Ozaman biraz giyip çıkarayım 🤣🤣🥰🥰🤭🤭Her şekilde harikasın 🤷😘
Hep senin yüzünden🤣😎😉 Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?😉🔥 çok sıcak 🤣🤣🔥🔥
Sebebi sensin sanırım bu yangının 💥😎😉 Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?😉🔥 çok sıcak 🤣🤣🔥🔥
Günaydın bu sıcakta ne gerek var derim Cansel hanım 🥰😎😉 Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?😉🔥 çok sıcak 🤣🤣🔥🔥
Nasıl mutlu olursan öyle yap ... yangın çıktı artık 😘Ozaman biraz giyip çıkarayım 🤣🤣🥰🥰🤭🤭
Çok seksi çok çok😎😉 Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?😉🔥 çok sıcak 🤣🤣🔥🔥
Ayyy ne yaptım yine 🤭🤭🤣🤣Hep senin yüzünden🤣
Sanırım evet 🤭🤭🤣🤣😉😉🤪🤪Sebebi sensin sanırım bu yangının 💥
Benim sıcaklığım senin ise şiirlerin 🥰🥰😎😎💋💋🔥🔥İzmir sıcağını iyi bilirim. Heleki sizin sıcaklığınız bambaşka
Canımmmmm 🥰🥰🥰Izmirin sefiri 😍
Bende öyle düşünmüştüm ve sizi dinliyorum giymekten vazgeçtim 🤪🤪🤣🤣💋💋🔥🥰🥰Günaydın bu sıcakta ne gerek var derim Cansel hanım 🥰
Sanırım heryer,herkes yanıyor 🔥😉🤣🤣🤭🤭😎😎Sadece İzmir mi yanıyor sence?😜🥰😍😋
Hiç bir şey miiii🤭🤭😎😎 gerçekten giymesem çok çıplak olmaz mı 🤣🤣🤭😎😎🔥🔥😉🤪🤪Bence o güzel teninize hiç bir şey giymeseniz daha iyi
Neyse ben birini giyip birini giymeyim hem farklılık olur 😉😉🤣🤣🥰🥰Nasıl mutlu olursan öyle yap ... yangın çıktı artık 😘
Çok çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Çok seksi çok çok
Tamam giymiyorum ozaman 🥰🥰🥰 kiii yangın biraz sönsün 🤣🤣🔥🤪🤪🥰🥰Bence giymeyin 🤪🤪 Izmir bu kadar sicaksa sizin sayenizde 😍😍😍
Yakmışın izmiri ondan sonra yanıyor diyorsun🤣🤣Ayyy ne yaptım yine 🤭🤭🤣🤣
Hiç bir şey miiii🤭🤭😎😎 gerçekten giymesem çok çıplak olmaz mı 🤣🤣🤭😎😎🔥🔥😉🤪🤪
Hahaaa ne yapimmm elimde olmayan sebeplerden dolayı biraz yakmış olabilirim 🤣🤣🤗🤗🥰🥰😎😎🤪Yakmışın izmiri ondan sonra yanıyor diyorsun🤣🤣
Giyme 😂😂😎😉 Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?😉🔥 çok sıcak 🤣🤣🔥🔥
muhteşem güzellik😎😉 Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?😉🔥 çok sıcak 🤣🤣🔥🔥
İyi ettiniz Cansel hanım 🥰🥰🔥💋💋🤣🤣🤪🤪Bende öyle düşünmüştüm ve sizi dinliyorum giymekten vazgeçtim 🤪🤪🤣🤣💋💋🔥🥰🥰
🤣🤣🤣🤣🤣 yakma işteHahaaa ne yapimmm elimde olmayan sebeplerden dolayı biraz yakmış olabilirim 🤣🤣🤗🤗🥰🥰😎😎🤪
🔥🔥🔥😎😉 Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?😉🔥 çok sıcak 🤣🤣🔥🔥