Onaylı Referans Gerçekten iyi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
İyi bir insanla karşılaşmak istiyorsanız, sizin stresini alacaksa o kişi @Cansel Ulusoy

Güvenilir, temiz, VIP…

Kesinlikle tekrar tercih sebebi. Az önce çıktım. Gerçekten mutlu oldum tanıştığıma. Şu ana kadar deneyimlerimin en iyisiydi.
Canım benim bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum gerçekten harika,sıcak,samimi ve temiz bir beyefendi iyiki gelmişsin herşey için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz kocaman öpüyorum seni kendine çok iyi bak 🥰🥰🥰güzel düşüncelerin ve harika yorumun için teşekkürler bebişkom 🥰🥰🥰 şımartıyorsun beni teşekkürler ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @Parsben ❤️❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Deadpool, LeventTan ve Parsben
Durum
Sosyal Coin
16,649
İyi bir insanla karşılaşmak istiyorsanız, sizin stresini alacaksa o kişi @Cansel Ulusoy

Güvenilir, temiz, VIP…

Kesinlikle tekrar tercih sebebi. Az önce çıktım. Gerçekten mutlu oldum tanıştığıma. Şu ana kadar deneyimlerimin en iyisiydi.
Gizli öznesi bol referans yazısı ve paylaşım için teşekkürler. Yaşayana ve yaşatana keyifle..😊😇

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660

Güvenilir, temiz, VIP…

Nice güzel görüşmelere referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
2,736

Güvenilir, temiz, VIP…

Paylaşım içim teşekkürler, @Cansel Ulusoy hanım görüşüleceklerim listesinin başlarında geliyor en kısa zamanda bir organizasyon oda isterse yapcaz 🙏

Beğenenler:
  • Sevdim
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye