Günaydın cansu hanımcimmm bizde seni coooook özledik😘😘😘😘😈🔥Ben ve totom 😈😈😈
Kısmet belki bir gün oda olur😉Tanışmak nasip olmadı görüşmek arzusuyla yanıp tutuşuyoruz. Özleniyorunuz. #Eskişehir
Teşekkür ederim 😉Günaydın cansu hanımcimmm bizde seni coooook özledik😘😘😘😘😈🔥
Teşekkür ederim, ozlenmek guzel tabiki 😘😈seni de buralar özledi😘 bu totoya ne destanlar yazılır 😅🥰
Sana totoyu dönmek tehlikeli olabiliyor ama 🤣🤣😈Totonda , sende ayrı , ayrı hoşsunuz 🤭🤣
Evet o gün belirtmiştim bugün yarın müsait değilim diye, siz de inadına yazmaya devam ettiniz. tamam başka zaman için yazıyorsunuz ama müsait olsam zaten cevap verirdim. Oralar yetmedi buralardan isyan guzelllll 👏👏Cansu Hanım bir türlü tanışamadık. Pazar günü size haftaboyunca uygun bir günde randevulaşmak istedim ama hala cevap bekliyorum
Korkma canım ısırmak , şaplak yok ; usul , usul severim 😈&😈Sana totoyu dönmek tehlikeli olabiliyor ama 🤣🤣😈
🙏😘😘😘😘Teşekkür ederim 😉
Seni ozlemek guzel sey😘Teşekkür ederim, ozlenmek guzel tabiki 😘😈
enfessBen ve totom 😈😈😈
İsyan falan yok. Sadece müsait zamanınız için haber bekliyorum. Sadece bunu demek istedimEvet o gün belirtmiştim bugün yarın müsait değilim diye, siz de inadına yazmaya devam ettiniz. tamam başka zaman için yazıyorsunuz ama müsait olsam zaten cevap verirdim. Oralar yetmedi buralardan isyan guzelllll 👏👏
Valla prone @Moria yakaladığını öpüyor, korkmakta haklıyız bence de Ama popoların da ayrı efsane, bi tadan bi de tatmayan pişmanSana totoyu dönmek tehlikeli olabiliyor ama 🤣🤣😈
Seksi mi seksiBen ve totom 😈😈😈
Bende seni totonu ayrı ayrı özledim güzel hatun kavuşmak görüşmek ümidiyleBen ve totom 😈😈😈
Güzeller, hepsi güzel 😍😁Ben ve totom 😈😈😈
He anam he sen sanki yakaladığını öpmüyon 🤣Valla prone @Moria yakaladığını öpüyor, korkmakta haklıyız bence de Ama popoların da ayrı efsane, bi tadan bi de tatmayan pişman
Işte en sevdiğim 😈Korkma canım ısırmak , şaplak yok ; usul , usul severim 😈&😈
Teşekkür ederim 🤗Sen çok güzel kadınsın 🧿
Yok bana kıyamıyor sağolsun 🤭 teşekkür ederim totom da seni seviyor😈Valla prone @Moria yakaladığını öpüyor, korkmakta haklıyız bence de Ama popoların da ayrı efsane, bi tadan bi de tatmayan pişman
Uzaklara yolluyorum ozaman 😈😘Dolunay gibi doğdun geceme sayın @Cansu KAYA
Seyretmeye doyamadım 😈
Sanada totonada kurban olsunlar ♥️♥️ mükemmelsin yineBen ve totom 😈😈😈
Uzaklara yolluyorum ozaman 😈😘