Gazino

Durum
Sosyal Coin
1,682
Arkadaşlar selam.
Benim Avrupadan bir arkadaş geliyor misafir, nereden çıktıysa gazino diye birşey olduğunu duymuş, gidelim istiyor. Hiç öyle zampara bir adam da değildir ama merak etmiş, bide macera istiyor işte. Benim de hiç alakam yoktur yani yanından bile geçmedim hayatımda. İstanbul da şöyle nezih, turiste uygun, bizi çok öpmeyecek bir gazino tavsiyemiz varmıdır?
Yoksa bırak sizi keserler oralarda mı dersiniz 😅 (inşallah öyle dersiniz de çıkarım işin içinden) Teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tom Ford ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
15,253
Yeni nesil gazino adında mekanlar var gayet düzgün ve büyük şirketler tarafından yönetiliyor fiyatlar yüksek tabi ama menüde yazanı ödersin. Eski usül soruyorsan yani pavyon tarzı tanıdık yoksa öpülmeyi göze alacaksın😁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,682
Yok yeni nesil de olur 😆
Taksim yada Kadıköy civarlarında bakıyoruz.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Arkadaşlar selam.
Benim Avrupadan bir arkadaş geliyor misafir, nereden çıktıysa gazino diye birşey olduğunu duymuş, gidelim istiyor. Hiç öyle zampara bir adam da değildir ama merak etmiş, bide macera istiyor işte. Benim de hiç alakam yoktur yani yanından bile geçmedim hayatımda. İstanbul da şöyle nezih, turiste uygun, bizi çok öpmeyecek bir gazino tavsiyemiz varmıdır?
Yoksa bırak sizi keserler oralarda mı dersiniz 😅 (inşallah öyle dersiniz de çıkarım işin içinden) Teşekkürler.
Şişlinin göbeğinde cevahirin yanında Günay var :)
Karı kız olsun ortamda bizde bakalım sarkalım masaya davet edelim diyorsanız aksarayda 22 den sonra sesin sizi çağırdığı yere üzerinizde limitli para ve aksesuar ile gidin :)

Durum
Sosyal Coin
8,003
Yeni nesil meyhaneler var ama disko havasında..
Bana sorarsanız gazino dediğiniz salaş olacak,
Saçma sapan pistin ortasında oynayan dayı'lar olacak,
Aynanın karşısında dans eden konslar olacak,
Masana gelip muhabbet edecekler, gülüp eğleneceksiniz,
İçi su dolu biralar viskiler söyleyecekler, sarhoş olup piste çıkıp sizde halay çekecek,dayilarla sarmaş dolaş olacaksaniz.
Tabi ki hesaptan da geçirecekler.
Gazino dediğin böyle olur,
Öbür türlü tadı çıkmaz...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: LanceloT
Durum
Sosyal Coin
8,003
Ben pavyonu tarif etmiş olabilirim.
Farkettim ki benim gazino maceram olmamış.
Pavyon maceram olmuş...
Benim tarif ettiğim pavyon hocam ..
Ama macera istiyorsa ve unutmamak istiyorsa,
Bi pavyon macerası tattirin hocam.
En eğlenceli ve adrenalin dolu anı ise cebinde ne var ne yok verdikten sonra hesabın geri kalanını ödemek için, bankamatik'ten para çekmeye badigard la birlikte gidilen kısmı,
O badigard bi yandan kolunu kivirttiyor,bi yandan sana tatlı tatlı sözler söylüyor..
Gerçekten hayatında unutamayacağı bir gece olur..
Tavsiye ederim...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: LanceloT ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
858
Hocam selamlar forumu genelde takip amaçlı kullanırım pek yazmam ama sizin bahsettiğiniz pavyon. Bende tanıdık olmadan bulaşmayın derim, gideceksenizde saraylı yerde 00.00 dan önce gitmeyin zaten açılış 23:00 civarı, 02:00 dan önce de içeride güzel hava olmaz her şey 02:00 dan sonra başlıyor :)) 27 nisanda uğradım en son 2 şişe 70 abso ıvır zıvır çerez masada telefon koyacak yer yok 45 mavi bırakıp çıktık. Gidecekseniz şişe fiyatı sorup o şekilde oturabilirsiniz. Abso 25 mavi, sivas 27-30 mavi olması lazım. Sorunuz varsa da sorabilirsiniz herkese selamlar

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
15,253
Şişlinin göbeğinde cevahirin yanında Günay var :)
Karı kız olsun ortamda bizde bakalım sarkalım masaya davet edelim diyorsanız aksarayda 22 den sonra sesin sizi çağırdığı yere üzerinizde limitli para ve aksesuar ile gidin :)
Günaya gidersede tam tersi limitsiz para ile giderse iyi olur gibi admin😁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye