Onaylı Referans Gecikmiş bir referans

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,222
@Linda hanım ile görüşeli baya oldu ancak referans yazamamıştım kısmet bu güneymiş. Kendisi ile Kasım ayında bir görüşme yapmıştık ve hala aklımda açıkçası. İletişim noktasında gayet net ve sıkıntısız olduğunu söyleyebilirim. Samimiyeti, muhabbeti ve kilit nokta; “özel anlar” için çok teşekkür ediyorum. Yanındayken hiç sıkılmazsınız enerji dolu bir hanım. 3 saatlik görüşmemiz sonunda çok mutlu ayrıldık, yakın zamanda tekrar görüşmeyi planlıyorum.

Durum
Sosyal Coin
10,402
Tanıtım Konusu Referansları
@Linda hanım ile görüşeli baya oldu ancak referans yazamamıştım kısmet bu güneymiş. Kendisi ile Kasım ayında bir görüşme yapmıştık ve hala aklımda açıkçası. İletişim noktasında gayet net ve sıkıntısız olduğunu söyleyebilirim. Samimiyeti, muhabbeti ve kilit nokta; “özel anlar” için çok teşekkür ediyorum. Yanındayken hiç sıkılmazsınız enerji dolu bir hanım. 3 saatlik görüşmemiz sonunda çok mutlu ayrıldık, yakın zamanda tekrar görüşmeyi planlıyorum.
Ben teşekkür ederim cnm.sende çok samimi ve muhabbetlisin karşılıklı uyum çok güzeldi bence 😘 en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 💋💋😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: madmaxman, Deadpool ve Aviator
Durum
Sosyal Coin
22,799
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye