Olumlu Görüşme Güneşli günler

• Konbuyu başlatan yuxel
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
787
Öncelikle beni kabul ettiği için güneş hanıma çok teşekkür ederim. Kendisi fotoğraflarından çok daha güzel. Yüzü ebru şallıya benziyor. Gözler efsane Çakır gözler bakmaya doyamazsın. Fizik Sibel can’ı anımsatıyor. Diksiyonu on üzerinden onbuçuk. Umarım hayalleri planları da yüzü ve kalbi kadar güzel olur. Kendine iyi bak güzel insan 🙏

Durum
Sosyal Coin
2,012
Öncelikle beni kabul ettiği için güneş hanıma çok teşekkür ederim. Kendisi fotoğraflarından çok daha güzel. Yüzü ebru şallıya benziyor. Gözler efsane Çakır gözler bakmaya doyamazsın. Fizik Sibel can’ı anımsatıyor. Diksiyonu on üzerinden onbuçuk. Umarım hayalleri planları da yüzü ve kalbi kadar güzel olur. Kendine iyi bak güzel insan 🙏
Gerçekten bende merak ettim ..Güneş hanımı..paylaşım için tesekkürler...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: GÜNEŞ
Durum
Sosyal Coin
4,255
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar 🤗
Bu güzel yorumlar beni mutlu ediyor 🙏
Güzel sözlerin için teşekkür ederim 🙏
Tekrar beklerim 😘🧚‍♀️☀️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular