Eda ile bugün çok güzel 2 saatlik görüşmemiz oldu . Profilinde belirttiği gibi Avrupa da yetişmiş bir bayan yani dakiklige onem veriyor yurdum gevşekligini pek kaldıramıyor haberiniz olsun . Geç kalma tatsizligini hemen anlattıktan sonra birbirimizi tanıma faslına başladık. Sakin mizaçlı sempatik güzel bir kadın , ama ben bakışlarına takıldım. Değişik manalı herkeste göremeyeceginiz bakışları var .
Yatak faslı olay zaten beklentileri fazlasıyla karşılıyor . İngilizcede glamour(cazibe diye çevirebilir)ifadesi gözlerinizde kulaklarinızda teninizde dans ediyor .Önceki olumlu referanslara katılmakla beraber Eda ile söylenecek daha çok şey var diyorum . Kendisine güzel bir şarkı armağan etmeden olmaz .
Yatak faslı olay zaten beklentileri fazlasıyla karşılıyor . İngilizcede glamour(cazibe diye çevirebilir)ifadesi gözlerinizde kulaklarinızda teninizde dans ediyor .Önceki olumlu referanslara katılmakla beraber Eda ile söylenecek daha çok şey var diyorum . Kendisine güzel bir şarkı armağan etmeden olmaz .