Tamam aç kollarını geliyorum 🤣🤣😎😎🥰kollarımı açtım bekliyorum 👅🤣
Günaydın 🌺 şöyle geniş geniş açın kollarınızı 🤣🤣🥰🥰😁😁Günaydın, düşmenize müsade edilir mi hiç? Anında yakalarım.
🤷🏻♂️ Bekliyorum , düşersen karışmam 🤣🤣Tamam aç kollarını geliyorum 🤣🤣😎😎🥰
Sizin düşmenize kimse izin vermez burada 😁😁💋😁🙉 Aşağıya düşersem tutun beni çok korktum 💋😁🙉
💛❤️ Gü💛 nay ❤️ dın💛❤️
Gü nay dın sexsi😀💋😁🙉 Aşağıya düşersem tutun beni çok korktum 💋😁🙉
💛❤️ Gü💛 nay ❤️ dın💛❤️
Bu kadına siyah çok yakışıyor. 😍💋😁🙉 Aşağıya düşersem tutun beni çok korktum 💋😁🙉
💛❤️ Gü💛 nay ❤️ dın💛❤️
İşte ben seni niye tut diyorum düşmeyim diye 🤣🤣 çarşaf aç belki öyle kurturulum 🤣🤣🐺🤪🤪😎🥰🥰🥰🤷🏻♂️ Bekliyorum , düşersen karışmam 🤣🤣
İyi akşamlar canım benim ❤️❤️❤️Günaydın prenses
İyi akşamlar yavrummm 😎😎🥰🥰Tünaydın İzmir'in incisi ☀️
İyi akşamlar yavrummm 😎😎Tünaydın İzmir'in incisi ☀️
Evet fark ettim 🥰😎😎 sanırım özellikle sen 🤣🤣🥰🥰😎😎Sizin düşmenize kimse izin vermez burada 😁😁
İyi akşamlar balım ❤️❤️❤️❤️Gü nay dın sexsi😀
Yerim ben bu itfaiye ekibini hepsi birden beni kurtarmak için kollarını açmış 🤣🤣ama kucaklarına düşünce ne olur orasını bilemedim adminim 🤪🤪🥰🥰😎😎🤣🤣🤣🤣Ohho ekip tamam @Cansel Ulusoy merak etme sana bir şey olmaz maşallah itfaiye ekibi tam takım hazır bekliyor
Bu kadın da sana çok teşekkür ediyor ve koskocaman öpüyor senii💋💋💋💋💋Bu kadına siyah çok yakışıyor. 😍
Acaba ne olurrrr 🤣🤣Yerim ben bu itfaiye ekibini hepsi birden beni kurtarmak için kollarını açmış 🤣🤣ama kucaklarına düşünce ne olur orasını bilemedim adminim 🤪🤪🥰🥰😎😎🤣🤣🤣🤣
🔥🔥🔥❤❤❤❤😈💣İyi akşamlar balım ❤️❤️❤️❤️
Tamam anladım ben gerisini yazma 🤣🤣🤣🥰🥰🤭🤭🤭🙈🙈🙈Acaba ne olurrrr 🤣🤣
Teşekkür ederim bebeğim 💋muhteşemsin
Tmm yazmam😂😂😂😈Tamam anladım ben gerisini yazma 🤣🤣🤣🥰🥰🤭🤭🤭🙈🙈🙈
🤫🤫🤫🤫🤫💃💃💃💋💋💋🥰🥰🥰Tmm yazmam😂😂😂😈
Sen yanımda olursan kurtlar bana birşey yapamaz,yapamaz demi 😎😎🤣🤣🥰🥰💋💋💃💃
Kurdu ham yaparım 😁😁Sen yanımda olursan kurtlar bana birşey yapamaz,yapamaz demi 😎😎🤣🤣🥰🥰💋💋💃💃
Sen yıldırım ekipler amirisin 🤩🤩@Avtandil üstadım itfaiye ekibine dahil olabilir miyim acaba? Söz uslu bir er olacağım 😁
Sen uslu olursun da benn olurmuyum onu bilemedim 🥰🥰🤣🤣🤣😎😎@Avtandil üstadım itfaiye ekibine dahil olabilir miyim acaba? Söz uslu bir er olacağım 😁
Sonra arkama saklanma ama 🤪🤪🥰🥰🤣🤣Kurdu ham yaparım 😁😁
Sen yıldırım ekipler amirisin 🤩🤩
Vayyyy atara atar gidere gider diyosun 🤩🤩Sonra arkama saklanma ama 🤪🤪🥰🥰🤣🤣
Ye bizi @Cansel Ulusoy 🤪😜😝Yerim ben sizin gibi kurtları 😎😎😎🤣🤣🥰🥰🥰
Ben daha çok severim ne olcak şincik 🤣🤣Vayyyy atara atar gidere gider diyosun 🤩🤩
Narin amma içinden canavar çıkan kırmızı başlıklı kızları severim 🥰🥰🥰
Ben daha çok severim ne olcak şincik 🤣🤣
Öyle deme geliyor ; ben ilk sıraya randevu yazdırdım 🤭🤫🤣Abi bize Güzel İzmir yolu göründü 😉😉
Oooo güzel haber 👏👏Öyle deme geliyor ; ben ilk sıraya randevu yazdırdım 🤭🤫🤣
Yaniii inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ehhh işte biraz diyelim 😉😉🤣🤣🥰🥰bende vahşi kurtları severim 🥰🥰🥰😎😎Vayyyy atara atar gidere gider diyosun 🤩🤩
Narin amma içinden canavar çıkan kırmızı başlıklı kızları severim 🥰🥰🥰
Sen yıldırım ekipler amirisin 🤩🤩
Sen uslu olursun da benn olurmuyum onu bilemedim 🥰🥰🤣🤣🤣😎😎
Bebişkom kokoreç unutmuşsun onuda ben ekleyim🤣🤣😉😉😉ayy valla benimde şuan çok açım zaten 🤣🤣🥰🥰Ye bizi @Cansel Ulusoy 🤪😜😝
İzmir lokması niyetine , İzmir bombası niyetine, İzmir söğüş niyetine ye bizi 🤣🤣🤣
Canım hepsinden çekti 😋😋
Bence çok güzel şeyler olur 🤗🤗😉😉😁😁😎😎Ben daha çok severim ne olcak şincik 🤣🤣
Toplu halde gelmeyin tek tek gelin ben sizinle nasıl baş etcem🤣🤣🤣🤭🤭🤭😳😳🤪🤪😎😎Abi bize Güzel İzmir yolu göründü 😉😉
Evet evet ilk sıra da sen varsın bebekkk 🥰🥰🤣🤣Öyle deme geliyor ; ben ilk sıraya randevu yazdırdım 🤭🤫🤣
Yaniii inşallah 🙏🏻🙏🏻
Yok aklımın ucundan bile geçmedi uslu durmak ve sen aslaaaa🤣🤣🤣🥰🥰😎😎(senin oooo auuuu diyen dudaklarını yerim ben )🤣🤣🥰🥰😎😎😎Öncü kuvvet gibi hissediyorum kendimi 🤣🤣 Amir masa başında beklemiyorsa o da olur 🙈
Yanında uslu duracağımı mı düşündün sen gerçekten bebeyimler 😍😍😂
Üstadım @Avtandil beni kurda kuşa yem etmez, kurt eder kurtt auuuu 🤣
Özellikle ben,önce ben😊Evet fark ettim 🥰😎😎 sanırım özellikle sen 🤣🤣🥰🥰😎😎
Kokoreç Asım usta’dan Bornova’da 🥴Bebişkom kokoreç unutmuşsun onuda ben ekleyim🤣🤣😉😉😉ayy valla benimde şuan çok açım zaten 🤣🤣🥰🥰
Olsundu 🤣🤣🙈Bence çok güzel şeyler olur 🤗🤗😉😉😁😁😎😎
