Evet arkadaşlar sorular yanıtlanır. Hayranlarını beklerim 🌞😎😘
Beğenenler:
Arkadaş hakkında merak ettiklerimizi kendisine sorup, onu daha yakından tanıyıp, bu vesile ile kendisine hayran olacakmışız adminim, anlayabildiğim kadarıylakonu ne ?
Yani ne diyeyim hayırlı olmasını dilerimArkadaş hakkında merak ettiklerimizi kendisine sorup, onu daha yakından tanıyıp, bu vesile ile kendisine hayran olacakmışız adminim, anlayabildiğim kadarıyla
Ama niye öyle diyorsun sevgili adminim belki bir star ışıltısı görüyor kendinde değerli üyemiz 🤔 hevesini kırmamak lazım gençlerin 😁Arkadaş hakkında merak ettiklerimizi kendisine sorup, onu daha yakından tanıyıp, bu vesile ile kendisine hayran olacakmışız adminim, anlayabildiğim kadarıyla
Sevgili adminim bide baklavaya benzeyen bademli damat tatlısı tarifi verirsen en son Datça’da yemiştim tadı damağımda kalmıştı o olmazsa hanım göbeği de uyar 😁Yani ne diyeyim hayırlı olmasını dilerim
Birde boş geçmeyelim un helvası tarifi vereyim
- Un helvasının yapımı için, bir kasede sıcak su ya da sütü ve toz şekeri karıştıralım. Şekerin erimesi yeterli olacaktır.
- Uygun bir tencereye tereyağı ve sıvı yağı alarak eritelim.
- Yağ eridikten sonra unu ilave ederek tahta kaşıkla karıştıralım ve 15 dakika kadar kavuralım. (un kahverengi olana kadar).
- Un yeterince kavrulduktan sonra cevizleri ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
- Un kavrulduktan sonra şerbeti yavaş yavaş ilave edelim ve şerbetini çekene kadar sürekli karıştıralım. (top top olmasın diye).
- Hazır hale gelen helvamızı ocaktan aldıktan sonra çorba kaşığıyla şekil verelim.
- Un helvası tarifimiz servise hazır. Afiyet olsun.
Sevgili adminim bide baklavaya benzeyen bademli damat tatlısı tarifi verirsen en son Datça’da yemiştim tadı damağımda kalmıştı o olmazsa hanım göbeği de uyar 😁
Onun anavatanı Mersin’dir abim üstüne bol Hindistan cevizi 👍🏻 Bi de kabak tatlısı var ama Mersin , İskenderun işi olan , off off 🤦🏻♂️Sonra düz duvara tırman 😁Gençliğimde Adana'dan cezerye gelmişti. İlk defa yediğim için etkisini bilmiyordum, aç karnına epey yedim. 10 saat boyunca yürüyerek şehri dolaştım
Onun anavatanı Mersin’dir abim üstüne bol Hindistan cevizi 👍🏻 Bi de kabak tatlısı var ama Mersin , İskenderun’da işi olan , off off 🤦🏻♂️Sonra düz duvara tırman 😁
Ben tırmanırım abi hepimizin yerine sen merak etme sen tatlıyı , çikiletayı gönder yeter 😈 seni ekledim bu arda beni ekle hemen abicim ivedi 🤣🤣Aman üstadım iş güç fazla. Düz duvara tırmanmaya değil duvardan inmeye ihtiyaç var 😂
Ben tırmanırım abi hepimizin yerine sen merak etme sen tatlıyı , çikiletayı gönder yeter 😈 seni ekledim bu arda beni ekle hemen abicim ivedi 🤣🤣
Benim helvamı yapar mısın sayın admin 😊Yani ne diyeyim hayırlı olmasını dilerim
Birde boş geçmeyelim un helvası tarifi vereyim
- Un helvasının yapımı için, bir kasede sıcak su ya da sütü ve toz şekeri karıştıralım. Şekerin erimesi yeterli olacaktır.
- Uygun bir tencereye tereyağı ve sıvı yağı alarak eritelim.
- Yağ eridikten sonra unu ilave ederek tahta kaşıkla karıştıralım ve 15 dakika kadar kavuralım. (un kahverengi olana kadar).
- Un yeterince kavrulduktan sonra cevizleri ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
- Un kavrulduktan sonra şerbeti yavaş yavaş ilave edelim ve şerbetini çekene kadar sürekli karıştıralım. (top top olmasın diye).
- Hazır hale gelen helvamızı ocaktan aldıktan sonra çorba kaşığıyla şekil verelim.
- Un helvası tarifimiz servise hazır. Afiyet olsun.
Konu çarpıtılmış hocam. Hayranlarım da sorsun ye dedim. Beni tanıyıp hayran olun demedim. 😎😊Hocam yanlış anlama mutlaka güzel adamsındır da niye hayranın olalım😅😅
Kıskanma nolur, konu aç senin de olurbence konu amacına ulaşmış.. baya gündem olmuş
reklamın iyisi kötüsü olmazmış bi kez daha gördük
comingsoonKıskanma nolur, konu aç senin de olur
Kıskanma nolur, konu aç senin de olur
Uff en sevdiğim 🤣🤣 alemlere akarız kral. 😎seni tanımak istiyorum yiğidim. bul beni
Amaç oydu zaten ustam. Maksat genel sohbet. Bu kadar insanı buraya topladım 😎bence konu amacına ulaşmış.. baya gündem olmuş
reklamın iyisi kötüsü olmazmış bi kez daha gördük
Ata binerim ama uzmanı değilim, promil tutarsa dans ederim, ısrarı sevmem. Genel olarak kravat takmayı da sevmem. Rahat kıyafetler favorim. Kasıntı olmaya gerek yokHocam ata biner, dans eder ve çok pis ısrar eder misin? Ya da yakasız gömleğe kravat takar mısın?
Foto özelde 😋Bir imzalı foto alabilir miyim 🤪
😁👍Ata binerim ama uzmanı değilim, promil tutarsa dans ederim, ısrarı sevmem. Genel olarak kravat takmayı da sevmem. Rahat kıyafetler favorim. Kasıntı olmaya gerek yok
Takım elbise giymiyorum. Giysem sağ elimi sokardım sanırım.takım elbise giyince sol elini cebine sokar mısın?
Uff en sevdiğim 🤣🤣 alemlere akarız kral. 😎
Beklerim 😊sizi değil hocam yahu. @Hawkeye üstadımızı tanımak istiyorum
neyse eyvallah. Ankaraya yolumuz düşerse haber ederim 🖐