Doya doya sevebilelim diye mi? 😍😍😍Var mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
Demekki seven yok bence de 😁😁Yok galiba kimseden ses çıkmıyo 😂😂
Meme diyebilirsiniz 😁😁Baktım enine boyuna, sevilmeyecek gibi değil. Göğsünüze meme diyebilir miyim, Star Hanım ? 🥰🤣🤣🤣
Soya soya doya doya da olur 😁Doya doya sevebilelim diye mi? 😍😍😍
Bence de meme 🙈🙈Baktım enine boyuna, sevilmeyecek gibi değil. Göğsünüze meme diyebilir miyim, Star Hanım ? 🥰🤣🤣🤣
Seveni çok ama utanıyorlar 🤣🤣Yok galiba kimseden ses çıkmıyo 😂😂
Doyulmaz ki 🤭🤭Doya doya sevebilelim diye mi? 😍😍😍
@Bayer yağmur duasına çıkalım mı?Sevmeyen var mı? dediğiniz için boş kalmış buralar seven var mı? diye sorsaydınız bildirim yağmuru olurdu😅😅
Pirim hayırdır 😁😁🫵 Sensinnn ; ⭐️⭐️STAR ⭐️ ⭐️
Zaman yetmez ya 🙊🙊🙊Dakikalarca 👅
Patriot 🚀Sizinkiler göğüs değil ki Eylül hanım
S-600
Ya da çift hava yastıkları
😁😁😁
Ben hala baygınım üstadBayılırım 😜🤗
Ben toto seviyorum ne olacak şincik 🤣🤣 yani memeden fazla 😂Seviyoruz onları 😍😍😍
Ben toto seviyorum ne olacak şincik 🤣🤣 yani memeden fazla 😂
🔥🔥🔥🔥❤🥰😍😈Var mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
Hahahah yok valla bizimkiler sessiz çoğunluk 😁😁Sevmeyen var mı? dediğiniz için boş kalmış buralar seven var mı? diye sorsaydınız bildirim yağmuru olurdu😅😅
Bunlar sevilmezmiVar mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
memiş sevmeyen taş olsun beeeVar mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
Ya dedim belki vardır 😁Sevmeyen var mı? dediğiniz için boş kalmış buralar seven var mı? diye sorsaydınız bildirim yağmuru olurdu😅😅
Cansın be 🥰🥰🫵 Sensinnn ; ⭐️⭐️STAR ⭐️ ⭐️
Onlar sevilmez mi öpülesi seysiVar mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
Kafalarını vuralım 😁Valla böyle memme sevmeyen bizden değildir
Memmelerle bayıltana kadar dövelim, yaratıcı ceza olsun onlaraKafalarını vuralım 😁
Eee sen gördün işte 😁😁Sizinkiler göğüs değil ki Eylül hanım
S-600
Ya da çift hava yastıkları
😁😁😁
Hem de ne güzel olur 😋😋Soya soya doya doya da olur 😁
Bilirim 😁😁Bayılırım 😜🤗
Hepsini seviyorum moruk hepsine ayrı değer veriyorum 🤣 anladın sen onu 🤭Ah pirim karar ver toto mu meme mi yoksa Bursa 🍑 mi?
Öyle olmaz pirim sen bildiğin ortaya karışık dedin vardır bunun sırrı 😉😉Hepsini seviyorum moruk hepsine ayrı değer veriyorum 🤣 anladın sen onu 🤭
Düş yakamdan moruk em ,em -yala ,yala @Avtandil 🍑🍑🍑Öyle olmaz pirim sen bildiğin ortaya karışık dedin vardır bunun sırrı 😉😉
Aman bayilmayin ayilin 😁Bence de meme 🙈🙈
Seveni çok ama utanıyorlar 🤣🤣
Doyulmaz ki 🤭🤭
@Bayer yağmur duasına çıkalım mı?
Pirim hayırdır 😁😁
Zaman yetmez ya 🙊🙊🙊
Patriot 🚀
Ben hala baygınım üstad
Pirim Türkçe'ye vakıfsın 😁😁
Hala anlamadım neden partnerler gecenin bir vakti böyle paylaşım yapıyorlar 🤔🤔🤔Aman bayilmayin ayilin 😁
Adamın işi vardır , çalışıyor zaar🤔Pirim Türkçe'ye vakıfsın 😁😁
Senin yeni mürid @alpi1907 yok ortalıkta her halde uyanamadı sarı civciv 😁😁😁
uyanamadı deil ayılamadı diyelim.. 3,5 saattir ilk defa görüyomuşçasına bakıyorum fotolaraPirim Türkçe'ye vakıfsın 😁😁
Senin yeni mürid @alpi1907 yok ortalıkta her halde uyanamadı sarı civciv 😁😁😁
Belli @alpi1907 nin nasıl çalıştığı aslanım pardon civcivim geceleri yarasa 🦇 gündüzleri kış uykusu 😴😴😴Adamın işi vardır , çalışıyor zaar🤔
Hem her bi şeye vakıfım ki , yakında vakıf kurasım var hatta ; totoyu memitikolardan fazla sevenler vakfı 🤣
Fazla bakma nazar 🧿 değecek 😄😄😄uyanamadı deil ayılamadı diyelim.. 3,5 saattir ilk defa görüyomuşçasına bakıyorum fotolara
@Moria odabaşım tabi bu @Avtandil yaşlandıya tavuk gibi erken yatıyo..Belli @alpi1907 nin nasıl çalıştığı aslanım pardon civcivim geceleri yarasa 🦇 gündüzleri kış uykusu 😴😴😴
Pirim parti mi vakıf mı?
İkiside bize uyar haber verirsen ona göre tabela yaptıralım 😁😁
İsmide dışardan belli olmasın halka hitap etsin
Misal :
NASİP (Nasyonal sosyalist işçi partisi) 😁😁😁
ben hiç nazar değdirir miyim... tü tü tü maşallah diyerek bakıyorum..🤲🤲Fazla bakma nazar 🧿 değecek 😄😄😄
Şen ne jaman uyandın çirkin ördek 🦆 yavrusu 😄😄
Üsküdar'da sabah oldu 😉😉
😁😁😁 Manav gibi oldunHepsini seviyorum moruk hepsine ayrı değer veriyorum 🤣 anladın sen onu 🤭
Ben zaten dotomezciyim ki tezgahım var ki 🙃😁😁😁 Manav gibi oldun
Oku canım oku 😄😄 benden önce görürsen benim içinde hem oku hem üfle 😉😉😉ben hiç nazar değdirir miyim... tü tü tü maşallah diyerek bakıyorum..🤲🤲
zaten gidip yakından da okuyup üflemek gibi planlarım var
Hadi ya geçen günlerde böyle yazmamıştın 😁😁estağfirullah reis @Avtandil tecrübeli diyoruz biz sana
😁😁😁😁😁 Manav gibi oldun
Kendisinde aşerenler için her türlü meyve sebze zerzavat bulunur 😜😜😜Ben zaten dotomezciyim ki tezgahım var ki 🙃
Bak güzel civciv sen iyice suyunu ısıtmaya başladın 😄
ben yazmadım @Avtandil kuzenim yazmıştırOku canım oku 😄😄 benden önce görürsen benim içinde hem oku hem üfle 😉😉😉
Hadi ya geçen günlerde böyle yazmamıştın 😁😁
@Avtandil konum attığın mesajları ifşalarım tehdit etme beniBak güzel civciv sen iyice suyunu ısıtmaya başladın 😄
Şöyle üstüne rahat bi kıyafet giy tiril tiril olsun burası ısınmaya başladı 🤣🤣
Maksat muhabbet pirim 🙂🙂
Ah o gül cemalini ve nur elini bir görsem o elleri güllerin suyu ile yıkayağım 😁😁😁Kaşar dersen elime su dökemezsin sn @Avtandil 👅😈🤣
Gravyer gravyer olalı böyle kaşar görmedi bu gözler bu dil Lâl oldu sırrı saklar oldu , sana derim eskiyim lakin kıymet bilen olmadı.. 🤣🤣Ah o gül cemalini ve nur elini bir görsem o elleri güllerin suyu ile yıkayağım 😁😁😁
Sen tazesin buralar kaşarı geçtim gravyer dolu 😜😜😜
Pirim senin gayb alemine vakıf olduğunu ben biliyorum sen nefesi kuvvetli adamsın senin kalp gözün açık 😉😉😉Gravyer gravyer olalı böyle kaşar görmedi bu gözler bu dil Lâl oldu sırrı saklar oldu , sana derim eskiyim lakin kıymet bilen olmadı.. 🤣🤣
Ben postumu atmışım üstadı Azam @HawkeyePirim senin gayb alemine vakıf olduğunu ben biliyorum sen nefesi kuvvetli adamsın senin kalp gözün açık 😉😉😉
Bizde senin kıymetini bilen müridin olmak için kapına paspas olmak istiyoruz @alpi1907 hariç 🤩🤩🤩
Esas duruşta konuşulmaz üstadYok galiba kimseden ses çıkmıyo 😂😂
Var mı göğüs sevmeyen 🤪
daha kimin kim olduğunu bilmiyosun bana sallıyosunPirim senin gayb alemine vakıf olduğunu ben biliyorum sen nefesi kuvvetli adamsın senin kalp gözün açık 😉😉😉
Bizde senin kıymetini bilen müridin olmak için kapına paspas olmak istiyoruz @alpi1907 hariç 🤩🤩🤩
EnfessVar mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
Ahahaha 😁😁Ben zaten dotomezciyim ki tezgahım var ki 🙃
Jakuzi de ne eğlenirim onlarla 😋Var mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
Pirim beni utandırıyorsun 🙈🙈Adam yürüyen libido ben napimm 🤷🏻♂️🤣🤣
Azgın 🐓🤭
Ben postumu atmışım üstadı Azam @Hawkeye
hazretlerinin dergahına , paspas olacaksan kıblen orasıdır mirim 😉
Benden pir çıkmaz olsa , olsa o da kabul ederse üstadı Azam’ın ahretliği ,oda başılık mirim 😁
Yawww sen iyice pire bağladın @Deadpool beni atacak forumdan biriniz, pir biriniz @thorrr reis üstme oynamayın gençler ben garip bir adamım , hepsi hepsi basit bir otobüs biletiyim , adam beni banlayacak yiter , yiter başgan 🤣🤣Pirim bu kadar alçak gönüllü olma @Hawkeye nin ayağının bastığı yere biz yüzümüzü sürsek yeter lakin bir gerçek var @Hawkeye Anadolu yakasında müridleri ile cenk ediyor,
Avrupa yakasında birilerinin el atması lazımdı o birisi de Sultanahmet meydanında türbesi olan sensin 😁😁
Yapılanmayı yazıyorum 😁😁😁
Üstadı Azam @Hawkeye
Pir bronemoria @Moria
Gerisini boşver 🤣🤣🤣
Nasipse sende beni türbende bir derviş yaparsan o boşverin yerinde ben olurum,
@alpi1907 senin sıralamaya dahi almadım 😁😁😁😁😁😁
Sarı civcivim seni sevgi yuma yapacam 😁
Pirim Sayın @Deadpool bakış atsa ben tası tarağı toplar kaçarım 😁😁😁Yawww sen iyice pire bağladın @Deadpool beni atacak forumdan biriniz, pir biriniz @thorrr reis üstme oynamayın gençler ben garip bir adamım , hepsi hepsi basit bir otobüs biletiyim , adam beni banlayacak yiter , yiter başgan 🤣🤣
Banı yersem dahada konuşmam wallaha 🤣🤣
İki kuruşluk zevkim var ; etmeyin eylemeyin 😂
Pirim bu kadar alçak gönüllü olma @Hawkeye nin ayağının bastığı yere biz yüzümüzü sürsek yeter lakin bir gerçek var @Hawkeye Anadolu yakasında müridleri ile cenk ediyor,
Avrupa yakasında birilerinin el atması lazımdı o birisi de Sultanahmet meydanında türbesi olan sensin 😁😁
Yapılanmayı yazıyorum 😁😁😁
Üstadı Azam @Hawkeye
Pir bronemoria @Moria
Gerisini boşver 🤣🤣🤣
Nasipse sende beni türbende bir derviş yaparsan o boşverin yerinde ben olurum,
@alpi1907 senin sıralamaya dahi almadım 😁😁😁😁😁😁
Ömür geçer gıkım çıkmaz 😄😄Arasında uyumalık 😁
Hayatım imza için seninle özel olarak görüşelim hala e-imzaya geçemedik ıslak imza atman gerekiyor 😁😁😁Mürid topluyormuşsun üstadım, nereye imza atıyoruz 🤣
Yetiş ya @Aviator kurtar beni bundan adam beni banlatmaya oynuyor , ben suçsuzum hakim bey 😭😭Mürid topluyormuşsun üstadım, nereye imza atıyoruz 🤣
Biz anlaşmiştik sennle ama artik reis demecektim mirim diyecektim 😂😂😂Yawww sen iyice pire bağladın @Deadpool beni atacak forumdan biriniz, pir biriniz @thorrr reis üstme oynamayın gençler ben garip bir adamım , hepsi hepsi basit bir otobüs biletiyim , adam beni banlayacak yiter , yiter başgan 🤣🤣
Banı yersem dahada konuşmam wallaha 🤣🤣
İki kuruşluk zevkim var ; etmeyin eylemeyin 😂
Unutma diye ismini geçirdim üstadım 🤣🤣 reis filan yok gözünü seveyim 🤫Biz anlaşmiştik sennle ama artik reis demecektim mirim diyecektim 😂😂😂
Tamm eywallahda daha üstad ünvanina eremesik daha yaşımiź genç yaa😂😂😂Unutma diye ismini geçirdim üstadım 🤣🤣 reis filan yok gözünü seveyim 🤫
O bence yaştan çok icraata bakar bu alemde + hal , hareket , duruş , kalenderlik vs uzayıp gider 😉Tamm eywallahda daha üstad ünvanina eremesik daha yaşımiź genç yaa😂😂😂
Hayatım imza için seninle özel olarak görüşelim hala e-imzaya geçemedik ıslak imza atman gerekiyor 😁😁😁
Yerini geldiğinde söylerim 😜😜😜
Yetiş ya @Aviator kurtar beni bundan adam beni banlatmaya oynuyor , ben suçsuzum hakim bey 😭😭
Konu @stareylul ‘ ün memitikolardan buraya hangi ara bi dere geldi anlayamadım walla , kız bize darılsa yeridir 🤔🤣Şeriatın kestiği acımaz pronemoriaaa😅
Gereği düşünüldü; @Moria adamın dibidir 🙏🏻Yetiş ya @Aviator kurtar beni bundan adam beni banlatmaya oynuyor , ben suçsuzum hakim bey 😭😭
Üye gaydının onaylanması için Sultanahmet şubemize bekliyoruz 😄😄Haydaaa bu nasıl müridlik 😱😱 Az işim çıktı bitince ararım seni 🤣
Şeriatın kestiği acımaz pronemoriaaa😅
@stareylul bence darılmaz 😁😁Konu @stareylul ‘ ün memitikolardan buraya hangi ara bi dere geldi anlayamadım walla , kız bize darılsa yeridir 🤔🤣
🙏👍👍👍O bence yaştan çok icraata bakar bu alemde + hal , hareket , duruş , kalenderlik vs uzayıp gider 😉
Diyorum bunlara anlamıyorlar adminim 🤣O memmeler hepimize yeter, birbirinizi yemeyin yiğitler
Bende seviyorum 😁Seviyoruz onları 😍😍😍
Sır nedir acaba bende merak ettim 😁Öyle olmaz pirim sen bildiğin ortaya karışık dedin vardır bunun sırrı 😉😉
Ben şahsen sıcaklık tutku severimVar mı göğüs sevmeyen 🤪🤪
Bizimle değilsin 😁😁😁Var. Ben çok küçük seviyorum. Avuçlarımda kaybolsun. 😎
Çok şükür elime göre bulabiliyorum. Ahah 🤣Bizimle değilsin 😁😁😁
O zaman eller küçük demek ki 😁Çok şükür elime göre bulabiliyorum. Ahah 🤣
Yeter yani kendimi feda ediyorum 😁😁O memmeler hepimize yeter, birbirinizi yemeyin yiğitler
Ellerim de ben gibi kibar 🥰O zaman eller küçük demek ki 😁