Güneşi tanıyalım köşesi 😎😎

Durum
Sosyal Coin
9,364
Evet arkadaşlar sorular yanıtlanır. Hayranlarını beklerim 🌞😎😘

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Arkadaş hakkında merak ettiklerimizi kendisine sorup, onu daha yakından tanıyıp, bu vesile ile kendisine hayran olacakmışız adminim, anlayabildiğim kadarıyla :unsure:
Yani ne diyeyim hayırlı olmasını dilerim :D
Birde boş geçmeyelim un helvası tarifi vereyim

1. Un helvasının yapımı için, bir kasede sıcak su ya da sütü ve toz şekeri karıştıralım. Şekerin erimesi yeterli olacaktır.
  2. Uygun bir tencereye tereyağı ve sıvı yağı alarak eritelim.
  3. Yağ eridikten sonra unu ilave ederek tahta kaşıkla karıştıralım ve 15 dakika kadar kavuralım. (un kahverengi olana kadar).
  4. Un yeterince kavrulduktan sonra cevizleri ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
  5. Un kavrulduktan sonra şerbeti yavaş yavaş ilave edelim ve şerbetini çekene kadar sürekli karıştıralım. (top top olmasın diye).
  6. Hazır hale gelen helvamızı ocaktan aldıktan sonra çorba kaşığıyla şekil verelim.
  7. Un helvası tarifimiz servise hazır. Afiyet olsun.

Durum
Sosyal Coin
8,710
Arkadaş hakkında merak ettiklerimizi kendisine sorup, onu daha yakından tanıyıp, bu vesile ile kendisine hayran olacakmışız adminim, anlayabildiğim kadarıyla :unsure:
Ama niye öyle diyorsun sevgili adminim belki bir star ışıltısı görüyor kendinde değerli üyemiz 🤔 hevesini kırmamak lazım gençlerin 😁

Durum
Sosyal Coin
8,710

1. Un helvasının yapımı için, bir kasede sıcak su ya da sütü ve toz şekeri karıştıralım. Şekerin erimesi yeterli olacaktır.
  3. Yağ eridikten sonra unu ilave ederek tahta kaşıkla karıştıralım ve 15 dakika kadar kavuralım. (un kahverengi olana kadar).
  4. Un yeterince kavrulduktan sonra cevizleri ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
  5. Un kavrulduktan sonra şerbeti yavaş yavaş ilave edelim ve şerbetini çekene kadar sürekli karıştıralım. (top top olmasın diye).
  6. Hazır hale gelen helvamızı ocaktan aldıktan sonra çorba kaşığıyla şekil verelim.
Sevgili adminim bide baklavaya benzeyen bademli damat tatlısı tarifi verirsen en son Datça’da yemiştim tadı damağımda kalmıştı o olmazsa hanım göbeği de uyar 😁

Durum
Sosyal Coin
6,557
Sevgili adminim bide baklavaya benzeyen bademli damat tatlısı tarifi verirsen en son Datça’da yemiştim tadı damağımda kalmıştı o olmazsa hanım göbeği de uyar 😁

Gençliğimde Adana'dan cezerye gelmişti. İlk defa yediğim için etkisini bilmiyordum, aç karnına epey yedim. 10 saat boyunca yürüyerek şehri dolaştım :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Durum
Sosyal Coin
8,710
Gençliğimde Adana'dan cezerye gelmişti. İlk defa yediğim için etkisini bilmiyordum, aç karnına epey yedim. 10 saat boyunca yürüyerek şehri dolaştım :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Onun anavatanı Mersin’dir abim üstüne bol Hindistan cevizi 👍🏻 Bi de kabak tatlısı var ama Mersin , İskenderun işi olan , off off 🤦🏻‍♂️Sonra düz duvara tırman 😁

Durum
Sosyal Coin
6,557
Onun anavatanı Mersin’dir abim üstüne bol Hindistan cevizi 👍🏻 Bi de kabak tatlısı var ama Mersin , İskenderun’da işi olan , off off 🤦🏻‍♂️Sonra düz duvara tırman 😁

Aman üstadım iş güç fazla. Düz duvara tırmanmaya değil duvardan inmeye ihtiyaç var 😂

Durum
Sosyal Coin
9,364

Benim helvamı yapar mısın sayın admin 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
9,364
Hocam ata biner, dans eder ve çok pis ısrar eder misin? Ya da yakasız gömleğe kravat takar mısın?
Ata binerim ama uzmanı değilim, promil tutarsa dans ederim, ısrarı sevmem. Genel olarak kravat takmayı da sevmem. Rahat kıyafetler favorim. Kasıntı olmaya gerek yok :)

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye