Günaydın ☀️

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Hiç bitmeyen mermisi ile Red Kit ve ultra zeki Viki 😊

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,961
Scooby doo ,Pembe panter ,Ayı yogi ,Atom karınca ,Garfield listeye ekleyebiliriz.

En favorim tabikide dedektif gadget ve ninja kaplumbağalar😊

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Günaydının günaydın olduğu zamanlar... 🥲

En çok hangi çizgi filmi severdiniz? 😇
Ekli dosyayı görüntüle 8829
Tabloda olmayan çizgi filmleri de yazabilirsiniz 🥳
Tuhhh burada yaşlar ortaya çıkacak ama 😚 sabah gözümü açar açmaz tüplü ve yakından kumandalı 🤣 ( yakından kumanda görevi görmek için) TV nin dibine otururdum ve hepsini bayılarak izlerdim🥰 hala olsa izliyorum ama eski cizgi film leri. Yenileri berbat 😭

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Moria 🦈, Hawkeye ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
1,230
Benim favorim Tsubasa ⚽️ o zamanlar okulda sabahçı ve öğlenci saatleri vardı... sabahçı iken okuldan dönüş saatlerime denk gelirdi, annemin leziz yemeklerini yerken bu seriyi izlemek büyük keyifti 🕺 öğlenci olduğum zaman da okula geç kalma ve zılgıt yeme sebebim diyebilirim 😂 Atılan şut ile topun kaleye gitme süresi içinde tüm takımın yüz ifadelerinin gösterilmesi ve yaşanan olaylar silsilesi ile takımlar arası kurulan diyaloglar... Her bölüm sonunda acaba gol olacak mı sorusu ile diğer bölümü beklerdim 😉

Beğenenler:
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Tuhhh burada yaşlar ortaya çıkacak ama 😚 sabah gözümü açar açmaz tüplü ve yakından kumandalı 🤣 ( yakından kumanda görevi görmek için) TV nin dibine otururdum ve hepsini bayılarak izlerdim🥰 hala olsa izliyorum ama eski cizgi film leri. Yenileri berbat 😭
Yorumlardan yaşlar çıkmaya başladı maksat eskiyi hatırlamak 😊 bizde de siyah beyaz TV vardı Nordmande Spectra 📺
Images 10 2

Her pazar tv1'de sabahın köründe oskestra şefi Hikmet Şimsek'in anlatımıyla dinletiler 😁😁

Oskestra bitiminde kovboy filmi 🤠

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈, Hawkeye ve Cansu KAYA

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Ne kadar güzelmiş eski zamanlar, çocukluğumuza götürdün bizi teşekkürler
Ben teşekkür ederim 🙏🏻
redkit,clementine ve vikingler favorilerimdi.
👍🏻👍🏻
Benim favorim Tsubasa ⚽️ o zamanlar okulda sabahçı ve öğlenci saatleri vardı... sabahçı iken okuldan dönüş saatlerime denk gelirdi, annemin leziz yemeklerini yerken bu seriyi izlemek büyük keyifti 🕺 öğlenci olduğum zaman da okula geç kalma ve zılgıt yeme sebebim diyebilirim 😂 Atılan şut ile topun kaleye gitme süresi içinde tüm takımın yüz ifadelerinin gösterilmesi ve yaşanan olaylar silsilesi ile takımlar arası kurulan diyaloglar... Her bölüm sonunda acaba gol olacak mı sorusu ile diğer bölümü beklerdim 😉
Beğenilen çizgi filmlerden @Cansu KAYA hanımın da söylediği gibi yaşlar ortaya çıkıyor 🤭🤭🤭

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Surpriselove
Durum
Sosyal Coin
21,155
Casper , Tom ve Jerry, şirinler ve Red kıt en çok keyif aldıklarım di. Eskileri hatırlamak güzel di paylaşımınız için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: By_fLaNkS_24 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
37,725
Clementine değişik ve kompleks konusuyla bugün bile izleyebileceğim bir çizgi filmdir. Çocuk aklımla He-man, She-ra, Şirinler, Vikingler, kısacası ne kadar çizgi film varsa izlerdim 80 lerde.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Avtandil ve Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye