🥰😎Benimle şarap içmek istermisin?🥰😎
🤗Kısa bir video 🤗
Ekli dosyayı görüntüle VID-20231002-WA0004.mp4
🤗Kısa bir video 🤗
Ekli dosyayı görüntüle VID-20231002-WA0004.mp4
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende olursam karışmam 🤣🤣🤪yada sen ol ben sana bakarım 🤣🤣😎😎🤭🥰😉Sarhoş olursam karışmam
AnlaştıkBende olursam karışmam 🤣🤣🤪yada sen ol ben sana bakarım 🤣🤣😎😎🤭🥰😉
Tamam anlaştık yarın gece sarhoş oluruz ozaman 😎🤣🤣🥰🥰🤭🤭Anlaştık
Beğendiğine sevindim bebişkom 🥰🥰 olur içebiliriz 😉😉 insanla sarhoş olmam şarap çabuk sarhoş ediyor 🤣🤣🙈🙈🥰🥰bakıcaz artık uyurmuyuz 😎😎🤭🤣🤣Video süper olmuş 👏🏼👏🏼 sen zaten harikasın 😘😘 seninle şarap içmek mi nefis olur😘👍👍 sarhoş olursan sıkıntı yok, uyuruz 😀😀😀🥰🥰
Bilmem kiii bence yakından görmen gerek belki şarap içeriz nerdesin canım ozaman karar verirsin 💋💋❤️❤️❤️🥰🥰🥰Şarap gibi kadın dedikleri böyle oluyor herhalde 🍷
Nerenden içireceksin şarabı 🤪🤪🤪🫠😃😛
Sen şarap iç bende seni içerim
Bu teklife yok diyemem
Kahve içiyoruz yaaa bebeğim ondandır bu sarhoşluk 🥰🥰🤣🤣🤪🤪İçmeden, yanında sarhoş olunan bir kadın @Cansel Ulusoy
Şarap bardağı var canım onunla içilir şarap 😉😉😁😁Nerenden içireceksin şarabı 🤪🤪🤪🫠😃😛
Hahahaha başka şekilde tercih ederdim ama kullanmıyorum alkol 🙂🙂❤️❤️❤️🙈🙈🍯🍯🍯Şarap bardağı var canım onunla içilir şarap 😉😉😁😁
İnşallah canım üzerinde çalışıyorum 🤪🤪😉😉Daha uzun versiyonlarınıda görmek isteriz😜🔥
Ne güzel bende çok kullanmıyorum eşlik ediyorum sadece içen misafirlerim olursa 🙏🤗🤗Hahahaha başka şekilde tercih ederdim ama kullanmıyorum alkol 🙂🙂❤️❤️❤️🙈🙈🍯🍯🍯
Beni içemezsin ki ancak yersin 🤣🤣🥰🥰🤭🤭Sen şarap iç bende seni içerim
Senin gibi güzel bir hanım efendi ile çay içilir kahve içilir ama bence sağlıksız şeyler içilmez 🙂🙂🙂 ama sevindim çok kullanmıyor olmana 🙂Ne güzel bende çok kullanmıyorum eşlik ediyorum sadece içen misafirlerim olursa 🙏🤗🤗
İçinden geldi demi😂
Bencede dememelisin 😎😎🤭🤭🤗😉😉❤️❤️Bu teklife yok diyemem
çok isterim hemde güzellik
bir duble, peynir çeşitleri ile candır 😘😘 insan'dan daha çok sarhoş eden bir içki bilmiyorum ben örnek, ben seni görür görmez sarhoş oluyorum, niye böyle yapıyorsun ki🤣🤣😘😘😘😘Beğendiğine sevindim bebişkom 🥰🥰 olur içebiliriz 😉😉 insanla sarhoş olmam şarap çabuk sarhoş ediyor 🤣🤣🙈🙈🥰🥰bakıcaz artık uyurmuyuz 😎😎🤭🤣🤣
Şimdi benimde aklıma soktun ne yapacağım ben tek çözüm seninle sabahlar olmasın olmalı
Evettt😍
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗 belki yanyana gelince tarif edersiniz 🥰🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım sizin eşsiz güzelliğinizi tarif edecek cümleler bulamıyorum
Çay içeriz,kahvede içeriz sorun yok canım 💋💋🤗🥰🥰Senin gibi güzel bir hanım efendi ile çay içilir kahve içilir ama bence sağlıksız şeyler içilmez 🙂🙂🙂 ama sevindim çok kullanmıyor olmana 🙂
Evet nerden bildin...🤭🤭🤭🤣🤣İçinden geldi demi😂
Ama ben sana kıyamam ki zehir verebilir miyim sana hiç 🙏🙏🥰🥰🤗🤗🥰Bumudur budur dedim ve direk aşağıdaki şarkı geldi aklıma.
Cansel Ulusoy sana gelsin en temiz,samimi ve sıcacığından.
Kadehinde zehir olsa
Ben içerim bana getir
Kadehinde zehir olsa
Ben içerim bana getir
Dudakların mühür olsa
Ben açarım bana getir
Dudakların mühür olsa
Ben açarım bana getir
😘😘🫡😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰❤️🔥❤️🔥🔥🔥Çay içeriz,kahvede içeriz sorun yok canım 💋💋🤗🥰🥰
😍🥰🔥🌹Ama ben sana kıyamam ki zehir verebilir miyim sana hiç 🙏🙏🥰🥰🤗🤗🥰
@Maystro ❤️❤️❤️❤️❤️
💋💋💋💋💋