Onaylı Referans Görüşmeye doymadım güzel

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,094
Bade hanımla 4 üncü kez görüşüm harika bir insan güler yüzlü sohbet etmeyi seven kendi yüz güzelliği vücut güzelliği ayrı güzel 3 saat lık plan ardından okeyleştik cok zaman geçmeden kendisi geldi biraz sohbet ardından hazırlanmaya gitti bu güzellik dudakları öpünce beni benden alıyor göğüsleri ayrı güzel en güzel seyimiz çikolata fantazi si ilgisi hersey acık olması daha mutlu ediyor bade hanım yanımda asla sıkılmaz büyük zevk keyif alır

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: YANKI, Bade, Thorrr ve 6 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
42,982
Bade hanımla 4 üncü kez görüşüm harika bir insan güler yüzlü sohbet etmeyi seven kendi yüz güzelliği vücut güzelliği ayrı güzel 3 saat lık plan ardından okeyleştik cok zaman geçmeden kendisi geldi biraz sohbet ardından hazırlanmaya gitti bu güzellik dudakları öpünce beni benden alıyor göğüsleri ayrı güzel en güzel seyimiz çikolata fantazi si ilgisi hersey acık olması daha mutlu ediyor bade hanım yanımda asla sıkılmaz büyük zevk keyif alır
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,468
Tanıtım Konusu Referansları
@Ali234’ beraber gecirdiğimiz süre için ayrıca degerli referansın için cok teşekkür ederim.... Daha birçok 44444 görüşmelere 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: HERDİF24
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye