Geçmişten bu güne en özel dediğiniz partner kim ?

Durum
Sosyal Coin
25,714
Her zaman söylediğim gibi Sedef Sultan. Harbiden kadındı yani öyle böyle değildi. Kendisiyle 2010 yılında tanıştım ama unutamadığım tarih 14 Temmuz 2013... 4 saatlik görüşmede hayatımın en iyi performanslarından birisini yaşadım. O güne kadar sayı skor peşinde koşan serserinin tekiydim ama bunu Sedef tamamiyle değiştirdi. Bir nevi hocamdır kendisi. Doğru düzgün 1, alelade 3'ten iyidir demişti bana. Biz de o dönemden sonra kendimizi buna göre ayalardık :) Ayrıca anal konusunda master degree'dir, hard sex'e dayanır, sohbeti muhabbeti on numaradır, ağzıda bozuktur. (sevişmeyi bırakıp tam bir saat güldüğümüz bir görüşme vardı. Kızım Cem Yılmaza mı geldk?" demiştim. :D :D :D Bir ara beraber olurken sertliğin ayarını kaçırdığımda tokadı aşk etmiştir :D :D Bu platformda da kendisini tanıyan, selamlarımı iletecek bir arkadaş olduğunu biliyorum ve çok çok selamlarımı aktarmasını rica ediyorum.
👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Şule Bebek ve ZeuS
Durum
Sosyal Coin
1,502
Gecmisten en ozlediginiz partner diye okudum bunu musadenizle oyle cevap vereyim, bugunkulerle hali hazirda gorusme imkani var hala

Elcin Soyeri hatirlamak guzel oldu

Kizil Melek Melisa derim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: azzka ve Şule Bebek
Durum
Sosyal Coin
8,710
Var bi tanesi görüşmüşüm 1, 5 sene zarfında 50 defa gitmişim tatile iki , üç defa yaşanmış, bitmiş sonuç saygısızca ; hepsi kendi kendime aldığım sahte ve geçici mutluluklar , hayat çok kısa kimseye değer vermeye gelmez bu ortamda , kibarca randevumu alıyorum, görüşüyorum ve fişi
çekiyorum bi daha ne hatırlamak ne görmek istiyorum taaa ki canım bi daha çekene kadar ….

Durum
Sosyal Coin
6,557
Var bi tanesi görüşmüşüm 1, 5 sene zarfında 50 defa gitmişim tatile iki , üç defa yaşanmış, bitmiş sonuç saygısızca ; hepsi kendi kendime aldığım sahte ve geçici mutluluklar , hayat çok kısa kimseye değer vermeye gelmez bu ortamda , kibarca randevumu alıyorum, görüşüyorum ve fişi
çekiyorum bi daha ne hatırlamak ne görmek istiyorum taaa ki canım bi daha çekene kadar ….

Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel, Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş. Dünle beraber gitti cancağızım. Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Hz. Mevlana

Durum
Sosyal Coin
8,710
Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel, Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş. Dünle beraber gitti cancağızım. Ne kadar söz varsa düne ait, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Hz. Mevlana
“Ben seni gidene kadar sevmişim be gülüm , senden sonra sararmış yaprakların batan dikenlerin bana hikâye gelmiş , her aklıma düştükçe o taptaze ve ateşli hallerin, kendi kendime gülmüşüm …” Moria / Derbeder Derwish

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: derbeder, Şule Bebek ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
11,232
Her zaman söylediğim gibi Sedef Sultan. Harbiden kadındı yani öyle böyle değildi. Kendisiyle 2010 yılında tanıştım ama unutamadığım tarih 14 Temmuz 2013... 4 saatlik görüşmede hayatımın en iyi performanslarından birisini yaşadım. O güne kadar sayı skor peşinde koşan serserinin tekiydim ama bunu Sedef tamamiyle değiştirdi. Bir nevi hocamdır kendisi. Doğru düzgün 1, alelade 3'ten iyidir demişti bana. Biz de o dönemden sonra kendimizi buna göre ayalardık :) Ayrıca anal konusunda master degree'dir, hard sex'e dayanır, sohbeti muhabbeti on numaradır, ağzıda bozuktur. (sevişmeyi bırakıp tam bir saat güldüğümüz bir görüşme vardı. Kızım Cem Yılmaza mı geldk?" demiştim. :D :D :D Bir ara beraber olurken sertliğin ayarını kaçırdığımda tokadı aşk etmiştir :D :D Bu platformda da kendisini tanıyan, selamlarımı iletecek bir arkadaş olduğunu biliyorum ve çok çok selamlarımı aktarmasını rica ediyorum.
Keşke şu an forumda olsa bu sedef sultan bizde tanışma şerefine ererdik biz bu turforumlari geç bulduk

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Şule Bebek ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
27,966
“Ben seni gidene kadar sevmişim be gülüm , senden sonra sararmış yaprakların batan dikenlerin bana hikâye gelmiş , her aklıma düştükçe o taptaze ve ateşli hallerin, kendi kendime gülmüşüm …” Moria / Derbeder Derwish
Çok güzel ama hatırlayamadım ne zaman yazdığımı 🙈😂

