Merhaba lar fromda gezinirken @Ela_naz keşfettim gün içerisinde kendisi ile iletişim kurdum ve şu saatte uygun olduğunu söyledi benim de az işim vardı işim erken bitince kendine dönüş yaptım programı oluşturduk. Sağolsun beni kırmadı ve ufak bi kostüm kombin detayını görmüştüm rica ettim.Yola koyuldum evi konumu çok rahat güzel yerde yürüme mesafesi tarifi üzerine geldim kapıda prenses karşıladı harika güzel sohbet ettik ikramlar ı için ayrı teşekkür ederim kendisine kendi hazırlanmak için kalktı sabırsızlıkla bekliyordum kendisini kendi geldi aman boyu güzelliği istedim kombin bir harika olmuş tu🥰gecelim yatak odasına demesiyle geçtik ve yavaştan dudaklarımız birleşmesi öpüşmesi ayrı güzel hızla üstümdekileri çıkardım yavaştan oralı harika bir harika güzel yavaştan bacaklarına doğru uzandım kendisine oral için müsade istedim hafif ten yavaştan bacak arasına doğru indim çamaşır çıkardıktan sonra aman temiz harika tüysüz şeftali 🍑 doymaz yapmaya başladım hoşuma gidince devam ettim kendi kırmayınca sağolsun O hızla devam ettik final i yaptık kendiyle kendi güzelliği kokusu ve tadı aklımda teşekkür ederim kısa sürede uzun proğram yapmak