Akşam güneşi kime vurur bilmem ama senin şu resitalin karanlık ufkuma güneş gibi doğdu seninle sevişmeliyiz 😱😱😱😱🫣🫣Akşam güneşi kime vurur 😉😉 Ekli dosyayı görüntüle 10829 Ekli dosyayı görüntüle 10830
Harika 💣💣💣💣❤❤Akşam güneşi kime vurur 😉😉
Çok çok çok seksiAkşam güneşi kime vurur 😉😉
Medusa Eda , yine harikasınAkşam güneşi kime vurur 😉😉
Akşam güneşi güzele vurur bunu biliyorum amma sabah güneşi kesin @Alpi1907 yi çarpar 😁😁Akşam güneşi kime vurur 😉😉
Sen ne güzel cümleler kuruyorsun maaşallah 😃😃akşam güneşi de ağzının tadını biliyo valla... 😁😍
Güzel yansıma olmuş İyi keyifler olsun Eda hanım 🥰Akşam güneşi kime vurur 😉😉
Çok saxy eda ışık flu çıkmış gelince istersen yeniden cekelim😁Akşam güneşi kime vurur 😉😉
Bana diosunda sende az kaşınmıyosun ihtiyar.. yarın yakalarim ben seni.. 🤣🤣🤣Akşam güneşi güzele vurur bunu biliyorum amma sabah güneşi kesin @Alpi1907 yi çarpar 😁😁
Süpersin, dahada birşey demiyorum ♥️♥️🥰😘Akşam güneşi kime vurur 😉😉
çok etkileyiciAkşam güneşi kime vurur 😉😉
harikasın🥰😘Akşam güneşi kime vurur 😉😉
Canım ateş olsan düştüğün yeri yakarsın, sen yarın o zanci saatlerinden alıp gelmezsen o vakit tışın tışın haberin ola, yoksa yanında hatrını kıramayacağım büyükler olacak diye de bana kerkilme 😁😁Bana diosunda sende az kaşınmıyosun ihtiyar.. yarın yakalarim ben seni.. 🤣🤣🤣
Güneş bile biliyor kime vuracağını ☺️Akşam güneşi kime vurur 😉😉
Güneşi gözümüze soktun yine 🤭Akşam güneşi kime vurur 😉😉
o kadar atıp tuttun ama yine karşımda ellerin titredi ihtiyar...Canım ateş olsan düştüğün yeri yakarsın, sen yarın o zanci saatlerinden alıp gelmezsen o vakit tışın tışın haberin ola, yoksa yanında hatrını kıramayacağım büyükler olacak diye de bana kerkilme 😁😁
Güneye yolculuk yaparsak anladın sen 😚😚
Kim kime şeyeder görürsün öpücük öpücük 😘😘
Külliyen yalan söylüyorsun, sen müzevirsin 😅😅o kadar atıp tuttun ama yine karşımda ellerin titredi ihtiyar...
bidahaki buluşmamızda mohitomu hazır etmeyi unutma.. yoksa affetmem.. 🤪🤣🤪
yalan söylüyorsuunnn.... tir tir titredin.. şahidim bile var..Külliyen yalan söylüyorsun, sen müzevirsin 😅😅
Maçipuyu hazırladım tostumu yedim seni bekliyorum 🤭
Bozacının şahidi şıracı diyecem ama senin şahit yalan söylemez 😁😁yalan söylüyorsuunnn.... tir tir titredin.. şahidim bile var..
Ufkunuzun aydınlanmasına sevindim 😊Akşam güneşi kime vurur bilmem ama senin şu resitalin karanlık ufkuma güneş gibi doğdu seninle sevişmeliyiz 😱😱😱😱🫣🫣
Bu senin sayende ufkum aydınlandığı gibi göönlümüde aydınlatmanı isterdim 🙂🙂🙂Ufkunuzun aydınlanmasına sevindim 😊
Teşekkür ederim @Thorrr 😘😘Bu nasıl güneş yansımasıdır yaaaa yansıman bile ayrı sexsi😁😁😁😁👌😘😘😘
Farklı fantezi 🤭🤭Gögüs kafesinin omurgaya uzanan kısımlarındaki gölgeler bile ayrı güzel Tam nutella sürmelik 😋
Bilmem 🤭Akşam güneşi @EDA hanıma vururrr 🥰🥰🥰
Sabah güneşi
Görmen lazım 🤭2. Resimde 1.85 boyunda gözüktüğüne yemin edebilirim, ama ispat edemem 🤔😋
Teşekkürler 🥰Harika 💣💣💣💣❤❤
Teşekkür ederim 🥰🥰Tablo gibi, muazzam
Aynı senin gibi hem yaramaz hemde akıllı 😜😜akşam güneşi de ağzının tadını biliyo valla... 😁😍
Aman dikkat edin 🤭🤭Ama akşam akşam titrettiniz
Teşekkürler @Karayell 😘😘Medusa Eda , yine harikasın
Sizin bu atışmanız ne zaman bitecek 🤔🤔Akşam güneşi güzele vurur bunu biliyorum amma sabah güneşi kesin @Alpi1907 yi çarpar 😁😁
Sen ne güzel cümleler kuruyorsun maaşallah 😃😃
TeşekkürlerGüzel yansıma olmuş İyi keyifler olsun Eda hanım 🥰
Az kaldı 😜😜Çarpıcısın , seni tanımak için sabırsızlanıyorum inan ❤️🌺
Herzaman babyyyyTeşekkür ederim @Thorrr 😘😘
Olabilir 🤭🤭Çok saxy eda ışık flu çıkmış gelince istersen yeniden cekelim😁
Teşekkürler 🥰Güneş bile biliyor kime vuracağını ☺️
Aman sağlığımıza dikkat edelim 🙂🙂Ah bu yansımalar bitirdi bizi...
İltifat için teşekkürler 😍😍Leonardo da vinci bu görüntüyü görse, Mona Lisa tablosunu yaptığına pişman olurdu 😍😍😍
Görüşmek dileğiyle 😘😘Herzaman babyyyy
😘😘😘Görüşmek dileğiyle 😘😘
Rica ederim 🤗Teşekkürler
Bence de 🙃 Nutella mı alıp gelmem lazım 🙃Farklı fantezi 🤭🤭
Alpi ile hacıvat karagözüz aramızda büyük sorun var 🤪🤪Sizin bu atışmanız ne zaman bitecek 🤔🤔
Hep birbirinize laf atma bıkmadınız mı 😉😉
Sizin bu atışmanız ne zaman bitecek 🤔🤔
Hep birbirinize laf atma bıkmadınız mı 😉😉
herşeye vericek bi cevabım var ama hepsi gece yatınca aklıma geliyoAlpi ile hacıvat karagözüz aramızda büyük sorun var 🤪🤪
Canım sen genç adamsın da bir tavsiye tam kan ve idrar tahlili yaptır 😄herşeye vericek bi cevabım var ama hepsi gece yatınca aklıma geliyo
Deneyelim 😉😉Bence de 🙃 Nutella mı alıp gelmem lazım 🙃
Güzel @EDA sen uzaktan izle aman karışma 😉😉
Söz dinlerim 🙂🙂Güzel @EDA sen uzaktan izle aman karışma 😉😉
Bu sexsi dolgun kalçaya vurur😈😈😈😈😋😋❤🔥🍑🍑Akşam güneşi kime vurur 😉😉
Erkeğin hammaddesi rüzgara karşı şapıyorsun dikkat et üstüne sıçramasın 😁😁[COLOR=rgb(var(--global-inputlar--m))]Korkma kızın yanında bisey yapmam sana🤣🤣[/COLOR]
Senin güneşin bana vurdu bir kere, artık senden vazgeçemiyorumAkşam güneşi kime vurur 😉😉
senden hızlı koşabildiğim sürece istediğimi yaparım ihtiyar... 🤪🤣🤪🤣Erkeğin hammaddesi rüzgara karşı şapıyorsun dikkat et üstüne sıçramasın 😁😁
Dikkat et ⚠️senden hızlı koşabildiğim sürece istediğimi yaparım ihtiyar... 🤪🤣🤪🤣
@Thorrr teşekkürler 🥰😘Bu sexsi dolgun kalçaya vurur😈😈😈😈😋😋❤🔥🍑🍑
Avtoyu küçümseme dikkat et elinden alamam 🤭🤭🤣🤣
Korkma kızın yanında bisey yapmam sana🤣🤣
Teşekkür ederim @victory1982 🙏🏻🙏🏻Senin güneşin bana vurdu bir kere, artık senden vazgeçemiyorum
Bende üzülürüm 😢😢Dikkat et ⚠️
Ayağına taş değmesin 🧿
Mazallah sakatlanırsan üzülürüm 😢
İltifatınız için çok teşekkürler 🥰😘🙏🏻Bu yansımayı eşsiz ve sanatsal kılan güneşin teninde gezen ışınları değil, tabii ki de sensin @EDA
Tablo gibi insan dokunmaya kıyamazAkşam güneşi kime vurur 😉😉
@Alpi1907 ergeç tuzağa düşecek 😜😜Avtoyu küçümseme dikkat et elinden alamam 🤭🤭
Beraber yanalım mı 💥💥Tutuşur alevler yanar Luis Cabbar 😿🤌🏿🔥
Teşekkürler @SerhatBey 🥰🥰Güneşten de sıcak bir güzellik gördüm ben