Onaylı Referans Geç kalınmış refarans-2

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,064
Daha önce referans yazmayı atlamazdım. Burda artık yazma gereği duydum. Biraz geç kalınmış referans başlıkta bellirtiğim gibi. Gelelim @Cansu KAYA ya kendisi ile bir kaç kez görüştüm her birinde ayrı bir heyecanla geçti. Hem misafir perverlliği hem hoş sohbeti kendinizi hiç yabancı hissettirmiyor. Kendinizi @Cansu KAYA ya akışına ve ona teslim ettiğinizde çıkışta kuş gibi hafiflikte çıkıyorsunuz. Masajı bu arada bir çok spa dan daha iyi tavsiye ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
42,982
Daha önce forumzampara referans yazmayı atlamazdım. Burda artık yazma gereği duydum. Biraz geç kalınmış referans başlıkta bellirtiğim gibi. Gelelim @Cansu KAYA ya kendisi ile bir kaç kez görüştüm her birinde ayrı bir heyecanla geçti. Hem misafir perverlliği hem hoş sohbeti kendinizi hiç yabancı hissettirmiyor. Kendinizi @Cansu KAYA ya akışına ve ona teslim ettiğinizde çıkışta kuş gibi hafiflikte çıkıyorsunuz. Masajı bu arada bir çok spa dan daha iyi tavsiye ederim.
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA ve Aquila
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Daha önce referans yazmayı atlamazdım. Burda artık yazma gereği duydum. Biraz geç kalınmış referans başlıkta bellirtiğim gibi. Gelelim @Cansu KAYA ya kendisi ile bir kaç kez görüştüm her birinde ayrı bir heyecanla geçti. Hem misafir perverlliği hem hoş sohbeti kendinizi hiç yabancı hissettirmiyor. Kendinizi @Cansu KAYA ya akışına ve ona teslim ettiğinizde çıkışta kuş gibi hafiflikte çıkıyorsunuz. Masajı bu arada bir çok spa dan daha iyi tavsiye ederim.
Seninle görüşmek ve vakit geçirmek çok keyifli🥰 iyiki seni tanımışım ve herzaman görüşmek istediğim bir arkadasimsin😘 güzel düşüncelerin, paylaşımın ve bana zaman ayirdigin için ben teşekkür ederim 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Aquila ve yk43
Durum
Sosyal Coin
1,064
Seninle görüşmek ve vakit geçirmek çok keyifli🥰 iyiki seni tanımışım ve herzaman görüşmek istediğim bir arkadasimsin😘 güzel düşüncelerin, paylaşımın ve bana zaman ayirdigin için ben teşekkür ederim 😘😘
Bende teşekkür ederim her zaman devam edecek görüşmelerimiz 😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye