🥰 Günaydın mavişlerim 🥰

Durum
Sosyal Coin
1,260
günaydın :), kesinlikle çok güzel günaydın :love:😘😘🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ koşmaya başladım bile :):)

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
7,457
Yakın çekimleriniz çok daha güzel çıkıyor..😍❤️ Daha evvelde yazmıştım size....
Günaydın....

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
sana koşarak gelmek bende geleneksel hale geldi biliyorsun:ROFLMAO::ROFLMAO: :) yaklaşınca konum atsam gelirmisin, son metreleri koşmayayım en azından🤣🤣 ;):)😘😘
Hahaaa evet bilmez miyim koştur, koştur heppp🤣🤣🥰🥰sen at konumu bende çıkıyorum yolaa 🤣🤣🥰🤪🤪yollarda yorulma sonra lazım olucak 🤣🤣🥰😎😎

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: The Trooper
Durum
Sosyal Coin
1,260
Hahaaa evet bilmez miyim koştur, koştur heppp🤣🤣🥰🥰sen at konumu bende çıkıyorum yolaa 🤣🤣🥰🤪🤪yollarda yorulma sonra lazım olucak 🤣🤣🥰😎😎
geldiğim gibi uyuyacağımdan korkuyorsun değil mi?:ROFLMAO::ROFLMAO: :):):):):) birşey olmaz, seni görünce enercim yükseliyo benim, ama yinede al sen beni, fikir hoşuma gitti 😂:ROFLMAO:😂😘😘

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
50,183
geldiğim gibi uyuyacağımdan korkuyorsun değil mi?:ROFLMAO::ROFLMAO: :):):):):) birşey olmaz, seni görünce enercim yükseliyo benim, ama yinede al sen beni, fikir hoşuma gitti 😂:ROFLMAO:😂😘😘
Yok hiç uyucaksın gibi görmedim seni bugüne kadar hep enerji dolusun aksine hiç uyumucakmışsın gibi doğuyor içime 🤭🤭🤣🤣🤪🤪😎😎🙈🙈🙈uyumucakson diye korkuyorum 🤣🤣🤭🤭😎🤪🤪 @The Trooper 🙈🙈😎🤣🤣

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: The Trooper
Durum
Sosyal Coin
1,260
aslında hep yorgun geldim, seni görünce hızlı şarj oluyorum herhalde:):):) aşırı şarjdan pili patlatmayalım da:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
korkma:ROFLMAO::ROFLMAO: uyurum, hatta birlikte uyuruz😘😘😘😘 ya da hiç uyumayız :love::love::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: tercih senin 😘🤣

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
50,183
aslında hep yorgun geldim, seni görünce hızlı şarj oluyorum herhalde:):):) aşırı şarjdan pili patlatmayalım da:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
korkma:ROFLMAO::ROFLMAO: uyurum, hatta birlikte uyuruz😘😘😘😘 ya da hiç uyumayız :love::love::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: tercih senin 😘🤣
Hahaaaa aşırı şarjdan bende korktum bebiş dikkat etmek gerekir 🤭🤭😎🤣🤪🤪☠️☠️☠️seninle uyumakta güzel uyanmakta bebiş 💋💋💋😎😎🥰🥰

Son düzenleme:
Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye