Grup sevenler köşesi :)

Durum
Sosyal Coin
9,364
Merhabalar,

Bugünün konusu grup seks. Sevenler neden sevdiğini, neyin çekici geldiğini anlatabilir mi :)

Şahsen ben grup sevmiyorum. Daha doğrusu prensip olarak tercih etmiyorum. İçinde benim olduğum tekliflerde bulunmayınız 😎😉😊😊😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Haknsrvt34, ThE_RoCK ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
şahsen ben müptelası değilim ama çok nadirde olsa denemişliğim var hem yurt dışında hem yurt içinde , arada renk olsun değişiklik olsun diye, herkes gerçek bisex bayanlar ile yapılırsa çok zevkli olur der ortamdaki çoğu bayan bisexiz der ama iş şovda kalır çünkü değildirler bunu iki bayan iki erkek , tek bayan iki erkek , tek erkek iki bayan olarak deneyimlendim ama hiç bir zaman tek bayan tek erkek olayında aldığım hazzı alamadım …

Durum
Sosyal Coin
9,364
şahsen ben müptelası değilim ama çok nadirde olsa denemişliğim var hem yurt dışında hem yurt içinde , arada renk olsun değişiklik olsun diye, herkes gerçek bisex bayanlar ile yapılırsa çok zevkli olur der ortamdaki çoğu bayan bisexiz der ama iş şovda kalır çünkü değildirler bunu iki bayan iki erkek , tek bayan iki erkek , tek erkek iki bayan olarak deneyimlendim ama hiç bir zaman tek bayan tek erkek olayında aldığım hazzı alamadım …
Hocam bende güzel analiz eder, geleceği güzel okurum. O nedenle hiç denemiyorum bile. Eminim aynı yorumu yapacağıma :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
9,364
Başkalarının yaşadığı tecrübe ile nasıl test edeceksin ki bunu.
Doğru tercih olup olmadığını,deneyimlemeden nasıl bileceksin....
İstatistik konuşur ustam. Yaşanmış olayları örenekleyip tahminlerde bulunabilirim. Değeceğine inanırsam deneyebilirsin belki.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,454
Merhabalar,

Bugünün konusu grup seks. Sevenler neden sevdiğini, neyin çekici geldiğini anlatabilir mi :)

Şahsen ben grup sevmiyorum. Daha doğrusu prensip olarak tercih etmiyorum. İçinde benim olduğum tekliflerde bulunmayınız 😎😉😊😊😊
Ben bu grup olayını hep cazip bulmuşumdur. Gruptan kastım 1 erkek, 2 kadın. Lâkin ömrü hayatım boyunca ki benim bu mecrada 3 yıllık geçmişim ya var ya yoktur, grupta yer almadım, almaya cesaret edemedim. Öğrencilik yıllarında 2 erkek, 2 kadın bu işi yapmaya kalkışmıştık ama cehalet tabi, birbirimize gülmekten becerememiştik. 😁 Kızlardan da bir güzel fırça yemiştik. 😂

Grup neden cazip geliyor belirteyim; 2 hoş hanımefendinin ortasında yer almak, onların birbirlerine olan ilgisini hissetmek, seyretmek ve yine onların aynı anda sizinle ilgilenmesi duygusu, tenlerinin sıcaklığı, birbiriyle ve sizinle konuşmaları oldukça heyecan verici kendi adıma. Sonuçta kadın çok güzel bir varlık. 2 kadın daha da güzel varlık der, grup yokluğu çekerek, hayıflanıp ömrümü heba ederim. 🤣

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
3,629
Benimde şöyle bir katkım olsun ozaman sevdiğim gruplar mfö,grup hepsi,cankan kardeşler🤣😜🙋saygılar tüm grup severlere🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: ThE_RoCK ve gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Dürüst olmak gerekirse ffm olan versiyonundan çok keyif alıyordum ama bir süredir kaçıyorum bu görüşmelerden çünkü farkında olmadan kızlardan birine fazla yükseliyorum ve bu şık bir haraket olmuyor. İster istemez ambiyansı bozuyor bu durum ama uyumlu bir ekiple ve kafa da biraz iyiyken yapılan ffm ile yer yüzünde cenneti yaşayabilirsiniz...

Kısaca şöyle hayal edebilirsin, iki güzel melekle buluşup bir şeyler içmeye başlıyorsun ve sonra damarda dolaşan alkolunde etkisiyle kızlar dans etmeye başlıyor önce, daha sonra yavaştan öpüşmeye başlıyorlar derken seni de aralarına alıyorlar ve kendinizi hep beraber dans edip soyunurken buluyorsun. Bitti mi? tabi ki hayır daha yeni başlıyoruz🤣 yavaş yavaş adeta süzülerek kendinizi yatakda buluyorsunuz ve önce kızlar alev alıyor ve sen donmuş bir halde bu iki güzel meleğin parıldıyan vücutlarının bir birine olan çekimini izleye başlıyorsun. Halinden çok memnun bir halde bu güzel showu izlerken birden seni aralarına çekiyorlar ve kendini bulutların üzerinde dans ederken buluyorsun. Sonrası mı? Sonrası iyilik güzellik...

Beyefendi siz çok birisiniz. Akşam akşam nerden getirdiniz aklıma duo anılarını😢😢😢
Sürprizleri severim 😉

Yorum gayet açıklayıcıydı. Teşekkür ederim gerçekten. Çekici gelmedi değil yani 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver333
Durum
Sosyal Coin
63,107
Tanıtım Konusu Referansları
Ben bu grup olayını hep cazip bulmuşumdur. Gruptan kastım 1 erkek, 2 kadın. Lâkin ömrü hayatım boyunca ki benim bu mecrada 3 yıllık geçmişim ya var ya yoktur, grupta yer almadım, almaya cesaret edemedim. Öğrencilik yıllarında 2 erkek, 2 kadın bu işi yapmaya kalkışmıştık ama cehalet tabi, birbirimize gülmekten becerememiştik. 😁 Kızlardan da bir güzel fırça yemiştik. 😂

Grup neden cazip geliyor belirteyim; 2 hoş hanımefendinin ortasında yer almak, onların birbirlerine olan ilgisini hissetmek, seyretmek ve yine onların aynı anda sizinle ilgilenmesi duygusu, tenlerinin sıcaklığı, birbiriyle ve sizinle konuşmaları oldukça heyecan verici kendi adıma. Sonuçta kadın çok güzel bir varlık. 2 kadın daha da güzel varlık der, grup yokluğu çekerek, hayıflanıp ömrümü heba ederim. 🤣
Ya 3 veya 4 hadi 6 olsun 🙈

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: ThE_RoCK
Durum
Sosyal Coin
6,557
Organize olmak önemli 🤣
Bu fıkrayı genelde kurumsal ortamlarda anlatırdım üslubunca. Nasip buraya da eklemekmiş :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

temel,dursun,idris ve arkadaşları her gece aynı kadınla yatmaktan sıkılmışlar ve aralarında pazar günü toplu seks yapma kararı almışlar. pazar gelmiş ve herkes karısını metresini alıp temellere gitmiş. tek kural varmış oda kesinlikle karanlık olacak ve ışıklar yakılmayacak. sevişmeye başlamışlar ve temel 10 dakika sonra ışığı açmış "arkadaşlar organize olalım" demiş.

10 dakka sonra yine "organize olalım" demiş bu defalarca gerçekleşmiş, temel uzun bir aradan sonra büyük bir haykırışla yine "organize olalım" demiş. bu sefer sormuşlar nedir ikide bir kalkıp niye organize olalım diyosun. temel cevap vermiş,

"organize olalım arkadaşlar, sabahtan beri yaladığım iki memme, yediğim y...'ın haddi hesabı yok"

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: gunesyigit, Hawkeye ve ThE_RoCK
Durum
Sosyal Coin
7,422
Merhabalar,

Ooo en sevdiğim bide öykü hanımla özge hanımla süper olur 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
1,760
bir erkeğin ölmeden önce yapması gerekenler listesi vardır benim için. grup sekste bu 100 madde den birisidir.
yaptım
ama sadece yurt dışında.
iyi miydi ? tarifi olmayan bir eylem
güzel miydi ? bu kelime tanımlamaya yetmez

birisi testislere oral yaparken , diğer kadınla sulu öpüşüyorsun
kaç tane olağan olay var bunu karşılayabilen ?
bir erkek seksi , takılmayı seviyorsa ffm şeklinde mutlak denemeli.
bilinmeze gider insanın ruhu. bilinmezdir onu da çekici yapan. meraktır duyguları harekete geçiren.
seks : gölgeleri dansa kaldıran bir yankı gibidir.
anlamsız duygular temas halindeki vücutlarda heyecana bürünür.
tarifi olmayan arzular ; gerçek olur.
bir kadın rimming yaparken , diğerinin içerilerinde , dudaklarının arasında olmak... birisinin nefesini hissederken diğerine de erişmeye çalışmak. erkeğin sonsuz duygusu...
erkeğe erkek olduğunu hissettiren yegane duygu , duygular , hisler , beklentiler ...
dokular yerinde durmaz. eller kenetlenir , göğüsler birbirine dokunur. cinsel organlar ıslaktır.
bu duygu eğer eyleme vakıf dişilerle icra edilirse ; tarifi yoktur.
bunu bu derece güzelleştiren de tarifsiz olmasıdır.

el chapo dan sizlere...

geceniz iyi olsun

Durum
Sosyal Coin
1,760
Yine döktürmüşsün Bro, muhteşem anlatmışsın yaşamış kadar olduk... Bir de facesitting ve cowgirl olarak denemeni şiddetle tavsiye ediyorum :)
kelimelerdir dilimize dolanan.
bilemeyiz , hatırlayamayız ne söyleyeceğimizi
neyi söyleyeceğimizi de...

kadınlardır tüm bu engin , bitmek , tükenmek bilmeyen duyguların sebebi.
bro , yazarız bilirsin. frankfurt u yaktım.
şairlik...
victor hugo okumaktan geliyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
1,760
Yine döktürmüşsün Bro, muhteşem anlatmışsın yaşamış kadar olduk... Bir de facesitting ve cowgirl olarak denemeni şiddetle tavsiye ediyorum :)
bu kadatı yeter , artık yapmayalım , sevişmeyelim...
bu kadarı kafi dir , daha fazla tene daha fazla yabancı dna ya karışmayalım demeyelim bro.
enerjimiz , durumumuz olduğu sürece yapalım.
h e r k e s ölecek

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
9,364
Organize olmak önemli 🤣
Bu fıkrayı genelde kurumsal ortamlarda anlatırdım üslubunca. Nasip buraya da eklemekmiş :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

temel,dursun,idris ve arkadaşları her gece aynı kadınla yatmaktan sıkılmışlar ve aralarında pazar günü toplu seks yapma kararı almışlar. pazar gelmiş ve herkes karısını metresini alıp temellere gitmiş. tek kural varmış oda kesinlikle karanlık olacak ve ışıklar yakılmayacak. sevişmeye başlamışlar ve temel 10 dakika sonra ışığı açmış "arkadaşlar organize olalım" demiş.

10 dakka sonra yine "organize olalım" demiş bu defalarca gerçekleşmiş, temel uzun bir aradan sonra büyük bir haykırışla yine "organize olalım" demiş. bu sefer sormuşlar nedir ikide bir kalkıp niye organize olalım diyosun. temel cevap vermiş,

"organize olalım arkadaşlar, sabahtan beri yaladığım iki memme, yediğim y...'ın haddi hesabı yok"
Hahaha. Güzel yorum için teşekkürler. Negatif haneye bir yazıldı 🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
9,364
bir erkeğin ölmeden önce yapması gerekenler listesi vardır benim için. grup sekste bu 100 madde den birisidir.
yaptım
ama sadece yurt dışında.
iyi miydi ? tarifi olmayan bir eylem
güzel miydi ? bu kelime tanımlamaya yetmez

birisi testislere oral yaparken , diğer kadınla sulu öpüşüyorsun
kaç tane olağan olay var bunu karşılayabilen ?
bir erkek seksi , takılmayı seviyorsa ffm şeklinde mutlak denemeli.
bilinmeze gider insanın ruhu. bilinmezdir onu da çekici yapan. meraktır duyguları harekete geçiren.
seks : gölgeleri dansa kaldıran bir yankı gibidir.
anlamsız duygular temas halindeki vücutlarda heyecana bürünür.
tarifi olmayan arzular ; gerçek olur.
bir kadın rimming yaparken , diğerinin içerilerinde , dudaklarının arasında olmak... birisinin nefesini hissederken diğerine de erişmeye çalışmak. erkeğin sonsuz duygusu...
erkeğe erkek olduğunu hissettiren yegane duygu , duygular , hisler , beklentiler ...
dokular yerinde durmaz. eller kenetlenir , göğüsler birbirine dokunur. cinsel organlar ıslaktır.
bu duygu eğer eyleme vakıf dişilerle icra edilirse ; tarifi yoktur.
bunu bu derece güzelleştiren de tarifsiz olmasıdır.

el chapo dan sizlere...

geceniz iyi olsun
Teşekkürler güzel açıklama için. Pozitif haneye bir yazıldı 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: El Chapo
Durum
Sosyal Coin
1,641
Hmmm gurup ta 2 bayan tek erkek olmayı çook seviyorum 🙈 bayan partner den hoslanirken erkek partnerimi kullanmak mükemmel bir duygu 🙈😇
Evet Aynen harika ayça hanım grup bende çok sevmem ama olacak sa iki bayan tek erkek uyumlu bir ortam da olursa harika olur erkek biraz daha efor sarf etmesi gerekir ama buna değer 🤗🙊

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye