Ahahah kulağıma fisilda 😀Valla bu duruma yazılacak çok şey var da, @Deadpool adminim gelişine banlar beni, o kadar diyeyim
Ahahaha içinden yaz içindenValla bu duruma yazılacak çok şey var da, @Deadpool adminim gelişine banlar beni, o kadar diyeyim
Güzel fikir, ama bu sefer daha uzun vaktimiz olmalı gecenin karanlığındaAhahah kulağıma fisilda 😀
Ahahaha bence de 😀😀Ahahaha içinden yaz içinden
Harikuladesin!!!Gunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
Güzel selfie aydınlanıp güneşi görmek iyidir. İyi keyifler Eylül canım 🥰Gunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
cezbedici ve sexyGunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
Kesinlikle 😀 yetmedi yetmez 😘Güzel fikir, ama bu sefer daha uzun vaktimiz olmalı gecenin karanlığında
Teşekkür ediyorum 😘Harikuladesin!!!
Güneşi hep görüyorum, popo görsem olur mu 🙈🙈Gunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
Sağol canım sende gördün güneşi 😃😘Güzel selfie aydınlanıp güneşi görmek iyidir. İyi keyifler Eylül canım 🥰
Evet gördüm 😉😀Sağol canım sende gördün güneşi 😃😘
Hem görmek hemde vurmak isterim 🫣🫣🥰❤️Gunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
😗😘cezbedici ve sexy
UmarımBir gün yakından görmek dileğiyle
Teşekkür ediyorum 😘@stareylul hanım , kalça ölçüleriniz kusursuz doggy de rakipsiz olmazsınız
Gözlerim kamaştı göremiyorum 🤩🤩🤩Gunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
inanılmazGunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
😘Bu dolgun güneşe yüzümü dayamak istiyorum 😋😋😋🤤🤤😍😍😍😍😍🍯
😃😘😘Gözlerim kamaştı göremiyorum 🤩🤩🤩
Güneşe dokunmak isterimGunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
Evet 😉Evet gördüm 😉😀
Güneşin sıcaklığı yetti 🥰😉Evet 😉
Ahahah çok iyiymiş 😃😃sana güneş hep "arkandan" vurmuş
Eh bir zahmet on tarafi da görmek için randevu ayarlayın 😁Gördüğüm tek arka tarafı
Acıtmadan evet severim 😘Şaplak atabilir miyim😈😋🤤🔥😜
Sen iyi bilirsinYakından görmezseniz bence pişman olursunuz,benden söylemesi
IsınalımGüneşin sıcaklığı yetti 🥰😉
İsinalim 😍Isınalım
Onu göremeyen de var 😄Gördüğüm tek arka tarafı
Valla soğukta iyi gider 😉😊İsinalim 😍
Evet İyi gider ısınırdık 🙈😉🥰Valla soğukta iyi gider 😉😊
Bence de 🤩Evet İyi gider ısınırdık 🙈😉🥰
Aynen 😍🙈Bence de 🤩
Görelimmm bakalımm😅Gunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
En eski tanıdığım kişisin burda iyi ki de tanımışım 🥰Aynen 😍🙈
Teşekkürler sağol Eylül canım yıllar geçse de geç olsa da tanıştık,bende İyi ki tanıdım seni ✌️🙏😍En eski tanıdığım kişisin burda iyi ki de tanımışım 🥰
Aynen canım ya valla hesabım kapanmıştı sen başka hesap acmistin hiç unutmam 🥰Teşekkürler sağol Eylül canım yıllar geçse de geç olsa da tanıştık,bende İyi ki tanıdım seni ✌️🙏😍
Evet O yoğunlukta işteydim biliyordum ki acil bir durum söz konusu idi fırsat bu fırsat dedim gereğini yaptım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana Eylül canım 😍Aynen canım ya valla hesabım kapanmıştı sen başka hesap acmistin hiç unutmam 🥰
Bak kaç sene geçti asla unutmadım tekrar teşekkür ediyorum 🥰Evet O yoğunlukta işteydim biliyordum ki acil bir durum söz konusu idi fırsat bu fırsat dedim gereğini yaptım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana Eylül canım 😍
Evet bende unutmadım bazı anlar anılar vardır. Unutulmaz efsane olurlar. Yıllar geçse de geç olsa da sonuç itibariyle tanıştık seviştik güzel oldu.Rica ederim Eylül canım ne demek 🥰🙈Bak kaç sene geçti asla unutmadım tekrar teşekkür ediyorum 🥰
Aynen bunca zaman da efendiliğini bozmayan birisin 🥰Evet bende unutmadım bazı anlar anılar vardır. Unutulmaz efsane olurlar. Yıllar geçse de geç olsa da sonuç itibariyle tanıştık seviştik güzel oldu.Rica ederim Eylül canım ne demek 🥰🙈
Evet öyleyim ne yapalım ✌️🥰Aynen bunca zaman da efendiliğini bozmayan birisin 🥰
İnsanın aklına neler geliyor neler🙈Gunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
Biliyorum 🥰Evet öyleyim ne yapalım ✌️🥰
Bende biliyorum 🤗Biliyorum 🥰
Neler 😁İnsanın aklına neler geliyor neler🙈
Seninle Güneşi görürüz,Mars olur Neptün olur bütün Galakside olabilirGunes vurmuş görmek ister misin 😀😀
Aklımdakileri yazarsam çarşı pazar karışır 🤣🤣🥰🥰Neler 😁
😍😍Bende biliyorum 🤗
Olur valla 😁Seninle Güneşi görürüz,Mars olur Neptün olur bütün Galakside olabilir
Ahahaha yüz yüze karışsın ❤️Aklımdakileri yazarsam çarşı pazar karışır 🤣🤣🥰🥰
bence de karışmalı 🥰 🥰Ahahaha yüz yüze karışsın ❤️
🥰😘bence de karışmalı 🥰 🥰
Teşekkür ediyorum 😘Yukarı tepeden Boğazköprü süne bakar gibiyim, manzara müthiş.
Esas ben tşk ederim @STAREYLULTeşekkür ediyorum 😘
😘😘Esas ben tşk ederim @STAREYLUL
Görmek önemliGörelimmm bakalımm😅
Evet bence de 🤣Ama şimdi bu popo tatlı tatlı bir şaplağı hak ediyor. 😘 👅