O kadar süre odağın sadece birliktelikte olması doğanın kanunlarına aykırı ya da ben yaşlandım)))
Bu arada ilk olarak gecelik görüşmeyi ilk defa görüşeceğin biriyle yapmak çok riskli çünkü eğer ten ve enerji uyumu olmazsa çok pişman olursun. (Mesajlarında bahsettiğin newslideki kızla görüşeceksin galiba)
Tabi ki bunu ben genel ekonomik durumu göze alarak söylüyorum. Para konusunda sıkıntı yoksa ilgini çeken bir kızla tabi ki şansını deneyebilirsin...
İkinci olarak bu 10 saati nasıl geçireceğiniz çok bilinmeyenli bir denklem çünkü herkesin zevki ve tercihleri o kadar farklı ki...
Belki gecelik görüşmelerde sabit olan sadece bolca alkol, biraz atıştırmalık, idare edecek kadar uyku ve tatlı bir morning sex olabilir)))
Tamamen duygusal sebeplerden ötürü ben de uzun zamandır sadece haftada bir 3-4 saatlik görüşmeler yapabiliyorum ama gecelik görüşme yapsaydım herhalde benim görüşmem sırayla
- Alkolle beraber sohbet ve dedikodu))
- Duşlar ve ilk seans
- Alkol ve dans edilecek şarkı seçimi (Bazen tahmin ettiğinizden uzun sürebilir)
- ve dans (dans da iyi olmayabilirsiniz ve olmanıza da gerek yok ama biraz öncü temas iyidir ve ayrıca alkolün kana daha iyi karışması için hareket şart)
- Duşlar ve ikinci seans
- Alkol ve biraz atıştırma
- Alkol ve kısmı karaoke (kafalar biraz iyiyken mutlaka denemelisiniz. youtube altyapıyı sağlıyor ve kumandalar çok iyi mikrofon taklidi yapıyor)
- Duşlar ve üçüncü seans
- Masaj ( bu ara bir üsdadın reflerinden dolayı masaja sardım ve seans sonrası kızlara masaj yapmaktan aşırı keyif alıyorum. Bir nevi o güzel bedene bana biraz önce yaşattığı güzel dakikalar için teşekkür etme fırsatı buluyormuşum gibi oluyor. Yoksa o güzel popalara uzun uzun ilgi göstermeme masajdayken izin vermelerinin bir alakası yok))))
- Duşlar (hala daha masajda yağ kullanım oranını ayarlıyamıyorum)
- Son kadehler, atıştırmalıklar, dedikodular ve sonra biraz uyku
- Saban duştan önce morning sex (bazen duş büyüsünü kaçırabiliyor. sabah ereksiyonu çok farklı bir durum)
- Duşlar
)
- Vakit kaldıysa güzel bir kahvaltı ve kahve
- Veda
Kısaca dostum kendi keyfine ve fantezilerine göre programlayabilirsin bu süreci çünkü herkesin zevkleri farklı. Ben kızlarla beraber içmeyi, dans etmeyi, müzik dinlemeyi ve masaj yapmayı seviyorum ve onun içim 3-4 saatlik programlarımda bunun tadımlık versiyonu oluyor ama sen sevmeyebilirsin. Onun için kendi zevkine göre seans aralarını doldurman lazım. Ayrıca salt sekse odaklanırsan belli bir noktadan sonra gecelik görüşme uzun gelir. Yok ben kesin yaşlandım)) Kısaca gecelik görüşme denilen şey aslında 3-4 saatlik görüşmenin bir tık daha rahat olan versiyonu. Zaman baskısı olmadan takılıyorsun ve üstüne birde morning sexin oluyor))) Önceden yaptığın 3-4 saatlik görüşmelerde zaman kaygın olmasa 4-5 gibi olurdu zaten ve üzerine 4-5 saat uyku ekle ve son olarak morning sexi ekle alsana gecelik görüşme. Aslında sen farkında olmadan gecelik görüşmenin %70-80 lık bir kısmını tecrübe etmiş birisin zaten...
Neyse boş bir anıma geldi ve çenem düştü kusura bakma dostum. Bol şans....