Koynuma böyle narin ve bir o kadar güzel kelebek girsin isterdim memnun olurdum 🔥👿🥰😍😘😘🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Beyazlar içinde seksi meleğim🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Olur güzel olur hemde 🥰🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
tabiki isterim🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Olurr nbebeeğimm 🥰🥰🥰🥰🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Kim istemez pır pır pır 😁😁🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Ozaman aç koynunu o kelebek konsun 🥰🥰🥰Koynuma böyle narin ve bir o kadar güzel kelebek girsin isterdim memnun olurdum 🔥👿🥰😍😘😘
Seve seve olurum senin güvercinin 🥰🥰🥰 @Tiago 💋💋🥰Bembeyaz güvercinim ol bebeğim 😘
Bence istersin ❤️❤️😎😎 büyük bir zevkle sen aç koynunu geliyorum 🥰🥰🥰 @The Trooper 🥰🥰🥰Bu muhteşem işte, ister miyim? 😘😘😘😘 konsun, orada dursun isterim...
Efendimmm canım 🤗🤗Beyazlar içinde seksi meleğim
Teşekkür ederim 🤗🤗 Oktay bey ne zaman isterseniz 😉😉Olur güzel olur hemde 🥰
Teşekkür ederim mavişim benim ❤️❤️❤️özlendin 🥰🥰🤗🤗Eşi benzeri olmayan bir kelebek 😍😍😍😍😍😍🦋🦋🦋
Bende seni tanımak isterim 🥰🥰🥰🥰tabiki isterim
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗 çok naziksiniz 🤗🤗🤗 @Arass bey😎😎🥰🥰❤️@Cansel Ulusoy hanım beyazlar içinde çok seksi görünüyorsunuz
Olmaz dersen küserim 😉😉🥰🥰🥰💋💋Olurr nbebeeğimm 🥰🥰🥰🥰
O kelebeğin ismi Reyhan olsun mu 🤣🤣🤪🥰🥰sen seversin Reyhanı 🥰🥰🤣🤣😎😎❤️❤️😉😉 @Avtandil 🤗🤗🤗Kim istemez pır pır pır 😁😁
Senin için kuğu olurum ozaman tatlışımmm 🥰🥰🥰😎😎 @venom35❤️❤️❤️İkis ide değil bence Kesinlikle kuğu 🦢
İkisi de çok güzel birer hayvan ve ikisi de seni çok güzel temsil eder. Bence konu sen olduktan sonra gerisi teferruat, ne olduğunun da bence önemi yok 🎈🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Kelebek uzak doğuda gençliği ve dinamizmi simgeler. Eski Yunan'da ise ruhun beden üzerindeki etkisini ve bu etkinin yarattığı büyük değişimleri simgeler. Kadim bilgelikte Kelebek, direkt ruhun sembolüdür, ruhun özgürlüğünü, hafifliğini ve zarafetini simgeler. Beyaz güvercin ise tüm dünya halkları tarafından barışın ve aşkın sembolü olarak kabul edilmektedir.🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Rica ederim Cansel hanım 🥰Teşekkür ederim 🤗🤗 Oktay bey ne zaman isterseniz 😉😉
Güvercin ol🐦Kelebek olursan ömrü gibi kısa sürmesin😅😘🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Cansel, Reyhan ve Kezban isimlerini severim 🤣🤣O kelebeğin ismi Reyhan olsun mu 🤣🤣🤪🥰🥰sen seversin Reyhanı 🥰🥰🤣🤣😎😎❤️❤️😉😉 @Avtandil 🤗🤗🤗
Küsme sen prensesimmm ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️Olmaz dersen küserim 😉😉🥰🥰🥰💋💋
Oyle bir kondu ki izi kaldi 😘💋 sahanem benimm 🔥🫦🦋😉Koynuna beyaz bir kelebek konsun istermisin 🦋😉
Evet bende çok severim 🤗🤗 ikisinide 🥰🥰İkisi de çok güzel birer hayvan ve ikisi de seni çok güzel temsil eder. Bence konu sen olduktan sonra gerisi teferruat, ne olduğunun da bence önemi yok 🎈
Kıyamam sana yaaa nasılsa dersine iyi çalışmış yerim ben seni canım benim ❤️❤️❤️ o senin güzel yüreğin çok teşekkür ediyorum bebeğim 💋💋💋💋 ne güzel yazmışsın 🥰🥰🥰🥰Kelebek uzak doğuda gençliği ve dinamizmi simgeler. Eski Yunan'da ise ruhun beden üzerindeki etkisini ve bu etkinin yarattığı büyük değişimleri simgeler. Kadim bilgelikte Kelebek, direkt ruhun sembolüdür, ruhun özgürlüğünü, hafifliğini ve zarafetini simgeler. Beyaz güvercin ise tüm dünya halkları tarafından barışın ve aşkın sembolü olarak kabul edilmektedir.
Dolayısıyla tüm bu özellikler sende var.
🥰🥰🥰🥰Rica ederim Cansel hanım 🥰
Tamam güvercin olayım 🤗🤗🥰🥰Güvercin ol🐦Kelebek olursan ömrü gibi kısa sürmesin😅😘
🤣🤣🤭Nedense bu isimler bana çok yakışıyor bende anlamadım neden 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😎😎 @Avtandil 🤣🤣🥰Cansel, Reyhan ve Kezban isimlerini severim 🤣🤣
Şaka yaptım kiiii küsmem ben 😎🤣🥰🥰Küsme sen prensesimmm ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️
Bırak öyle kalsın 🥰🥰🥰🥰😎😎🥰Oyle bir kondu ki izi kaldi 😘💋 sahanem benimm 🔥🫦
Reyhancığım sana video ile cevap veriyorum 😉😉🤣🤣🤭Nedense bu isimler bana çok yakışıyor bende anlamadım neden 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😎😎 @Avtandil 🤣🤣🥰