, baktık benden olmuyor, sonunda duşa girip orada devam ettik sevişmemize Neyse, en son ılık bir duş alıp Kadıköy sokaklarına daha çok bira içmeye döndük her zamanki gibi 🍻 Bu ortamda temel amacımız seks, tersini iddia eden doğal olarak sadece kendini kandırıyordur, ama @FRİDA gibi her anlamda kötü gün dostu bu alemde az bulunur, o bağlamda değeri bilinmesi gereken karakterlerden biri diye düşünüyorum kendisi 🙋♂️