Tuhhh burada yaşlar ortaya çıkacak ama 😚 sabah gözümü açar açmaz tüplü ve yakından kumandalı 🤣 ( yakından kumanda görevi görmek için) TV nin dibine otururdum ve hepsini bayılarak izlerdim🥰 hala olsa izliyorum ama eski cizgi film leri. Yenileri berbat 😭Günaydının günaydın olduğu zamanlar... 🥲
En çok hangi çizgi filmi severdiniz? 😇
Ekli dosyayı görüntüle 8829
Tabloda olmayan çizgi filmleri de yazabilirsiniz 🥳
redkit,clementine ve vikingler favorilerimdi.Günaydının günaydın olduğu zamanlar... 🥲
Red kit Tom ve Jerry çok seyrederim 😀Günaydının günaydın olduğu zamanlar... 🥲
Yorumlardan yaşlar çıkmaya başladı maksat eskiyi hatırlamak 😊 bizde de siyah beyaz TV vardı Nordmande Spectra 📺Tuhhh burada yaşlar ortaya çıkacak ama 😚 sabah gözümü açar açmaz tüplü ve yakından kumandalı 🤣 ( yakından kumanda görevi görmek için) TV nin dibine otururdum ve hepsini bayılarak izlerdim🥰 hala olsa izliyorum ama eski cizgi film leri. Yenileri berbat 😭
Ben teşekkür ederim 🙏🏻Ne kadar güzelmiş eski zamanlar, çocukluğumuza götürdün bizi teşekkürler
👍🏻👍🏻redkit,clementine ve vikingler favorilerimdi.
Beğenilen çizgi filmlerden @Cansu KAYA hanımın da söylediği gibi yaşlar ortaya çıkıyor 🤭🤭🤭Benim favorim Tsubasa ⚽️ o zamanlar okulda sabahçı ve öğlenci saatleri vardı... sabahçı iken okuldan dönüş saatlerime denk gelirdi, annemin leziz yemeklerini yerken bu seriyi izlemek büyük keyifti 🕺 öğlenci olduğum zaman da okula geç kalma ve zılgıt yeme sebebim diyebilirim 😂 Atılan şut ile topun kaleye gitme süresi içinde tüm takımın yüz ifadelerinin gösterilmesi ve yaşanan olaylar silsilesi ile takımlar arası kurulan diyaloglar... Her bölüm sonunda acaba gol olacak mı sorusu ile diğer bölümü beklerdim 😉
Okadar da yaşlı değilim 🤣🤣Yorumlardan yaşlar çıkmaya başladı maksat eskiyi hatırlamak 😊 bizde de siyah beyaz TV vardı Nordmande Spectra 📺
Ekli dosyayı görüntüle 8844
Her pazar tv1'de sabahın köründe oskestra şefi Hikmet Şimsek'in anlatımıyla dinletiler 😁😁
Oskestra bitiminde kovboy filmi 🤠
Şirinler,ninja kaplumbağa, He-Man ve Voltran vardı yeni versiyonu transformers olan.Günaydının günaydın olduğu zamanlar... 🥲
Her yazdığına bire bir katılıyorum 80 ler ve çocukluğum ..Clementine değişik ve kompleks konusuyla bugün bile izleyebileceğim bir çizgi filmdir. Çocuk aklımla He-man, She-ra, Şirinler, Vikingler, kısacası ne kadar çizgi film varsa izlerdim 80 lerde.