Herkese selamlar saygıdeğer sosyalforum3124 ailesi yeniden karşınızdayım, bazen uyum sadece cinsel anlamda değil karşılıklı saygı sevgi dostluk arkadaşlık içerisinde düşünce kişilik ve karakter olarak önemlidir. Eğer hepsi uyum içinde oluyorsa zaten problem kalmıyor. Yine içimden bir ses İstanbul ziyaret yapmam gerektiği söylüyordu hem işleri hemde program yapmak için güzel bir fırsattı hazır yıllık izin almışken değerlendirmek istiyordum. Hafta sonu programı kafamda oluşturdum önce zampara işleri sonrası ziyaretlerde bulanacaktim, o bakımdan bir taşla iki kuş vurmak deyimini çok severim. Hemen cuma gününden Banu sarı şekerim derim kendilerine 1 gün önceden iletişime geçtim bu cumartesi günü öğlen saatlerinde 2 saatlik randevu oluşturdum (2) gün önce sen nasıl hazırlanmami istiyorsan yaz o şekilde hazır olurum dedi siyahın asaleti yaptım kombin seçimi tamamdı hemen kendim ve zampara çantamı hazırlayıp her zaman ki gibi çıktım Sakarya'dan düştüm İstanbul yollarına hafta sonu olduğu için trafik yoğun olsada tam vaktinde gelip konumu bildiğim için Banu dan haber bekledim gelebilirsin dedikten sonra hemen asansör sonrası kapının açıldığında yine sarı şekerim beni bekliyordu hoş beş kısa sohbetten sonra ozleselim artık dedi hay hay dedikten sonra girdim Banu'nun loş ışıklı yatak odasına özel anlarda önce yine ön sevişmeler karşılıklı orallar misyoner ile bitirdik kısa bir çay ve sigara molasindan sonra tekrardan Los ışığın ritmine ayak uydurup canımız neyi istiyorsa aklımıza ne geliyorsa onu yaptık finali yine cim cif ile tamamladık yine harika keyifli mutlu bir buluşma olmuştu benim için sonrasında toparlanip gündüzün ışığında ziyaretlere gitmek üzere yoluma rotama devam ettim güzel bir kare bırakıyorum tekrardan misafirperverliğin için teşekkürler sevişmek ve görüşmek dileğimle @Sarı Şeker Banu müsait olduğum için hemen yazmak istedim. Saygıdeğer sosyalforum3124 sakinleri okuduğunuz için teşekkür ederim başınızı ağrittim rotanız her zaman güzel olsun sevgiler saygılar kalın sağlıcakla @Oktayca 🙏🤗😉