Onaylı Referans Güzel İzmir ve Cansel ulusoy

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,763
Bir gün öncesinden ulaştım kendisine çok nazik bir bayan olduğunu daha mesajlarinda hissettirdi bugün iki saat kadar süren bir görüşmemiz oldu evi ve kendisi çok temiz ikramlar çok güzeldi sanki daha önce tanisiyomusuz havası yaşattı bana çok sıcak kanlı iyi huylu bir bayan fiziği 25 yaş ayarında oldu bitti yok misafirini mutlu etmek için ugrasiyo çok doğal ve samimi bir görüşme oldu tekrar teşekkür ederim

Durum
Sosyal Coin
32,898
Bir gün öncesinden ulaştım kendisine çok nazik bir bayan olduğunu daha mesajlarinda hissettirdi bugün iki saat kadar süren bir görüşmemiz oldu evi ve kendisi çok temiz ikramlar çok güzeldi sanki daha önce tanisiyomusuz havası yaşattı bana çok sıcak kanlı iyi huylu bir bayan fiziği 25 yaş ayarında oldu bitti yok misafirini mutlu etmek için ugrasiyo çok doğal ve samimi bir görüşme oldu tekrar teşekkür ederim
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve ayyıldız10
Durum
Sosyal Coin
42,982
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve ayyıldız10
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Canımsın teşekkürler bitanem 🌺 sende çok tatlı,kibar ve harika bir beyefendi 🥰🥰 seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰 benim nazik olmam senden ötürü herşey karşılıklı 🥰güzel yorumun ve düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz seni tanımak gerçekten çok güzeldi kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋 rica ederim tatlım 🤗🤗🤗🤗🤗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ayyıldız10
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
@Cansel Ulusoy hanımefendi çok kaliteli ve tam bir hanımefendi bir bayandır. Yazılan her referansta kendisiyle tekrar görüşme duygularım alevleniyor. En kısa sürede olmasa da mutlaka kendisini ziyaret edeceğim. Veya davet etmeyi düşünüyorum, bakalım artık duruma göre. Bu arada paylaşım için tekrar teşekkürler
Bitanem sende çok kibar ve şiirler yazan duygusal adam umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰 ziyaret edemezsen ben seni ziyarete gelirim tatlım 🥰🥰 seviliyorsun 💋💋💋💋 herşey için teşekkür ederim 🥰

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: ayyıldız10 ve Aşk Adamı 2
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye