Senin ağına takılan tekrar suya düşse de, yine o ağlara takılmak için okyanusları aşar .❤️ Maviş maviş günaydın... ❤️💦
tatlı maviş❤️ Maviş maviş günaydın... ❤️💦
En yakın zamanda bebeğim neden olmasın 😎😎Ağında balık olmak, koynunda bi hoş olmak isterim bebeğim 😘
Bence evet 🤗🤗🤗Hımm sence 🔥🔥😍
Tıpkı senin gibi 🤭🤭😎😎🥰Senin yanina gelince O dayanılmaz güzelliğini gören zaten bir anda alık oluyor, hiç değilse ağına takılan balık olmak daha iyidir..😄😄😄
Ben senin için okyanusa ağımı da atarım canım🤗🤗🤭😎🥰Senin ağına takılan tekrar suya düşse de, yine o ağlara takılmak için okyanusları aşar .
Efendim canım ❤️❤️❤️❤️ teşekkürler 🥰tatlı maviş
Şimdilik yok 🥰🤭🤭😎😎🥰🥰ağa takılmayan var mı ?
Kesinlikle 😍Bence evet 🤗🤗🤗
Gelde bu cümleler aklımdan çıksın.Geceler bitmez benim için artık.Ben senin için okyanusa ağımı da atarım canım🤗🤗🤭😎🥰
🥰🥰🥰🥰Kesinlikle 😍
Hahaaa hemen şiir yazarsın sen şimdi 🤭🤭😎😎🥰🥰Gelde bu cümleler aklımdan çıksın.Geceler bitmez benim için artık.
Geç de olsa günaydın😍❤️ Maviş maviş günaydın... ❤️💦
Heybemde senden güzel şiir yok güzelimHahaaa hemen şiir yazarsın sen şimdi 🤭🤭😎😎🥰🥰
Geç olsun güç olmasın 🥰🥰 sorun yok iyi akşamlar 💋💋💋Geç de olsa günaydın😍
Ben seni yirim yirim biliyonmuuu 🤗🤗😎🥰🥰 teşekkür ederim 🥰🥰🥰Heybemde senden güzel şiir yok güzelim
En kısa sürede ye bitir beniBen seni yirim yirim biliyonmuuu 🤗🤗😎🥰🥰 teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Umutla o günü bekliyorumGeç olsun güç olmasın 🥰🥰 sorun yok iyi akşamlar 💋💋💋
😎Şimdilik yok 🥰🤭🤭😎🥰🥰