Daha önce ülkeden ayrılına kadar Boncuk ile çok sefer görüşmüştüm. Siteye arada bakıyordum tekrar döndüğünü geç fark ettim iletişime geçeyim dedim, whatsapp durumunda kısa süreliğine gittiğini tekrar döneceğini yazdığını gördüm hevesim kursağımda kaldı. Geçen hafta whatsapp durumunda geldiğini yazınca iletişime geçip cumartesi günü için randevumu aldım. Türkçesi ülkesinde aldığı eğitimden dolayı baya iyi sorunsuz anlaşılıyor.
Yeri kartal sahildeki bilindik avm nin de olduğu rezidansta, daha önce farklı bir rezidansta kalıyordu güvenliğe sallamasyon isim, tc no veriliyordu, şimdiki yerinde kimseyle muhattap olmadan direk rezidansa giriş yapılıyor giriş-çıkış sorunsuz bu iyi olmuş.
Evine vardığımda gerek yüz gerek vücut aynı güzellikle karşımdaydı 🙃 Baştan sona keyifli, tutkulu hasret giderdiğim kaliteli dört saatlik bir görüşme yaşadım 😇
Her şey için teşekkür ederim @BONCUK tekrar görüşmek üzere 😘
Yeri kartal sahildeki bilindik avm nin de olduğu rezidansta, daha önce farklı bir rezidansta kalıyordu güvenliğe sallamasyon isim, tc no veriliyordu, şimdiki yerinde kimseyle muhattap olmadan direk rezidansa giriş yapılıyor giriş-çıkış sorunsuz bu iyi olmuş.
Evine vardığımda gerek yüz gerek vücut aynı güzellikle karşımdaydı 🙃 Baştan sona keyifli, tutkulu hasret giderdiğim kaliteli dört saatlik bir görüşme yaşadım 😇
Her şey için teşekkür ederim @BONCUK tekrar görüşmek üzere 😘