O zaman gel bebeeem gönlüme (İstanbul’a) gelll senden senden başka yar seçemem ( inanma bütün çiçekleri kokluyorum tek tek 🤣🤣🙈🙈)Evet evet ilk sıra da sen varsın bebekkk 🥰🥰🤣🤣
Aklıma ne geldi biliyormusun biz bukadar şeyi yersek sence oluruz 200 er kilo olurmuyuz 🤣🤣🤪🤪😎😎🤭🤭Bebişkom kokoreç unutmuşsun onuda ben ekleyim🤣🤣😉😉😉ayy valla benimde şuan çok açım zaten 🤣🤣🥰🥰
Valla bak bu kokoreç yüzünden bizi burdan atcaklar🤣🤣🤫🤫🤫Kokoreç Asım usta’dan Bornova’da 🥴
Yaaa bırak Allah aşkına herkese mavi boncuk dağıtıyorsun 🤣🤣🤣beni İstanbul'a çağırıyorsun güveneyim mi sana 🤣🤣🤣🥰🥰🥰❤️❤️💋💋💋💋O zaman gel bebeeem gönlüme (İstanbul’a) gelll senden senden başka yar seçemem ( inanma bütün çiçekleri kokluyorum tek tek 🤣🤣🙈🙈)
Ama seni bekliyorum 😂
🤣🤣Şimdi Cansel Hanımcım bilinen bi gerçek aramızda 500 km var 🤣 siz gelene kadar gönülümü oyalıyorum ; deermişimm ( sakın inanma 🤣) adımı boncukçuya çıkarmayın ama 🤣hem siz geldinizde görüşmedik mi 🤣🤣😘Yaaa bırak Allah aşkına herkese mavi boncuk dağıtıyorsun 🤣🤣🤣beni İstanbul'a çağırıyorsun güveneyim mi sana 🤣🤣🤣🥰🥰🥰❤️❤️💋💋💋💋
Yahu ben Zaim usta aş eriyorum 🥹🥹 her şeyden azar azar , 200 kg imkanı yok yaaa 🤣🤣Aklıma ne geldi biliyormusun biz bukadar şeyi yersek sence oluruz 200 er kilo olurmuyuz 🤣🤣🤪🤪😎😎🤭🤭
Emel sayın 😉😉 mavi boncuk 🤣🤣🌺🌺🥰🥰 haklısınız valla gelsem kesinlikle görüşürüz 😉😉🥰🥰 hayırlısı bakalım 🥰🥰🤣🤣Şimdi Cansel Hanımcım bilinen bi gerçek aramızda 500 km var 🤣 siz gelene kadar gönülümü oyalıyorum ; deermişimm ( sakın inanma 🤣) adımı boncukçuya çıkarmayın ama 🤣hem siz geldinizde görüşmedik mi 🤣🤣😘
Ben az sevmem ki bol bol olcak böyle ağzına dolu dolu gelcek 🤣🤣😎😎🥰🥰Yahu ben Zaim usta aş eriyorum 🥹🥹 her şeyden azar azar , 200 kg imkanı yok yaaa 🤣🤣
mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır 🧿🧿 😝🤪😜Emel sayın 😉😉 mavi boncuk 🤣🤣🌺🌺🥰🥰 haklısınız valla gelsem kesinlikle görüşürüz 😉😉🥰🥰 hayırlısı bakalım 🥰🥰
Aman şimdi burda dolu , dolu filan fıstık 🤣🤣 neyse 🤭🤫🙈Ben az sevmem ki bol bol olcak böyle ağzına dolu dolu gelcek 🤣🤣😎😎🥰🥰
Bak böyle iste🤪 iyfgkkckgkkkgkgoydi🤪🤣🤣🤣🤣
Hahaaa sen var ya çok fenasın 🤣🤣 harikasın ❤️❤️💄💄💄mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır 🧿🧿 😝🤪😜
Aman şimdi burda dolu , dolu filan fıstık 🤣🤣 neyse 🤭🤫🙈