Onaylı Referans Gecikmiş olsam da yazayım dedim 🤗

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
7,638
Açelya hanımla ikinci görüşmemiz çok mutlu bir şekilde geçti.Evin konumu temizliği misafir perverliği çok güzeldi.Hiç bir şey yapma otur sohbet et aşırı pozitif enerji veriyor.İlk görüşmemde birde masajımı dene demişti ben de dururmuyum 🫣müsait olunca kendisine mesaj attım hızlı bir şekilde dönüş yaptı 👍 hemen yola koyuldum hedefe vardım ama biraz heyecandan olsa yönümü şaşırdım 🤣🤣kapıya vardım ve sonra güzel bir hatun karşımda çok sexy bir kıyafetle karşıladı zaten ondan sonrası malum o güzel elleri ile sizi bulutlara çıkarıp 🙈mutlu 🤗ve pamık gibi yapıyor .Yaşattığın güzel an için teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle güzel kadın.😘😘

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice sevişmelere referans için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,096
Tanıtım Konusu Referansları
Açelya hanımla ikinci görüşmemiz çok mutlu bir şekilde geçti.Evin konumu temizliği misafir perverliği çok güzeldi.Hiç bir şey yapma otur sohbet et aşırı pozitif enerji veriyor.İlk görüşmemde birde masajımı dene demişti ben de dururmuyum 🫣müsait olunca kendisine mesaj attım hızlı bir şekilde dönüş yaptı 👍 hemen yola koyuldum hedefe vardım ama biraz heyecandan olsa yönümü şaşırdım 🤣🤣kapıya vardım ve sonra güzel bir hatun karşımda çok sexy bir kıyafetle karşıladı zaten ondan sonrası malum o güzel elleri ile sizi bulutlara çıkarıp 🙈mutlu 🤗ve pamık gibi yapıyor .Yaşattığın güzel an için teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle güzel kadın.😘😘
Bulutlardan Kundalini'ye çıkardığım doğrudur. İzin verdiğiniz müddetçe bulutlar ne kelime kainatın tamamını 1 tur attirabilirim.😜 Enerjin ve sen çok şahanesin her zaman kapım açık sana . En kısa zamanda görüşmek üzere, huzurla, mutlulukla, hazla ve orgazimla dolu günlerimiz olsun 😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve göksel
Durum
Sosyal Coin
16,649
Güzel referansınız için teşekkürler. Keyfinize sağlık.😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ecem Bakırköy ve göksel
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye