Dün kendisiyle 2 saatlik bir görüşmem oldu. Sadece bir referansı olunca aklımda şüphelerim bir yandan da güzel fotoğrafları kafam karışıyordu 😵💫 Buna son vermek için kendisi ile iletişime geçtim iletişim hızlı ve sorunsuzdu 👍 Yeri ayazağa bilindik avm yakınında yol üzerindeki bir rezidansta, giriş için fotoğraflarla sizi yönlendiriyor giriş sorunsuz ve hızlı. Ben taksi ile gittim, otopark girişinde kulübedeki otopark görevlisine bakmadan araba bariyeri ile turnikeler arasından geçtim, çok kısa sürede rezidans girişine vardım beni karşıladı girişte herhangi bir güvenlik görevlisi veya yeri yok
Gördüğüm an güzel yüzü ve gözleriyle ülke havasından asya havasına girdim 🛫 Türkçesi gayet iyi herhangi bir şekilde sorun yaşamadık, sohbeti güzel keyifli, görüşme boyunca başka herhangi bir şeyle ilgilenmedi
Koreliler gibi çok güzel bir yüzü var, fiziği fotoğraflardan daha güzel, göğüsleri küçük bekliyordum ama tam istediğim gibi çıktı. Güzel müzikler eşliğinde kaprissiz, istekli, karşılıklı zevklerle lezzetli bir görüşme yaşadık, beklediğimden daha fazlasını buldum 😇 Az referansı olduğu için gitmekte kararsız olanlara tavsiye ederim ✌️
Her şey için teşekkür ederim @Cennet tekrar görüşmek üzere 😘
Gördüğüm an güzel yüzü ve gözleriyle ülke havasından asya havasına girdim 🛫 Türkçesi gayet iyi herhangi bir şekilde sorun yaşamadık, sohbeti güzel keyifli, görüşme boyunca başka herhangi bir şeyle ilgilenmedi
Koreliler gibi çok güzel bir yüzü var, fiziği fotoğraflardan daha güzel, göğüsleri küçük bekliyordum ama tam istediğim gibi çıktı. Güzel müzikler eşliğinde kaprissiz, istekli, karşılıklı zevklerle lezzetli bir görüşme yaşadık, beklediğimden daha fazlasını buldum 😇 Az referansı olduğu için gitmekte kararsız olanlara tavsiye ederim ✌️
Her şey için teşekkür ederim @Cennet tekrar görüşmek üzere 😘
Son düzenleme: