Güneşin Kaleminden V1 :)

Durum
Sosyal Coin
9,364
Herkes sevemez Ankara'yı. Ben de sevemedim senelerce. Gri kasvetli bir hava, kışın soğuğu, yazın sıcağı, birbirinden bihaber telaşlı kalabalık, saygıdan uzak trafik kültürü ve daha niceleri... Akşam bir kaç manzara veya bir kaç mekan. Hüznü de sınırlı eğlencesi de. Dostluklar bile sınırlı gelmiştir zaman zaman. Çok dost kaybettik Ankara'nın soğuk gecelerinde. Hele bir de Atam var ki aklına geldikçe iç sızlatan. Nasıl sevilir ki Ankara?

Sitelerin is kokusu varsa, Kızılcahamam, Çamlıderenin oksijeni vardı. Bir güdül var ki Dünyanın son sessiz şehirlerinden biri. Hava da kasvet yoktu belki de. Biz göremedik Ankara'nın renklerini. Her şey için öyle değil midir zaten? Görmek istersek görüyoruz güzellikleri. Kış ayazında açan bir 🌞 ısıtıyor içimizi. Yetmezse de, yetinmek için kıymetli. Yaz sıcağında küçük bir rüzgar, bir damla yağmur. Ya Atam... Onun anıtını görüp, onu düşünüp için sızlaması bahane mi? Yoksa her gün onu görebilme, hissedebilme şansı neden mi? Bahaneler bulunmasa güzel Ankara. Bu yüzden herkes sevemez Ankara'yı. Bahaneler kolay, sevmek zor şu hayatta.

Yine de sevemedim Ankara'yı. Şimdilere dek... Şimdi içinde, içimde sen varsın. Artık bana da en güzel Ankara...

Güneş Yiğit
Şubemiz bulunmamaktadır. 😎

Durum
Sosyal Coin
9,364
Arkadaşlar konu sahibi gibi yüksek özgüvene sahip değilim,egolu bir insan hiç değilim. Ancak burada bir marka varsa o da benim Bayer yazmanız yeterli😎😎
Sıfır ego bir insanım ben. Motivasyon herkesin ihtiyacı. Nikola Teslanın dalga ve titreşim teorilerini tavsiye ederim😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer
Durum
Sosyal Coin
510
Herkes sevemez Ankara'yı. Ben de sevemedim senelerce. Gri kasvetli bir hava, kışın soğuğu, yazın sıcağı, birbirinden bihaber telaşlı kalabalık, saygıdan uzak trafik kültürü ve daha niceleri... Akşam bir kaç manzara veya bir kaç mekan. Hüznü de sınırlı eğlencesi de. Dostluklar bile sınırlı gelmiştir zaman zaman. Çok dost kaybettik Ankara'nın soğuk gecelerinde. Hele bir de Atam var ki aklına geldikçe iç sızlatan. Nasıl sevilir ki Ankara?

Sitelerin is kokusu varsa, Kızılcahamam, Çamlıderenin oksijeni vardı. Bir güdül var ki Dünyanın son sessiz şehirlerinden biri. Hava da kasvet yoktu belki de. Biz göremedik Ankara'nın renklerini. Her şey için öyle değil midir zaten? Görmek istersek görüyoruz güzellikleri. Kış ayazında açan bir 🌞 ısıtıyor içimizi. Yetmezse de, yetinmek için kıymetli. Yaz sıcağında küçük bir rüzgar, bir damla yağmur. Ya Atam... Onun anıtını görüp, onu düşünüp için sızlaması bahane mi? Yoksa her gün onu görebilme, hissedebilme şansı neden mi? Bahaneler bulunmasa güzel Ankara. Bu yüzden herkes sevemez Ankara'yı. Bahaneler kolay, sevmek zor şu hayatta.

Yine de sevemedim Ankara'yı. Şimdilere dek... Şimdi içinde, içimde sen varsın. Artık bana da en güzel Ankara...

Güneş Yiğit
Şubemiz bulunmamaktadır. 😎
Seks sevene güzel Ankara pavyonu bi başkadır Ankara ulusun ara sokakları bitmeyen aksiyon ve heyecanı gece hayatıyla bi başkadır Ankara özledim seni Ankara

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Ankara vazgeçtiğin hayatın başkentidir. Hep ayrılıktır. Sevgiliden, kendinde, kahkahadan ayrılıştır. Tebessüme talim edersin yalnızca. Ayrılıp gidenlerin geride bıraktığı hüzün bakışlarda gizlidir.
Aslında kaba değildir Ankara sakinleri. Deniz kenarından heybesinde getirdikleri nefes tükendiğinde kaçanların oluşturduğu boşlulara ördükleri duvardır kabalık sandığın şey. Tekrar yanağında hisedemeyeceğim avucun sıcaklığna önyargısaş bir tepkidir o kabalık.
Bir umut ile beklersin yağmur gelir temizlenir ruhunun grilikleri sonra gökkuşağı ile renklere bulanırsın. Ardından karabulut .
Bu durakta giril gelişme sonuç bölümleri kısa cümlelerden ibaret. Acı bir yutkunma hissinden önce ağzından çıkan garip cümleler gibi.

Zorunda olanlara selam olsun

13.01.2023 tarihinde anlık yazılmıştır. Her hakkı saklıdır. Alıntı halinde ilgili forum linki paylaşılmadığı taktirde telif açılabilir.
Emeğine sağlık hocam 👏🏻

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,364
Narsist forumda millet 🤣 bak bi sal kendini hiç bi şey olmanın o muhteşem umursamazlığını hisset değmez bu kadar 😉
Daha önce de söyledim. Sürprizleri severim. Tanısan ne kadar umursamaz biri olduğuma şaşırırsın :) Bir taraftan da hiç bir şeyim edebiyatına da fazlasıyla karşıyım. Her insan özeldir. Daha doğrusu her canlı özeldir. Yaşamsk nefes almak bile özel olmanın göstergesidir diye düşünüyorum 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Daha önce de söyledim. Sürprizleri severim. Tanısan ne kadar umursamaz biri olduğuma şaşırırsın :) Bir taraftan da hiç bir şeyim edebiyatına da fazlasıyla karşıyım. Her insan özeldir. Daha doğrusu her canlı özeldir. Yaşamsk nefes almak bile özel olmanın göstergesidir diye düşünüyorum 😊
Geççç bunları anaaaamm babaaam geçç bunları 🤣 denizde bir damla olunmayan şu insan okyanusunda hiç bi şeye değmez tabi yaşın genç daha vaktin var , aynı frekansta değiliz saygı duyarım 🙋🏻‍♂️

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Güzel bir içindekileri dökme, dışa vurum olmuş,
Anladığım kadarıyla yaşadığınız şehirden memnun değilsiniz yada degildiniz,ta ki hem şehrin içinde,hem de sizin içinizde onu bulana kadar,
Onu bulduğunuz için artık hem Ankara'yı hem de kendinizi seviyorsunuz galiba.
O kim?
O bir muamma.
Ankara'nin gri ve sisli havası gibi,
Oda sisli bir sır perdesi.
Tabi Ankara'yı artık seviyor olma sebebiniz,bizi ilgilendirirmi?
Paylastigina ve içini doktugune göre, artık bizi de ilgilendiriyor.
Şube meselesine gelince bende baktım,
Patenti kayıtlı değil,
Kaydetmenizi salık veririm....
Değerlendirme için teşekkür ederim. Gerçekten okumanıza sevindim 😊

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,364
Geççç bunları anaaaamm babaaam geçç bunları 🤣 denizde bir damla olunmayan şu insan okyanusunda hiç bi şeye değmez tabi yaşın genç daha vaktin var , aynı frekansta değiliz saygı duyarım 🙋🏻‍♂️
Denizdeki her bir damla suyun da ayrı bir önemi bir anlamı var. Zamanında önemsenmeyen şeyler kaybedilince büyük pişmanlıklar bırakır 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
7,457
Bayaği uzun zaman önce 12 ay Ankara'da bayağı aksiyonlu yedek subay hizmetinde bulundum....
Yemediğim ayaz ve kavurucu sıcak ( hatta açık askeri jeep de dolu bile ) kalmadı...
Ankara'nın çok güzel bir yanı vardır... "İstanbul'a dönüşü"...😂

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
37,725
Tmm..Anladim.👍
Adamı trollüyosunuz da,bari tek tek gidin üstüne 😬😜😜

Evet,yazınin sonunda hic gerek yokken iddiali bir soylemde bulunmus,kabul..

Sonuçta @gunesyigit sayenizde marka olma yoluna girdi😛🤣🤣🤣
Valla kendi kendine "ben markayım" demekle bu işlerin olduğunu şu ahir ömrümde henüz görmedim. Atasözünün de dediği gibi, "şeyhi müritleri uçurur" 🙋‍♂️

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil, ZeuS ve gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Valla kendi kendine "ben markayım" demekle bu işlerin olduğunu şu ahir ömrümde henüz görmedim. Atasözünün de dediği gibi, "şeyhi müritleri uçurur" 🙋‍♂️
Hocam zaten arkadaşlar sağolsun iyi reklam yapıyorlar. Patent kurumu ulaşır yakında bana 🤣🤣 Hepsi bir yana motivasyon çok önemli. İmkansızı hedefle varsın olmasın. Hedefler ileriye taşır insanı. 😊

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye