Olumlu Görüşme Güneş hanım ile tanışma

• Konbuyu başlatan Okan.
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
440
İş hayatımdan dolayı günler öncesinden falan pek plan yapamıyorum oyuzden genelde anlık ne zaman boşsam plan yapmaya çalışıyorum. Hal böyle olunca pembişlerle plan yapmak zor oluyor. Güneş hanımla bi kaç denemeden sonra denk gelebildik. Özel anların öncesinde ve sonrasında muhabbeti çok hoş bi insan kendisi. Ev de çok temiz. Balık etli seviyorsanız pişman olmazsınız. Özel anlarda ise resmen ölüp yeniden dirildim tam bi panter :D Herşey için çok teşekkürler.

Durum
Sosyal Coin
2,012
İş hayatımdan dolayı günler öncesinden falan pek plan yapamıyorum oyuzden genelde anlık ne zaman boşsam plan yapmaya çalışıyorum. Hal böyle olunca pembişlerle plan yapmak zor oluyor. Güneş hanımla bi kaç denemeden sonra denk gelebildik. Özel anların öncesinde ve sonrasında muhabbeti çok hoş bi insan kendisi. Ev de çok temiz. Balık etli seviyorsanız pişman olmazsınız. Özel anlarda ise resmen ölüp yeniden dirildim tam bi panter :D Herşey için çok teşekkürler.
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: GÜNEŞ
Durum
Sosyal Coin
4,255
Tanıtım Konusu Referansları
Selam 🤗☀️
Evet doğru tespitler yapılmış 🤩
Teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle 🙏😘🧚‍♀️

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye