Sağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Geçmiş olsun şifalar diliyorum en kısa zamanda iyileşmen sağlığına kavuşman dileğimle Busecim 🤗😉✌️Sağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Sağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Geçmiş olsun tiz vakitte geri gelSağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🧿🤲Sağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Geçmiş olsun can acil şifalar dilerim🌸🙏Sağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Oktaycım teşekkürler gecelerin yargıcı❤️😆Geçmiş olsun şifalar diliyorum en kısa zamanda iyileşmen sağlığına kavuşman dileğimle Busecim 🤗😉✌️
Çok thanks beybi❤️❤️Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Çok teşekkür ederim beybi 🥰🥰😘Geçmiş olsun tiz vakitte geri gel
Çok teşekkürler 🥰💋Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🧿🤲
Beybim çok teşekkür ederim 🥰😘Geçmiş olsun can acil şifalar dilerim🌸🙏
Geçti bile beybi pzt aranızdayım tek dileğim sonucum iyi çıksın teşekkürler 🥰😘Geçer buda geçer 15 dakikada herşey biter.
Tekrar geçmiş olsun ve acil şifayı bul sahalarda lazımsın Buse Kayla.
Çok teşekkür ederim 🥰😘Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Rica ederim gecenin karanlik gölgesi 🥰🥰Oktaycım teşekkürler gecelerin yargıcı❤️😆
Geçmiş olsun canım acil şifalarSağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Geçmiş olsun dikkat et kendineSağlık sorunlarımdan dolayı bir kaç gün buralarda olamıycam kendinize cici bakın💋🙏
Teşekkürler beybi💋Geçmiş olsun canım acil şifalar
Teşekkürler sizde🙏Geçmiş olsun dikkat et kendine