Onaylı Referans Geç kalınmış Referans-1

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,064
Tanıtımında dediği gibi ne biri ne bir ekisk ne bir fazla “Deli dolu ama çok tatlı bir @Gece. Bu foruma geçtiğimizden beri buraya refaranslarımı yazmadığımı fark ettim. Kaç kere buluştuğumuzu unuttuğum @Gece ile başlamak istedim. Moralim bozulduğun zaman ne zaman arasam kabul eden insanın keyfini geri getiryor. Birde bir nevi komşum olması en büyük şansım. @Gece ye son zamanlarda gittiğimde arka fonda çalan şarkının sözleriyle sonlandırıyorum. Al artık koynuna beni karam 😄

Durum
Sosyal Coin
21,111
Tanıtım Konusu Referansları
Tanıtımında dediği gibi ne biri ne bir ekisk ne bir fazla “Deli dolu ama çok tatlı bir @Gece. Bu foruma geçtiğimizden beri buraya refaranslarımı yazmadığımı fark ettim. Kaç kere buluştuğumuzu unuttuğum @Gece ile başlamak istedim. Moralim bozulduğun zaman ne zaman arasam kabul eden insanın keyfini geri getiryor. Birde bir nevi komşum olması en büyük şansım. @Gece ye son zamanlarda gittiğimde arka fonda çalan şarkının sözleriyle sonlandırıyorum. Al artık koynuna beni karam 😄
Yaa canım benim 😍😍 Güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Tatlı komşum seviliyorsun ❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Aquila
Durum
Sosyal Coin
22,799
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Keyfinize sağlık paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler