güzellik abidesiKazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.
Mavişim mavilendim aşkınla mühürlendim😘🥰Kazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.
Kalbinin güzelliği gözlerine vurmuş bebeğim ❤️❤️💞💞Kazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.
İçinde kaybolunası 😍Kazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.
Söz bırakılacak birşey kalmamış okyanus gibi gözlerinle huzura kavuşmak gerekirKazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.
OwwwwKazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.
Gözlerinde kaybolası geliyor insanınKazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.