Duruyo gizli göstermedim 😃 😶🌫️😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫offff offff offfff 🫣🫢🫠
Badem bıyık gitmiş ama , çok yakışıyordu sana ☹️🥹
Senin badem bıyığını sevsinler dünya tatlısı ballı lokumella 😍😘Duruyo gizli göstermedim 😃 😶🌫️
İşin gücün memme ; yatacak yerin yok 🤣Memmeler üşümesin sonra
Maşallah, barekallah 😋Hava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Bu ten bu canda oldukca...ne hacetHava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Memme yan gelip yatma yeri değildir zatenİşin gücün memme ; yatacak yerin yok 🤣
He anam he emcükleme yeri dimi 🤣 yaaa benimkide lafmı yaa senin gibi memme üzerine yüksek ihtisas yapmış ordinaryüs profa , laf anlatıyorum 🤣🤣Memme yan gelip yatma yeri değildir zaten
Ben de sizin gibi seksi ve güzel bayanlar yüzünden hep yanıyoruz.Hava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
İkizlere takke şart 🤣 ama emzik bölümü açıkta kalsın susadıkça süt çekmek için dilimle 👅👅🤣Aman dikkat ikizler üşümesin 😜😜
Şu an bizde yanıyoooorrrrr🔥🔥🤩🤭Hava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Sana dokunabilir miyim?🤭Hava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
sevsinler valla yaSenin badem bıyığını sevsinler dünya tatlısı ballı lokumella 😍😘
ısıtırsın artıkMemmeler üşümesin sonra
aaaa tek başıma yanmama gönlün razı olur muHadi kendin yandın bizi niye yakıyosun🤣 neyse ben duşa giriyorum😈🔥👈
Süper memitolar ısınmalıkHava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
gelir hastaneye götürürsün hayrınahava soğuk zatürre olacaksın başımıza 🤨
Maşallah, barekallah 😋
bana ikisi de uyaröpmeye yukarıdan mı başlamalı yoksa aşağıdan mı kararsız kaldım 😍😍😍😍
yaaaaa yerim 😘😘😘bencede çok doğru bi karar.. ferrari varken üstü kapatılmaz demişler
sadece yakmıyoruz ama gelirsen söndürüyoruzdaBen de sizin gibi seksi ve güzel bayanlar yüzünden hep yanıyoruz.
takke sevmiyorr benİkizlere takke şart 🤣 ama emzik bölümü açıkta kalsın susadıkça süt çekmek için dilimle 👅👅🤣
sevsinler, herkes sevsin, sevmeyen kalmasınSenin badem bıyığını sevsinler dünya tatlısı ballı lokumella 😍😘
düşünmem lazımSana dokunabilir miyim?🤭
o diline söyle bilgisi olsun her yer serbestDilim A noktasından B noktasına gidip gelmek istiyor benim dilim hiç uslu durmaz ki belki alt yollara da sapabilirr 👅👅🙊
olsun valla ya pilavdan dönenin kaşığı kırılsınBen bu eylemi beraber gerçekleştirmeliyiz , ne olacaksa olsun artık
hafif bi baş dönmesi iyidir :=)Bugünkü paylaşımlar başımı döndürmeye başladı. 😵💫😵💫
alev alev diyosunŞu an bizde yanıyoooorrrrr🔥🔥🤩🤭
Vereceğin cevabı az çok tahmin edebiliyorum🤭düşünmem lazım
desteğinizle sırtım yere gelmez benimBu eylemi sonu a kadar destekliyoruz😁
neee miş ne miş ?Vereceğin cevabı az çok tahmin edebiliyorum🤭
En iyisini yapiyorsun bebişimmm 😁😁Hava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Harikuladesiniz teşekkürlerHava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Offf o memişler off. Yanında Ben buhar olurum 🥰🥰Hava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Yarabbiii, başımıza meme, pardon taş yağacak. 😍🔥🤣Hava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Dokunma; ellerin soğuk üşütüyorsunneee miş ne miş ?
hayırlısıHava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭
Di mi di miEn iyisini yapiyorsun bebişimmm 😁😁
Teşekkürler ☺️Harikuladesiniz teşekkürler
Iwit iwitDi mi di mi
tam sevişmelikHava soğuk ama ben yanıyorrrr 🤭