Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuşlu’da uzun zamandır çok aktif çıtı pıtı bir kız. Görüşme yapan var mı daha önce beyler ? İletişimi sadece dm’den kuruyo diye biraz çekiniyorum, keşke foruma gelse..
Kuşlu’da uzun zamandır çok aktif çıtı pıtı bir kız. Görüşme yapan var mı daha önce beyler ? İletişimi sadece dm’den kuruyo diye biraz çekiniyorum, keşke foruma gelse..
Benim de son zamanlar da takip ettiğim hoş tatlı bir hanım ama lakin görüşme fırsatım olmadı çünkü forumun dışından kimseyle görüşmeme kararı aldığım için Görüşme fırsatınız olursa bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim 🎈