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Şule Bebek
Durum
Sosyal Coin
15,644
Şişli'de görüşme yapan kaplan lakaplı Aylin hanım, kendisi ilk sıramda halen çok ayrı bi etki bıraktı bende ve 2. olarak Sudecik hanım ( kendisinin görüşmeleri bıraktığını öğrenince üzülmüştüm 2. kez görüşmek istediğim genç bir güzellikti kendisi )

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,516
Haifa Güzeli, tam bir nemfoman, sex delisi, onunla sevismek uçurur insanı, hiç bitmesin istersin, doyumsuz bir kadın, çok güzel, çok ateşli, bunun yanında, kültürlü, 3-4 lisan bilir, Şarkı söyler, dans eder, asla profesyonellik hissetmezsin, inanılmaz bur kadındır...

Durum
Sosyal Coin
3,492
İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
@EBRUSCRT ve @CrvyDila bu ikisi çok tatlı ve güzel insanlar forumda görüştüğüm ve saygı duyduğum değerli insanlar elbette tüm pembişlerimiz tatlı hoş ve mükemmel fakat görüştüğüm bu iki hanım efendi bir başka 😊😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: CrvyDila
Durum
Sosyal Coin
3,492
İster geçmişten belki de bugün bir saat önceden şu ana kadar "asla unutmam" dediğiniz yaşadığınız her anı keyifle hatırladıginiz partner kim ?
Kısmet olursa @EDA hanımı tanımayıda çok isterim kendisi çok övülen ve neşe dolu bir insan umarım bir gün tanışırız 😊😊🫣

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: EDA
Durum
Sosyal Coin
8,710
Çok güzel ama hatırlayamadım ne zaman yazdığımı 🙈😂
Sevgili Derbeder sen belki yeni olduğun için bilmezsin fakat ortamın ve forumların eskileri bilir ki ben bu ortamlarda Moria olarak bulunduğum uzun zaman önceleri “ Derbeder Derwish ” mahlası ile çok dörtlükler yazardım bakma bu platformda artık yazmıyorum 😉😁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: derbeder, azzka ve pvhalex
Durum
Sosyal Coin
27,966
Sevgili Derbeder sen belki yeni olduğun için bilmezsin fakat ortamın ve forumların eskileri bilir ki ben bu ortamlarda Moria olarak bulunduğum uzun zaman önceleri “ Derbeder Derwish ” mahlası ile çok dörtlükler yazardım bakma bu platformda artık yazmıyorum 😉😁
Saygı duyuyorum,maalesef yeni olan sadece nick'imiz bu platformda, eski nicki maziye gömerek geldim🙏😁

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
5,740
İlk etapta aklımdaki isimleri genel itibariyle düşünüyorum ve hepsi bir yerde mutlaka eleniyor ama @Harika Ayça ‘yı unutmak için hiç bir sebep bulamıyorum. Bütünüyle her anın en unutulmaz kadınıdır benim için ♥️

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,117
Diğer forumdan 2 yıl kadar önce Tadım hanım ile randevulaşmıştık. 20 yaşında uzun boylu güzel ve doğal bir partnerdi.Kısa sürede bu mecralardan kayboldu zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,450
Eskilerden Sıla..

Yeri ayrıdır, hep öyle kalacaktır...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,870
Haifa Güzeli, tam bir nemfoman, sex delisi, onunla sevismek uçurur insanı, hiç bitmesin istersin, doyumsuz bir kadın, çok güzel, çok ateşli, bunun yanında, kültürlü, 3-4 lisan bilir, Şarkı söyler, dans eder, asla profesyonellik hissetmezsin, inanılmaz bur kadındır...
Kendisi devam ediyoe ku acaab?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
520
kuşlu siteden bade sarac çok iyiydi 1 defa gorustuk sonra kayboldu
forumdan eski uyelerden aylinistanbul (ayça) vardi o da maalesef kayboldu.
ikisi de çok iyiydi.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,411
Bu cevap üzer ama her pembişin tadı sex yorumu farklıdır ve hepsinden de erkek bişeyler alır forumda kayıtlı olan bir pembişi diğerinden ayırt etmek zor ama iz bırakan mutlaka olur bade saraç İzmir'de ceren yine İzmir'de evlimutsuzşeftali gibi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: osavcısı
Durum
Sosyal Coin
15,870
Size dm den yazdım bakar mısınız?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,395
Yakın zamanda kendisi ile görüşme yaptınız mı acaba

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,453
Haifa gerçekten muhteşem bir kadın. Çok özledim kendisini, bayağıdır ulaşamıyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,714
Denizkızı deniz ,jellybon Merve ve Cindy selin diyebilirim...
Ucuyle yasadiklarim ve geçen 7/8 yıl unutulmaz benim iciin

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye