Öncelikle geç bir referans olduğu için üzgünüm iş yoğunluğum sebebiyle, Elmira hanım'la wp üzerinden 2.ci kez görüşme sağladık biraz sohbet ettik kendisinin başka programı vardı 😊 işin bittiğinde bana yaz ben gelir seni alırım eğlenemeye gidelim biraz kafa dağıtalım dedim ve gittim kendisini aldım sabaha kadar alkol aldık eğlendik güldük yeni arkadaşlar edindik ve çok çok güzel bir geceydi 😁 hatta bana begendigin birileri varsa bir şeyler yapabilirim senin için dedi mutlu etmek adına bende aynı teklifi ona sundum fakat kendisi istemedi talipleri çoktu ve elmira sadece benimle ilgilendi en güzeli de buydu, derken çıktık sabahın 4 buçuğunda ıslak hamburger yemeğe gittik daha sonra evime geçtik onun rahatlığı benim için önemliydi çünkü kendisi benim için önemli ve özel bir kadın ❤ günün sonunda çok yorgun olduğumuz için kıyamadım istersen benim yatağıma geç uyu dinlen dedim kendiside benim rahatımı bozmamak için diğer odayı tercih etti tabi benim kedim kendisini çok sevdiği için o uyutmamış yine de halinden memnundu evlat canlısı 😻🐈 sabah uyandığımızda kahve yaptım bize daha sonra onun için özel ayırdığım şarabı içtik evimin salonunda sevişmeye başladık kusursuz vücuduna mükemmel tenine muazzam kokusuna dokunmak oldukça zevkliydi tam bir GFE inlemeleri dokunuşları ilişki esnasında konuşmaları beni kışkırtıyordu pozisyonlar değişmeye başladı esnek oluşu inanılmaz bir şeydi doyamıyorduk karşılıklı aldığımız haz ve zevkin tarifi kesinlikle yapılamaz bu mümkün değil yaşanılması gerekiyor 2 seansımızda hemen sonrasında devam etti rahat durmuyordu 😁 sevecen sempatik halleriyle çok güzel dolu dolu yaşamanızı tavsiye ederim sizin kaybınız olur ben şanslıyım buna mutluyum.
Kimseyi kırmayan incitmeyen naif hoş kaliteli bir kadınla birlikte olmak isterseniz kesinlikleeeeeee (GFE) Elmira ❤️ başkada tanımam bilmem üzerine keyifli forumlar arkadaşlar.
Kimseyi kırmayan incitmeyen naif hoş kaliteli bir kadınla birlikte olmak isterseniz kesinlikleeeeeee (GFE) Elmira ❤️ başkada tanımam bilmem üzerine keyifli forumlar arkadaşlar.