Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi gaziantep te bildiği güvenilir pembiş olan varsa yardımcı olabilir mi?
4 yıldır arıyorum halen denk gelemedim.Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi gaziantep te bildiği güvenilir pembiş olan varsa yardımcı olabilir mi?
Sevişemiyorsak yiyelim diyorsun öyle miBaklava- şöbiyet Zeki İnal tek geçerim 👍🏻
Kebap ; üçler kebap , kebapçı Halil usta 👌🏻
Esasında konu başlığını okudum , konuyu okumadan direkt yazdım 🤣🤣Sevişemiyorsak yiyelim diyorsun öyle mi
Seviş kısmı çalışmaz şu anda Antepteyim ,gölgede 47 derece, aklı olan birbirine sürtünmez 😋😋Esasında konu başlığını okudum , konuyu okumadan direkt yazdım 🤣🤣
Ye , iç , seviş 🙋🏻♂️
Ağam biz Türkiye geneli için ve de tüm zamanlar için konuştuk genelleme yapmadık 🤣🤣Seviş kısmı çalışmaz şu anda Antepteyim ,gölgede 47 derece, aklı olan birbirine sürtünmez 😋😋
İş için geldim 2 günlüğüne, dünden beri 3.beyin kanamasını geçiriyorum, bu neyin sıcağı arkadaş, cehennem loading resmen🔥🔥🔥🔥Ağam biz Türkiye geneli için ve de tüm zamanlar için konuştuk genelleme yapmadık 🤣🤣
Yoksa Mezopotamya kökenli olarak mevsimin sıcaklığını biliriz 😉 gerçi Kapalı mekanda klima her şeye çare olabilir kanımca 🤭
Yiyik yyik sonrası ne olacak işte ağamm onu dii haa sizin elinizin altında biz ne edek konu başlığı ve platform amacı göz önüne alırsakBaklava- şöbiyet Zeki İnal tek geçerim 👍🏻
Ya yemin ediyorum alemsin devrem 😂 ama bunları da not ediyorum, gidince denerim 🤣Baklava- şöbiyet Zeki İnal tek geçerim 👍🏻
Benide götür devrem canım çeker bi yerim şişer vebali boynuna 🤣🤣👅Ya yemin ediyorum alemsin devrem 😂 ama bunları da not ediyorum, gidince denerim 🤣
Carcörü çok doldurma , sonra elinde patlar 🤣🤣Yiyik yyik sonrası ne olacak işte ağamm onu dii haa sizin elinizin altında biz ne edek konu başlığı ve platform amacı göz önüne alırsak
Carcör her daim dolu yedek carcörle geziyorum. 🙂Carcörü çok doldurma , sonra elinde patlar 🤣🤣