Görevimden Affımı istiyorum.

Durum
Sosyal Coin
8,389
bana güvenip şans veren @Deadpool a teşekkür ederim herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler olur ben hayatımın iniş dönemini biraz uzun yaşayacak gibi görüyorum,verilen görevi layıkıyla yerine getiremeyeceğim eskisi gibi düzenli bir hayatım olduğunda tekrar daha faydalı olacağım zamanlarda geri dönmek için can atıyor olacağım herkese bana güvendiği için teşekkür ederim.

Durum
Sosyal Coin
8,710
Çok güzel içerikler üretiyordun üstadım , hayırlısı olsun üzdün şimdi …

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
bana güvenip şans veren @Deadpool a teşekkür ederim herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler olur ben hayatımın iniş dönemini biraz uzun yaşayacak gibi görüyorum,verilen görevi layıkıyla yerine getiremeyeceğim eskisi gibi düzenli bir hayatım olduğunda tekrar daha faydalı olacağım zamanlarda geri dönmek için can atıyor olacağım herkese bana güvendiği için teşekkür ederim.
Sevgili kardeşim, emeklerinin karşılığını veremem ama canla başla beraber çıktığımız bu yolda sağladığın faydalar için çok teşekkür ederim. Düzeltip tekrar aramıza döneceğin zamana kadar kendini toparla ve fişek gibi aramıza dönmen dileği ile.
Sevgilerimle.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,389
Sevgili kardeşim, emeklerinin karşılığını veremem ama canla başla beraber çıktığımız bu yolda sağladığın faydalar için çok teşekkür ederim. Düzeltip tekrar aramıza döneceğin zamana kadar kendini toparla ve fişek gibi aramıza dönmen dileği ile.
Sevgilerimle.
Teşekkür ederim 🙏

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,126

@BelirsizSıfatt emeğin ve katkıların için için teşekkür ederim şahsım adına.
Toparlanıp ayağa kalktığında tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarım.

Yolun açık olsun..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: BelirsizSıfatt
Durum
Sosyal Coin
37,725
Bugüne kadar olan katkıların için teşekkürler, yolun açık olsun (y)

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye