İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
👍Etiler Serenay
Beylikdüzü Didem (sadece bir kere görüşebildim sonra kayboldu)
Tabi ki @Ukte Hayal 🥰 Dürüst, tatlı, minnoş, seksi, kibar, güzel vs...İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
👍@İNCİLAY 🔥
@ZeuS bu söz çok değerli 👍🏻👍🏻Doğru düzgün 1, alelade 3'ten iyidir demişti bana.
👍Her zaman söylediğim gibi Sedef Sultan. Harbiden kadındı yani öyle böyle değildi. Kendisiyle 2010 yılında tanıştım ama unutamadığım tarih 14 Temmuz 2013... 4 saatlik görüşmede hayatımın en iyi performanslarından birisini yaşadım. O güne kadar sayı skor peşinde koşan serserinin tekiydim ama bunu Sedef tamamiyle değiştirdi. Bir nevi hocamdır kendisi. Doğru düzgün 1, alelade 3'ten iyidir demişti bana. Biz de o dönemden sonra kendimizi buna göre ayalardık Ayrıca anal konusunda master degree'dir, hard sex'e dayanır, sohbeti muhabbeti on numaradır, ağzıda bozuktur. (sevişmeyi bırakıp tam bir saat güldüğümüz bir görüşme vardı. Kızım Cem Yılmaza mı geldk?" demiştim. Bir ara beraber olurken sertliğin ayarını kaçırdığımda tokadı aşk etmiştir Bu platformda da kendisini tanıyan, selamlarımı iletecek bir arkadaş olduğunu biliyorum ve çok çok selamlarımı aktarmasını rica ediyorum.
@GÖZDE hanım demek istiyorum, kendisiyle çok defa görüştük, yaşaatıgı duygu, haz sayesinde başkasında bulamaz oldum 🧿👌İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Alev Devrim- Alara- @FRİDAİster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Seviliyorsun akuam💋Alev Devrim- Alara- @FRİDA
👍Alev Devrim- Alara- @FRİDA
Hiç anlamadık rahat ol 🤣🤣Bu soruya cevap vermeme hakkımı kullanıyorum ama sizleri üzmemek adına bölgesel ipucu verebilirim Anadolu Yakası dolaylarında oturuyor
Bu soruya cevap vermeme hakkımı kullanıyorum ama sizleri üzmemek adına bölgesel ipucu verebilirim Anadolu Yakası dolaylarında oturuyor
Var bi tanesi görüşmüşüm 1, 5 sene zarfında 50 defa gitmişim tatile iki , üç defa yaşanmış, bitmiş sonuç saygısızca ; hepsi kendi kendime aldığım sahte ve geçici mutluluklar , hayat çok kısa kimseye değer vermeye gelmez bu ortamda , kibarca randevumu alıyorum, görüşüyorum ve fişi
çekiyorum bi daha ne hatırlamak ne görmek istiyorum taaa ki canım bi daha çekene kadar ….
“Ben seni gidene kadar sevmişim be gülüm , senden sonra sararmış yaprakların batan dikenlerin bana hikâye gelmiş , her aklıma düştükçe o taptaze ve ateşli hallerin, kendi kendime gülmüşüm …” Moria / Derbeder DerwishHer gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel, Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş. Dünle beraber gitti cancağızım. Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Hz. Mevlana
Görüştünüz kişiyi sormuştumGörüşemesekse @Şule Bebek
Tesekkur ederimGörüşemesekse @Şule Bebek
Rica ederim Şule Hanım.Sizinle görüşmek isterim❤️Tesekkur ederim
Keşke şu an forumda olsa bu sedef sultan bizde tanışma şerefine ererdik biz bu turforumlari geç buldukHer zaman söylediğim gibi Sedef Sultan. Harbiden kadındı yani öyle böyle değildi. Kendisiyle 2010 yılında tanıştım ama unutamadığım tarih 14 Temmuz 2013... 4 saatlik görüşmede hayatımın en iyi performanslarından birisini yaşadım. O güne kadar sayı skor peşinde koşan serserinin tekiydim ama bunu Sedef tamamiyle değiştirdi. Bir nevi hocamdır kendisi. Doğru düzgün 1, alelade 3'ten iyidir demişti bana. Biz de o dönemden sonra kendimizi buna göre ayalardık Ayrıca anal konusunda master degree'dir, hard sex'e dayanır, sohbeti muhabbeti on numaradır, ağzıda bozuktur. (sevişmeyi bırakıp tam bir saat güldüğümüz bir görüşme vardı. Kızım Cem Yılmaza mı geldk?" demiştim. Bir ara beraber olurken sertliğin ayarını kaçırdığımda tokadı aşk etmiştir Bu platformda da kendisini tanıyan, selamlarımı iletecek bir arkadaş olduğunu biliyorum ve çok çok selamlarımı aktarmasını rica ediyorum.
tabiki CANSU DEMİR vazgeçilmezimİster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Çok güzel ama hatırlayamadım ne zaman yazdığımı 🙈😂“Ben seni gidene kadar sevmişim be gülüm , senden sonra sararmış yaprakların batan dikenlerin bana hikâye gelmiş , her aklıma düştükçe o taptaze ve ateşli hallerin, kendi kendime gülmüşüm …” Moria / Derbeder Derwish
Masal hanımİster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Vip Marina, Tomrisİster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
@EBRUSCRT ve @CrvyDila bu ikisi çok tatlı ve güzel insanlar forumda görüştüğüm ve saygı duyduğum değerli insanlar elbette tüm pembişlerimiz tatlı hoş ve mükemmel fakat görüştüğüm bu iki hanım efendi bir başka 😊😊İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Kısmet olursa @EDA hanımı tanımayıda çok isterim kendisi çok övülen ve neşe dolu bir insan umarım bir gün tanışırız 😊😊🫣İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Sevgili Derbeder sen belki yeni olduğun için bilmezsin fakat ortamın ve forumların eskileri bilir ki ben bu ortamlarda Moria olarak bulunduğum uzun zaman önceleri “ Derbeder Derwish ” mahlası ile çok dörtlükler yazardım bakma bu platformda artık yazmıyorum 😉😁Çok güzel ama hatırlayamadım ne zaman yazdığımı 🙈😂
Saygı duyuyorum,maalesef yeni olan sadece nick'imiz bu platformda, eski nicki maziye gömerek geldim🙏😁Sevgili Derbeder sen belki yeni olduğun için bilmezsin fakat ortamın ve forumların eskileri bilir ki ben bu ortamlarda Moria olarak bulunduğum uzun zaman önceleri “ Derbeder Derwish ” mahlası ile çok dörtlükler yazardım bakma bu platformda artık yazmıyorum 😉😁
Eskiyi eşersek neler çıkar haklısın 😁Saygı duyuyorum,maalesef yeni olan sadece nick'imiz bu platformda, eski nicki maziye gömerek geldim🙏😁
hepsi benim bebeğim gibi.. ayırt edemiyorum.. 🤪😁😁İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Rica ederim canım 🌹Çok teşekkür ederim bitanem onur duydum ♥️♥️
Görüşmek dileğiyle 😘😘😘Kısmet olursa @EDA hanımı tanımayıda çok isterim kendisi çok övülen ve neşe dolu bir insan umarım bir gün tanışırız 😊😊🫣
İnşallaaah bebeğiimmmm 🍓😊😊😊😊😊🥰♥️♥️Görüşmek dileğiyle 😘😘😘
Yanlış mı gördüm? Aynı Cemre mi? 💕teşekkür ederim 🥰🥰
Tek isim Cemre Bal Ulusoy🔥
Gördüğüm en güzel dudaklardı ve tabi ki en güzel öpüşen. 💋Tek isim Cemre Bal Ulusoy🔥
Teşekkür ederim 🥰💋Tek geçerim @Harika Ayça üzerine başkasını tanımadım tanımam da
@azraistanbul kendisi bana yeter gelme diyene kadar görüşmeye devam seviliyorsun İDOİster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
@Şule Bebek bir görüşme yaptık artık devam edecek kendisi Yeter diyene kadarİster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Bende çok memnunum senin gibi bir beyle tanıştığım için herzaman kapım açık Nezaman istersen 😇🙏@azraistanbul kendisi bana yeter gelme diyene kadar görüşmeye devam seviliyorsun İDO
Bii şey degil canim😍Teşekkür ederim 🥰💋
Tamam gönlümü aldın 😊💋Bii şey degil canim😍
Seviyorum seni kadın çok tatlısın😍😘💯Tamam gönlümü aldın 😊💋
Çok naziksiniz çok teşekkür ediyorum umarım görüştükten sonra daha fazlasını hissettiririm onure oldum 🥰🌸 sevgiler 🌸@TOMRİS hanım hakkında o kadar güzel yorumlar varki sanırım görüşüp unutamayağım biri olacak.
Bitanem çok teşekkür ediyorum❤️ Sence de özleşmedik mi nerelerdesin? 🥲🌸Vip Marina, Tomris
Kendisi devam ediyoe ku acaab?Haifa Güzeli, tam bir nemfoman, sex delisi, onunla sevismek uçurur insanı, hiç bitmesin istersin, doyumsuz bir kadın, çok güzel, çok ateşli, bunun yanında, kültürlü, 3-4 lisan bilir, Şarkı söyler, dans eder, asla profesyonellik hissetmezsin, inanılmaz bur kadındır...
Ayyyy fena yükseldim sana @zeus-35 özledim❤️😍 @Buse35KayLa tabiki , her zaman ve heryerde 😋🔥pozisyonda seçebiliyorsak doggy 😍 az kaldı görüşmeye😜
@Öykü Şanlı @Tatlı Kıvırcık @SineMelez eskilerden ; mira, damla, tanemİster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Size dm den yazdım bakar mısınız?Haifa Güzeli, tam bir nemfoman, sex delisi, onunla sevismek uçurur insanı, hiç bitmesin istersin, doyumsuz bir kadın, çok güzel, çok ateşli, bunun yanında, kültürlü, 3-4 lisan bilir, Şarkı söyler, dans eder, asla profesyonellik hissetmezsin, inanılmaz bur kadındır...
Yakın zamanda kendisi ile görüşme yaptınız mı acabaHaifa Güzeli, tam bir nemfoman, sex delisi, onunla sevismek uçurur insanı, hiç bitmesin istersin, doyumsuz bir kadın, çok güzel, çok ateşli, bunun yanında, kültürlü, 3-4 lisan bilir, Şarkı söyler, dans eder, asla profesyonellik hissetmezsin, inanılmaz bur kadındır...
Haifa gerçekten muhteşem bir kadın. Çok özledim kendisini, bayağıdır ulaşamıyorum.Haifa Güzeli, tam bir nemfoman, sex delisi, onunla sevismek uçurur insanı, hiç bitmesin istersin, doyumsuz bir kadın, çok güzel, çok ateşli, bunun yanında, kültürlü, 3-4 lisan bilir, Şarkı söyler, dans eder, asla profesyonellik hissetmezsin, inanılmaz bur kadındır...