Sen her zaman farklısın zaten!🥰😎Bugün diğer günlerden farklı olsun istedim 🥰😎
Canım seni görünce her gün farklı bugün gözüme daha bi hoş göründün hayırdır???🥰😎Bugün diğer günlerden farklı olsun istedim 🥰😎
Bende senin bu güzel yorumunu görünce güne ne kadar güzel başladığımın farkına vardım 🌺🌺 teşekkürler bitanem 🌺🌺Canım seni görünce her gün farklı bugün gözüme daha bi hoş göründün hayırdır???
🙈🙈 Unutmuşum 🤪🤪🤣🤣🤣🤣Bak yine bir yerin açıkta kalmış 😁
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗Sen her zaman farklısın zaten!
💕Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗evet çok farklı duruyorsunuz.
Hayatım açıkta kalan yerinin ve görünmeyen yerlerinin kokusunu tadını özledim bennnnn. Öpüyorum en ballı yerlerinden😛😛😘😘❤️❤️🤗🤗🥰😎Bugün diğer günlerden farklı olsun istedim 🥰😎
muhteşemsin yine🥰😎Bugün diğer günlerden farklı olsun istedim 🥰😎
Kaçak war😈😈😈🥰😎Bugün diğer günlerden farklı olsun istedim 🥰😎
Günaydın canım benim 🥰🥰 teşekkür ederim bebeğim sende çok özleniyorsun 🌺🌺🤗🤗Günaydın İzmir güzeli, İzmir de olamasakta özleniyor ve çok seviliyorsun.
Bende şuan öyle düşündüm 🥰🥰🤗🤗🤣🤣❤️❤️İşlerim bitsede İzmir'e dönsem dedim şuan
Farklı olmayı severim 🥰🥰🥰 teşekkür ederim bebeğim 💋💋Farklı olmuş zaten kadının kare kökü 😍😘😘🤪
Günaydın canım teşekkür ederim sana da güzel bir gün olsun 🥰🥰🥰Günaydın cansel hanım güzel bir gün olsun
Aaaaa memişim açıkta mi kalmış 😱😱😱🤣🤣🤣🤪🤪🥰🥰sen söyleyince fark ettim 😉😉🤭🤭💋💋💋Ne güzel memiş varmış orada öyle
Teşekkürler bebeğim bende seni çok özledim 🥰🥰🥰 kocaman öpüyorum seni 💋💋💋Hayatım açıkta kalan yerinin ve görünmeyen yerlerinin kokusunu tadını özledim bennnnn. Öpüyorum en ballı yerlerinden😛😛😘😘❤️❤️🤗🤗
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋muhteşemsin yine
Nereye kaçıyorsa artık 😁😁🥰🥰😎😎🤪🤪Kaçak war😈😈😈
Sen hasta olurs bana bakarsın olmaz mı 😇😇🤭🤭🥰🥰😎😎@Cansel Ulusoy misafirine saygılar, üstün açık dolaşma üşütürsün 😊😊
Sana da günaydın tatlım 🤗🤗🤗🤗Yağmurlu bir günden günaydın Cansel hanım 💝💝💝
Şehir dışında mısınız cansel hanimBende şuan öyle düşündüm 🥰🥰🤗🤗🤣🤣❤️❤️
YakalarsammmmNereye kaçıyorsa artık 😁😁🥰🥰😎😎🤪🤪
Yok şuan için İzmir'deyim neden sordunuz 🥰Şehir dışında mısınız cansel hanim
Biraz zor yakalarsın 🤪🤪🤣🤣🥰Yakalarsammmm
Yok şuan için İzmir'deyim neden sordunuz 🥰
Şehir dışına özel davet üzerine geliyorum davet ederseniz neden olmasın 🥰🥰🥰 tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰Acaba bizim buralarda mısınız diye heyecanlandım
Şehir dışına özel davet üzerine geliyorum davet ederseniz neden olmasın 🥰🥰🥰 tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰
Ya yakalarsammm🤣Biraz zor yakalarsın 🤪🤪🤣🤣🥰
Az kaldı azz 🥰😍Bende şuan öyle düşündüm 🥰🥰🤗🤗🤣🤣❤️❤️
Rica ettik cicim 😍😍😘😘😋Farklı olmayı severim 🥰🥰🥰 teşekkür ederim bebeğim 💋💋