Bugün sevgili Sude @Sude ile kendi evinde bir görüşme gerçekleştirdim.Kendisine, yazar yazmaz dönüş sağ sağolsun gece yarısı olmasına rağmen kabul etti.
Yeri, merkezi bir yerde ve güvenlikli sitede. Giriş-çıkış çok kolay.
Beni, nefis bir elbiseyle karşıladı. Evi çok şirin, düzenli ve temiz, kendisi de zaten hijyenik biri. Upuzun güzel saçları var.
Önce bir sigara içtik, ben soluklanmış oldum. Muhabbet, sohbet çok güzeldi.
Ön sevişme ve harika bir oral sonrası performansa başladık. Güzel pozisyon zenginliği ile seansı bitirdik.1 saat için gidip 2 saate çıkardık görüşmeyi.seans arasında ona güzel bir masaj yaptım.ten uyumunuz çok iyi ve yol yorgunu olmama rağmen 2.seansı tamamladık.o çok iyi bir insan inşallah onu kimse üzmez.
Kendine çok iyi bak Sudecim @Sude , teşekkürler
Yeri, merkezi bir yerde ve güvenlikli sitede. Giriş-çıkış çok kolay.
Beni, nefis bir elbiseyle karşıladı. Evi çok şirin, düzenli ve temiz, kendisi de zaten hijyenik biri. Upuzun güzel saçları var.
Önce bir sigara içtik, ben soluklanmış oldum. Muhabbet, sohbet çok güzeldi.
Ön sevişme ve harika bir oral sonrası performansa başladık. Güzel pozisyon zenginliği ile seansı bitirdik.1 saat için gidip 2 saate çıkardık görüşmeyi.seans arasında ona güzel bir masaj yaptım.ten uyumunuz çok iyi ve yol yorgunu olmama rağmen 2.seansı tamamladık.o çok iyi bir insan inşallah onu kimse üzmez.
Kendine çok iyi bak Sudecim @Sude , teşekkürler